|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 12:49 am
Szerintem ez annak jó, aki nem nagyon tud angolul. Én jobban szeretem eredetiben olvasni. Már gondoltam rá, hogy írok egy Gaia-s fanficet, de sosincs rá időm elkezdeni. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 1:47 am
Hmm, biztos érdekesek, jók lehettek a régi Halloween-ek itt a Gaia-n. Ez van, szinte minden mindig változik, hol erre hol meg arra, hol így, hol úgy. Nekem ez a 2. Halloween-em, tavaly volt az 1. Majd meglátjuk mi lesz. Remélem majd zOMG-n most is lehet harcolni pluszba és recept cuccokat szerezni, mint tavaly. Én nem vagyok nagy manga rajongó, se olvasó, de biztos jók.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 1:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 4:21 am
Xanvie: Én kb. 10 éve vagyok nagy mangás, de nem olvasok mindent azért. Nagyon válogatok, mert sok a szemét, hiába ázsiai.
Obilia: Jó ötlet. Végülis, ha szeretnéd átszerkesztheted. Ja és tök jó a ruhád. ^^ Én is szereznék cash-t, csak rohadt drága. NEm baj, majd egyszer, ha sok pénzem lesz. *optimista ember*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 6:22 am
Értem Andro. Ja és az lemaradt, hogy anno én is megijedtem tavaly a Towns-ban Jack-től, mikor az volt itt az 1. Halloween-em. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 8:24 am
Andro666 Xanvie: Én kb. 10 éve vagyok nagy mangás, de nem olvasok mindent azért. Nagyon válogatok, mert sok a szemét, hiába ázsiai. Obilia: Jó ötlet. Végülis, ha szeretnéd átszerkesztheted. Ja és tök jó a ruhád. ^^ Én is szereznék cash-t, csak rohadt drága. NEm baj, majd egyszer, ha sok pénzem lesz. *optimista ember* Oké, és köszi a tiéd is jó smile A szöveg megvan végülis... smile Majd akkor.. tinypic feltöltés és linkelés topikba. Viszont az effektfeliratok nem lesznek átrajzolva, de betehetem csillagozva a képkockák közé a jelentését (mangában láttam olyat). Ja és van plusz 3 fejezet amit nem tettek be a mangák közé (Rejected Olympics-es 2008 nyárról), jópofa, Louie és Edmund főszereplésével. Meg plusz 1 promos is van. Ezeket 1x egy announcementben mutatták. Szóval lesz hivatalos bónusz is, ami nincs a mangák között az oldalon. Kérdés: a silent flash protocol-t hogy lehetne fordítani? Csendes villanó protokoll? Ha jól tudom arra a 2x is megtörténő csendes nagyvillanású robbanásra utal (aki olvasta tudja mire gondolok). Asszem megveszem majd a spitz-cuccot lebegő nyaköv rulez és még mindig a Mézga jut eszembe róla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 8:33 am
Egy kis segítség. Hamarosan egy zOMG-s harcban is részt vehetünk. CSak nem tudom, h Jack oldalán, vagy Jack ellen, mert az event neve.: " Jack Attack! " ... =) És van még egy, az újaknak szól.: A Towns!-ban találkozhattok Jack-kel, aki egy feladatot ad. Össze kell gyűjteni 100 darab cukorkát úgy, mint ahogy Amerikában szokták (Csokit v csalunk?), csak itt a házak elött van ilyen postaláda-szerű valami. Arra 1x kattintotok, és 1 db cukor jut nektek. =) 100-at gyüjtsetek össze, és menjetek vissza Jack-hez, aki ad valamit. Majd pénteken adok beszámolót, hogy mit ad. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 8:38 am
Gondolom a Home menüpontból, ahol már egy kis ideje ezentúl mindig a 3 leghamarabb várható változásokat írják ki onnan tudod ezt Kisrajczy. Igaz? Szerintem meglepi kinek az oldalán harcolunk, én legalábbis úgy látom, hogy direkt így van intézve. Majd úgyis kiderül, meglátjuk. wink Bár szerintem inkább Jack ellen kell majd harcolni. De mindegy, majd kiderül, ez csak tipp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 8:42 am
III_Kisrajczy_III Egy kis segítség. Hamarosan egy zOMG-s harcban is részt vehetünk. CSak nem tudom, h Jack oldalán, vagy Jack ellen, mert az event neve.: " Jack Attack! " ... =) És van még egy, az újaknak szól.: A Towns!-ban találkozhattok Jack-kel, aki egy feladatot ad. Össze kell gyűjteni 100 darab cukorkát úgy, mint ahogy Amerikában szokták (Csokit v csalunk?), csak itt a házak elött van ilyen postaláda-szerű valami. Arra 1x kattintotok, és 1 db cukor jut nektek. =) 100-at gyüjtsetek össze, és menjetek vissza Jack-hez, aki ad valamit. Majd pénteken adok beszámolót, hogy mit ad. =) Tudjuk, hogy mit ad. Androék a topic legelején erről beszéltek, hogy 100 db cukorkát kell összegyűjteni Jack "ajándékaiért"... Én a "Jack Attack"-ból azt hozom ki, hogy ellene kell lenni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 11:21 am
Ám azt kifelejtetted Kisrajczy, hogy többször 100-at is lehet szedni végtelenségig és hogy több cuccot így többször is felszedhetsz, na meg el is adhatsz! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 11:40 am
Xanvie Ám azt kifelejtetted Kisrajczy, hogy többször 100-at is lehet szedni végtelenségig és hogy több cuccot így többször is felszedhetsz, na meg el is adhatsz! wink Ezt nem mondtam, de gondoltam rá. Köszi, hogy helyettem leírtad. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2010 12:48 am
[quote="Obilia"
Ja és van plusz 3 fejezet amit nem tettek be a mangák közé (Rejected Olympics-es 2008 nyárról), jópofa, Louie és Edmund főszereplésével. Meg plusz 1 promos is van. Ezeket 1x egy announcementben mutatták. Szóval lesz hivatalos bónusz is, ami nincs a mangák között az oldalon.
Kérdés: a silent flash protocol-t hogy lehetne fordítani? Csendes villanó protokoll? Ha jól tudom arra a 2x is megtörténő csendes nagyvillanású robbanásra utal (aki olvasta tudja mire gondolok).
Szerintem hagyd silent flash protocol-nak. Nem kell mindent lefordítani, csak ha muszáj. Szerintem ezt nem is lehet igazán, mert szójáték. A három plusz fejezetnek meg szerintem nemcsak én örülnék. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2010 1:02 am
Andro666 [quote="Obilia" Ja és van plusz 3 fejezet amit nem tettek be a mangák közé (Rejected Olympics-es 2008 nyárról), jópofa, Louie és Edmund főszereplésével. Meg plusz 1 promos is van. Ezeket 1x egy announcementben mutatták. Szóval lesz hivatalos bónusz is, ami nincs a mangák között az oldalon. Kérdés: a silent flash protocol-t hogy lehetne fordítani? Csendes villanó protokoll? Ha jól tudom arra a 2x is megtörténő csendes nagyvillanású robbanásra utal (aki olvasta tudja mire gondolok). Szerintem hagyd silent flash protocol-nak. Nem kell mindent lefordítani, csak ha muszáj. Szerintem ezt nem is lehet igazán, mert szójáték. A három plusz fejezetnek meg szerintem nemcsak én örülnék. ^^ Hmm szójáték? Nem is tudtam. Milyen értelemben az? smile Oké. Megvan az első "00"-ás fejezet, a Gambino újságcikkes. Tudom, a minősége nem a legjobb, mármint a szöveg alatt egyszínű négyzetek vannak ez picit látszani fog sweatdrop Majd akkor új topikba. Andro: oké smile És Halloween-fejlemény, új manga fejezet került fel, melyből megtudjuk, miért is szabadultak ki a kísértetek és miért olyan gonoszak. Lehet hogy picit hosszú lesz ebben a posztban... Sír Veszély! Eredet - Szellemi érkezők fenyegetik Gaia-t Évtizedekkel ezelőtt, William F. Drink büszkén megnyitotta az Omnidrink Egyesült Nehéz Gyártási Vállalatot. Egy valóra vált álom volt ez, de olyan, mely csak a bőség és a hatalom iránti vágyat táplálja. Egy agyafúrt üzletember, Drink nyakvágó rendsértő szabályokkal bővítette ki vállalatát, felbérelve egy izzasztóműhelyet és titokban kirakva a kémiai melléktermékeket a közeli temetőbe - ezek még csak az etikátlan jéghegy csúcsa voltak. Minden alapelvet feláldozva a profitért, az Omnidrink gyorsan egy egyesített vezető cég lett. William Drinks zseni fia, Michael J. Drink, nem sokkal ezután belépett az Omnidrinkhez, mint kémiai mérnök. Michael belemerült a munkába, új vegyületeket feltalálva, mely milliókat hozott az OmniDrinknek. Azonban, bár Michael apja minden munkaetikáját megörökölte, nem volt benne semmi a kegyetlenségéből, és csak azért dolgozott, hogy - egy napon - érezhesse édesapja helyeslését. A gumizoknik terén végzett kutatás folyamán - mely egyébként megváltoztatta volna a világot - Michael felfedte az OmniDrink 2115-ös Melléktermék egy mellékhatását. Ahelyett, hogy ártalmatlanul belefolyik a talajba, földalatti akadályt képzett, mely áthatolhatatlan a halott lelkek számára. Azok, akiket eltemettek a temetőben, lassan rothadó holttestük magánpoklában rekedtek. Michael elmondta a tanácsnak, amit talált, azt feltételezve, hogy osztozni fognak a rettegésében és megállítják a kiöntést. William csak nevetett. "A hallottak nem vesznek OmniDrink termékeket" - mondta ő. - "Miért kéne foglalkoznunk velük?" Michael ledöbbent. "De kínozzuk a hallottakat - ez olyan $#@&-#$/." William szenvtelen maradt. "Lépj túl ezen és menj el innen." Michael undorodva lépett ki a vállalatból. Ez volt az utolsó alkalom, hogy beszéltek. Michael rövidesen máshol dolgozott, de a megrekedt lelkek gondolata éjjel-nappal kísértette őt. Csak egy dolgot lehetett tenni. Visszatért a temetőbe és ő lett az ott lakó sírásó, szabadidejében a 2115-ös melléktermék ellenszerén dolgozva. Amikor William F. Drink meghalt, Michael a sírásói kunyhójából nézte a temetést, nem lett meghívva rá, és nem kapott örökséget. Új élete során Michael összebarátkozott és végül összeházasodott a felügyelővel, Edith-el. Egy ideig boldogan éltek, külön utakon viselve gondját a halottaknak, míg végül Edith meghalt az Növényelleni Maró Spray élethosszig tartó használatától - amely egy OmniDrink termék volt. Edith sorsa a gyásztól őrültté tette Michael-t. Napokig dolgozva már inkább szellem lett, mint ember. Michael aztán végre felfedezte az ellenszert. Remegő kézzel megtöltötte Edith nagyrabecsült magvetőjét és beöntözte vele a temetőt. De Michael nem jött rá, hogy az évekig tartó fogság pszichológiai hatásai és a 2115-ös melléktermék hatni fognak a szellemekre. Amikor áttörtek a talajon, a szellemek gonosz, torz paródiái voltak régi önmaguknak. Még Edith is benne volt a pokoli kíséretben - és vezetőjükként ott volt William F. Drink. Michael küldetése, hogy helyrehozza az egyensúlyt a halottak és az élők között, káoszt szabadított rá mindkét világra. Csak a szellemek legyőzésével lehet megszabadítani őket a 2115-ös mellékterméktől és lehet őket végső nyughelyükre küldeni - és csak az apjával való szembenézéssel tudja Michael megszabadítani a világot az átoktól, melyet ő hozott rá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2010 3:47 am
Most olvastam angolul. Nagyon jó lett. Kiváncsi leszek, mi lesz a folytatás. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2010 6:12 am
Andro666 Most olvastam angolul. Nagyon jó lett. Kiváncsi leszek, mi lesz a folytatás. ^^ Ha a fordításra vonatkozik ez, akkor köszi. Bár az elején valami manuveur van ami vagy hadsereg(féle) vagy manőver... az kicsit nehéz volt, ezért rendsértőre módosítottam inkább. Én is kíváncsi vagyok smile Talán vmi alternatív vegyület lesz a fegyver ellenük? Kémiai halloween? Érdekes lenne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|