|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2011 1:28 pm
Én egy könyvre nagyon hajtok ... PDF-ben nincs meg ez a könyv valakinek.: " Tesó Kódex " HA valakinek meglenne, PM-et küldhet. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2011 9:57 am
Egy ideje Jane Austen könyveket olvasok biggrin A büszkeség és balítélettel kezdtem, mindenkinek csak ajánlani tudom 3nodding bár aki nem szereti Jane Austen stílusát, annak úgy se fog tetszeni... olvastam még A mansfieldi kastélyt, az Emmát és A klastrom titkát most fogom kezdeni biggrin
Az Austen könyvek között sikerült elolvasnom a Gésa emlékiratait, és beleolvastam a Sógun Ágyasa című könyvbe is, de megakadtam vele, és egy picit pihentetem( a yaoi részhez még hozzá kell szoknom.... ) viszont a borítója nagyon szép *w* szalaggal van megkötve *q*
További jó olvasgatást minden könyvmolynak! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2011 10:25 am
Az utóbbi néhány hónapban sikerült kiolvasnom a Száll a kakukk fészkére-t, befejeznem a Scott Pilgrim-et (igaz ez képregény), valamint a The Walking Dead első kötetét (szintén képregény, de odavagyok értük whee ). biggrin
Folyamatban van a Pixelhősök + most kezdtem el a Kapuőrt, majd meglátjuk, mikorra olvasom ki őket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 07, 2011 11:35 am
Én ma fejeztem be a Nyakig a Miszóban című könyvet. Hát nem voltam oda érte. Unalmas volt. Pedig úgy mondta mindenki, hogy ilyen durva, olyan brutális, de semmi durva (számomra durva) nem volt benne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 07, 2011 1:25 pm
Malreni Én ma fejeztem be a Nyakig a Miszóban című könyvet. Hát nem voltam oda érte. Unalmas volt. Pedig úgy mondta mindenki, hogy ilyen durva, olyan brutális, de semmi durva (számomra durva) nem volt benne. Én arra emlékszem a könyvből, hogy nekem nem megrázó, hanem fura volt a sok kegyetlenkedés benne. biggrin Meg, hogy - legjobb emlékeim szerint - , időnként átment érthetetlenbe, és azt se tudtam, hogy mi a franc történik. sweatdrop Hogy ON is legyek: Mostanában azon gondolkodom, hogy újra fel kéne vennem a Runaways-t (képregény, ismét...). Anno nagyon imádtam, csak a második kötetnél átmegy a rajzstílus "mangásba" és ott valahogy nem toleráltam tovább a dolgot, pedig a sztori pörgött ezerrel... Edit:Elkezdtem olvasni Fable-től a Mennyből a csontvázt. biggrin Eddig egész jókat rötyögtem rajta, pedig még csak most kezd beindulni a sztori. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 1:15 pm
Nah vérfrissítést a topicnak!
Kivégezve: Fable: Mennyből a Csontváz Fable: Habospite Fable: Vis Major
Folyamatban: Fable (mily meglepő...): Kyra Eleison - A "Mesemondó" régebbi könyveit olvasva rá kell jöjjek, hogy - ebben az esetben - nem voltam paranoid, hanem újabban tényleg vacakabbul ír szegény Fable... sweatdrop Fables (képregény, semmi köze az előbb már említett írónőhöz): jelenleg az 55. chapternél veszteglek, kezd felpörögni a sztori Y - The Last Man (képr.): kb egy éve leraktam, úgyhogy próbálnám onnan felvenni a fonalat ahol abbahagytam, de elég nehéz. sweatdrop Újrakezdeni meg a fene se akarja...
Tervezve: Beregi Tamás: Pixelhősök - pc-s játéktörténelem 4laugh Crossed (képr.) - pszichopatás-vírusos-zombis akármi Scalped (képr.) - előbbinél picit reálisabb talajon mozgó darab, egy indián rezervátummal a középpontban...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 4:42 pm
Én kicsiként sosem szerettem olvasni,aztán később is mindig csak azt ami a fogamravaló (izé...szememre?) de többnyire ha elkezdek egy könyvet az utolsó betűig nem is állok fel. Most meg Anne Rice vámpírkrónikáit olvasgatom sorban,aztán jön a 2 új vámpíros könyv...huh ez máris 12 rofl és ezután jöhet Darren Shan 12 vámpíros könyve... nem tudom mire vállalkoztam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2011 2:50 pm
Ha még csak könyvmoly lennék... de bizony könyvtáros is. sweatdrop
Hát, én általában 8-10 könyvet olvasok párhuzamosan. Jelenleg sincs ez másképp. Főként szakkönyveket olvasok, pl. most többfélét is az adatbányászatról, a jó projektvezetésről, a panaszügyek hatékony kezeléséről, stb. Persze azért szépirodalmat is olvasok emellett, pl. jelenleg a 8. Ulysses Moore könyvet (nagyon szeretem az ifjúsági regényeket), de a képregényeket sem hagyom ki, jelenleg a Scott Pilgrim 6. kötete, illetve a 3. Sandman könyv van terítéken nálam. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2011 4:17 pm
wildgica Hát, én általában 8-10 könyvet olvasok párhuzamosan. Jelenleg sincs ez másképp. Én ezt középiskolában csináltam, de ott is "csak" 6 könyv volt a rekordom. xd Egy könyv utazásra, egy a suliban olvasásra, egy itthon olvasásra... de szép is volt. biggrin wildgica Persze azért szépirodalmat is olvasok emellett, pl. jelenleg a 8. Ulysses Moore könyvet (nagyon szeretem az ifjúsági regényeket), de a képregényeket sem hagyom ki, jelenleg a Scott Pilgrim 6. kötete, illetve a 3. Sandman könyv van terítéken nálam. smile Sandman milyen? Hezitálok rajta már egy ideje, de elkezdeni még nem volt merszem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2011 3:56 am
Molylepke Sandman milyen? Hezitálok rajta már egy ideje, de elkezdeni még nem volt merszem. sweatdrop Az első néhány oldal kicsit kusza volt nekem, meg talán unalmas is, de aztán Neil Gaiman hamar belejött a dologba... smile Fura egyébként, mert ennyire nem szokott rám ragadni egy-egy képregény hangulata, mint a Sandmané, szóval már csak emiatt is szeretem. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2011 6:27 am
wildgica Az első néhány oldal kicsit kusza volt nekem, meg talán unalmas is, de aztán Neil Gaiman hamar belejött a dologba... smile Fura egyébként, mert ennyire nem szokott rám ragadni egy-egy képregény hangulata, mint a Sandmané, szóval már csak emiatt is szeretem. smile Pont Gaiman miatt gondoltam én is azt, hogy megéri rá befektetni, de asszem most már te is meggyőztél. biggrin Majd ha a karácsonyból pozitív számlaegyenleggel jövök ki, akkor valszeg veszek egy példányt. emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2011 11:24 pm
Molylepke Pont Gaiman miatt gondoltam én is azt, hogy megéri rá befektetni, de asszem most már te is meggyőztél. biggrin Majd ha a karácsonyból pozitív számlaegyenleggel jövök ki, akkor valszeg veszek egy példányt. emotion_kirakira király cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2011 11:11 pm
Amit most olvasok: Mike Evans: Hogyan vizsgázz sikeresen?.... Aktualitása van a dolognak, de nagyon confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2011 6:19 pm
Molylepke Malreni Én ma fejeztem be a Nyakig a Miszóban című könyvet. Hát nem voltam oda érte. Unalmas volt. Pedig úgy mondta mindenki, hogy ilyen durva, olyan brutális, de semmi durva (számomra durva) nem volt benne. Én arra emlékszem a könyvből, hogy nekem nem megrázó, hanem fura volt a sok kegyetlenkedés benne. biggrin Meg, hogy - legjobb emlékeim szerint - , időnként átment érthetetlenbe, és azt se tudtam, hogy mi a franc történik. sweatdrop Hogy ON is legyek: Mostanában azon gondolkodom, hogy újra fel kéne vennem a Runaways-t (képregény, ismét...). Anno nagyon imádtam, csak a második kötetnél átmegy a rajzstílus "mangásba" és ott valahogy nem toleráltam tovább a dolgot, pedig a sztori pörgött ezerrel... Edit:Elkezdtem olvasni Fable-től a Mennyből a csontvázt. biggrin Eddig egész jókat rötyögtem rajta, pedig még csak most kezd beindulni a sztori. biggrin Hol volt benne sok kegyetlenkedés? Az utolsó 3 oldalon, kábé...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 12:32 pm
Malreni Hol volt benne sok kegyetlenkedés? Az utolsó 3 oldalon, kábé... Öhm... Gyengébb idegzetűek ne olvassanak tovább. biggrin Szóval... amikor a srác levágta egy mukinak a fülét, azt meg feldugta egy csaj puncijába, miközben körülöttük a fél bár le volt mészárolva, és az amerikai azt ecseteli, hogy az egész hogy cuppog meg minden, na az szerintem durva és kegyetlen volt, de nyugodtan nevezz báránylelkűnek, vagy aminek akarsz. :3 Ha meg rosszul emlékszem, akkor szólj... marha rég olvastam a könyvet... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|