Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Emlékül Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ishiguro TriG

11,975 Points
  • Citizen 200
  • Dressed Up 200
  • Person of Interest 200
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 9:52 am

...Nyugodj Békében...
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 9:52 am

Bíbor örökre velünk marad...mindannyian szeretettel fogunk rá emlékezni 3nodding

stranger12

Invisible Sweetheart

zoje 1

Friendly Gaian

47,025 Points
  • Striking Knight 150
  • Alchemy Level 10 100
  • Object of Affection 150
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 10:24 am

Nyugodj békében! sad
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 10:36 am

El sem hiszem, néhány napja csatlakoztam, és már is ilyen történik. Bíbortetű, örökre a szívünkben maradsz, mert mi szerettünk téged, bár csak a fórumokból ismertelek meg.. crying crying crying crying emo

Nyuszika44

1,300 Points
  • Dressed Up 200
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Tea_rozsa

10,875 Points
  • Money Never Sleeps 200
  • Tycoon 200
  • Megathread 100
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 10:56 am

bár én nem vagyok hivatalosan a magyar guild tagja , de hozzám is eljutott a szomorú hír és szeretném kifejezni részvétemet, barátainak és ismeröseinek.
sad
nyugodjon békében!
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 11:58 am

Sajnos én sem ismertem őt személyesen, de nemcsak őt gyászolom, hanem a dédmamámat is. Hihetetlen, hogy egyszerre ketten is eltávoztak az élők sorából, és most már én is tudom, milyen is az, ha a szerettei közül valaki már nincs többé. Mindketten nyugodjanak békében cry cry cry

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 12:05 pm

III_Kisrajczy_III
A Bíbortetűnek készített Garffiti-stílusú bannerem jön ide. =) Lessétek meg. Ez jutott elsőre eszembe...

Meglestem a bannert, jó lett! smile És bejelöltelek FB-on, szal az a vki én vagyok. x3

Azoknak, akik azt kérdezik, miért pont a jó emberek mennek el, azt tudom csak mondani, amit anyukám szokott ilyenkor (bár én nem vagyok vallásos): a rossz emberek az istennek se kellenek.
Az már más dolog, hogy ez mégis nagyon szomorú, és igazságtalan dolog.
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 12:08 pm

Sziasztok! Összevártam egy pár üzenetet, és egy folyamatosan bővülő képet csináltam emlékére. Be is tettem a fórum-megjelentítős micsodához!
Bíbor, nyugodj békében, tudd meg, mi mindig szeretni fogunk!

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
Szerk.: bocs a széthúzásért.. :

Silphil

5,150 Points
  • Team Edward 100
  • Friendly 100
  • Befriended 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 14, 2010 12:40 pm

bogcsa1013
Sajnos én sem ismertem őt személyesen, de nemcsak őt gyászolom, hanem a dédmamámat is. Hihetetlen, hogy egyszerre ketten is eltávoztak az élők sorából, és most már én is tudom, milyen is az, ha a szerettei közül valaki már nincs többé. Mindketten nyugodjanak békében cry cry cry

Óóó nagyon sajnálom... sad Nyugodjon ő is békében... *ölel* (Az én dédim babakoromig élt).

Silphil ez nagyon jól meg lett csinálva, köszönjük... Valahogy kifejezi nekem a közösségi erőt, mégha esetleg nevetségesen hangzik is ez... Olyan a kép, mintha búcsút vennénk, ami igaz is...
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 1:19 pm

III_Kisrajczy_III
stranger12
Bíbor örökre velünk marad...mindannyian szeretettel fogunk rá emlékezni 3nodding

Ez így van ... de ha nem jöttök be a banneres oldalamra, akkor A Bíbortetűnek készített Garffiti-stílusú bannerem jön ide. =) Lessétek meg. Ez jutott elsőre eszembe...
ha még egyszer reklámozni mersz, én komolyan kitöröltetem a kommentjeidet! aki akarta megnézte az első postodban amit csináltál, de nem kell minden oldalra belinkelned

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Bolyhoska

PostPosted: Thu Oct 14, 2010 1:45 pm

Én 7 éve ismertem meg Nikit(Bíbortetűt), egy iskolába jártunk, onnan datálódik barátságunk, ami inkább szinte testvéri szintű. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy megismerhettem egy olyan csodálatraméltó, érdeklődő, szeretetteljes, tehetséges, intelligens és határtalan akaraterővel rendelkező embert az ő személyében, ami pótolhatatlan, nem is létezik a valóságban. Nagyon sokat köszönhetek neki, amellett, hogy napi kapcsolatban voltunk, mindig volt egy jó szava, ő mindig felvidított, hihetetlen humorérzéke volt! Nem is tudom szavakba önteni őt és jellemzőit, lehetetlen.....ismertétek, olyan könnyen lehetett szeretni, mindig segítőkész, úgy szégyelltem magamat, ha éppen nem voltam toppon IQ-ban, de ő sosem tolt le, csak enyje-benyjézett és rögtön, türelmesen rávezetett a helyes útra, és még sorolhatnám a helyzeteket, amikor mellettem állt és bátorított, nagyon sokrétű volt. Tudom, hogy el kell őt engednem, és nemcsak nekem, de most még ez nagyon friss és még eltart egy darabig, míg visszajövök(jövünk) a sokkból, egyben azonban biztos vagyok,(nem tudom ki hogy és mennyire ismerte) hogy neki így a "legjobb"(fiatal kora és beleegyezése ellenére), hogy szenvedés nélkül távozhatott közülünk, és ő egy kis angyalként repült fel az égbe, hogy onnan szórhassa ránk tudását és szeretetét..........Nyugodj békében drága bíborunk, nagyon sok szeretettel gondolunk rád és örökre szívünkbe zártunk............ heart
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 10:34 pm

napsugar
III_Kisrajczy_III
stranger12

Ez így van ... de ha nem jöttök be a banneres oldalamra, akkor A Bíbortetűnek készített Garffiti-stílusú bannerem jön ide. =) Lessétek meg. Ez jutott elsőre eszembe...
ha még egyszer reklámozni mersz, én komolyan kitöröltetem a kommentjeidet! aki akarta megnézte az első postodban amit csináltál, de nem kell minden oldalra belinkelned

3nodding

stranger12

Invisible Sweetheart

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 12:14 am

napsugar
III_Kisrajczy_III
stranger12

Rendben, és sajnálom. Ilyen nem lesz több.

Amúgy szép a kép, látom ott vagyok Xanvie mellett. =D
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 12:51 am

R.I.P. bíbortetű. crying

Ha nem túl indiszkrét a kérdésem, lehet tudni, miben halt meg?

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers