|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 3:17 am
hát... bocsi, de közbe jött valami, ezért nem tudtam fent lenni tegnap, gratula a nyerteseknek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 6:13 am
napsugar hát... bocsi, de közbe jött valami, ezért nem tudtam fent lenni tegnap, gratula a nyerteseknek Sejtettem, hogy önhibádon kívül volt valami. Köszi, bár nem érzem fairnek, hogy egyedül nyertem a rajzért. (Lurzt ne ugorj nekem, nem panaszkodom, csak véleményt nyílvánítok redface gonk ) Én Lurzt helyében adnék neked egy plusz esélyt, FŐLEG mert nem a te hibádból és nem szándékosan voltál távol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 7:26 am
a parodizálást ide kell küldeni vagy Lurtz-nak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 8:09 am
The Real Robocat a parodizálást ide kell küldeni vagy Lurtz-nak?? Ide is raghatod vagy nekem is Küldhetsz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 8:11 am
Nincs plusz esély ha elkésted akkor elkésted akár szándékosan akár nem Obilia ha segíteni akarsz Napsugárnak akkor add oda neki a tegnapi nyert itemmed de engem nem ítélkezhetsz felettem és az event felett
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 8:30 am
Jah és márcsak 30 percetek van arra hogy kiderüljön ki mit nyert a Famestar Hero-ban cukorkákért
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 8:59 am
Lurzt Nincs plusz esély ha elkésted akkor elkésted akár szándékosan akár nem Obilia ha segíteni akarsz Napsugárnak akkor add oda neki a tegnapi nyert itemmed de engem nem ítélkezhetsz felettem és az event felett Nem ítélkeztem. Legalábbis nem az volt a szándékom, bocsánat. Napsi írj PMbe ha akarsz bármit ezzel kapcs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 9:51 am
Srácok lejárt az idő és úgy látszik megint Obilia nyert
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 14, 2010 10:01 am
Lurzt Srácok lejárt az idő és úgy látszik megint Obilia nyert Wow úristen kösz pedig eléggé azt gondoltam hogy valakinek tuti van egy drágább famestar cucca... eek A hárfát egyébként marketen vettem. Köszönöm Lurzt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 15, 2010 1:41 am
egy szóval sem kértem újabb esélyt, nem voltam ott ez van.... más programom volt.... amúgy meg lurtz egy tanács: legközelebb írj ki minden dátumos dolgot egy postba sorrendben, hogy normálisan nyomon lehessen követni, mert így eléggé kavar van
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 15, 2010 3:25 am
napsugar egy szóval sem kértem újabb esélyt, nem voltam ott ez van.... más programom volt.... amúgy meg lurtz egy tanács: legközelebb írj ki minden dátumos dolgot egy postba sorrendben, hogy normálisan nyomon lehessen követni, mert így eléggé kavar van Oké sweatdrop A javaslatot meg támogatom... Igaz hogy kiírta de nem a versenyleírások ELEJÉRE. Javaslom legyen pl így 2010 07 18-ig lehet beküldeni a Magyar Guild himnuszát 2010 .... És így tovább, persze dátum szerinti sorrendben. Ez csak javaslat, és talán csak az én javaslatom redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 16, 2010 10:48 am
Már csak két napotok van hogy lerajzoljátok Malreni vagy készítsétek Magyar Guild paródiát vagy készítsétek egy Magyar Guild himnuszt és még mindig magas a nyeremények főleg a Magyar Guild paródiás
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 16, 2010 11:46 am
két nap múlva lejár a plusz egy héttel??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 16, 2010 12:12 pm
napsugar két nap múlva lejár a plusz egy héttel?? A Malreni rajzos versenyén eredetileg 11-én járt le volna de te 7-én kértél még egy hetet amitől 11 helyett át került 18-dikára, szóval igen van még két napod Egyéb kérdés?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|