|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 2:02 am
még mindig nem találkoztam arany tojással crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 3:46 am
napsugar még mindig nem találkoztam arany tojással crying Én 2x lekéstem és 1 sikeres tegnap. Hajrá. Tipp: nézzetek golden egg topikokat ahol írják hol van. És addig ne menj zomgre amíg nem tudod hol van mert sokáig tart szervert váltani (kiírja hogy més a másik szerón vagy beloggolva mégha már ki is szálltál onnan és néhány percet kell várni). Tehát. Én úgy csináltam hogy egy topikban vki megírta hol az aranytojás mert jó layeren volt a tojáshoz felmentem megkértem whisperben hogy hívjon be a crewba, meghívott és átkerültem abba a layerbe ahol a tojás van és helyileg is odamentem (akkor épp bassken északi része volt). És legalább kb 5x kell megtámadni a tojást. A layer olyasmi hogy ugyanaz a szerver meg hely (pl basksen) de mégis más "szoba" más emberekkel, amikor fehér ikonos vki a térképen és odateleportálsz akkor egyben layert is váltasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 5:33 am
köszi obilia smile
megvan végre chirpy is blaugh szegényként ott hagyta valaki miután tojást nyitott... de én elkaptam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 6:03 am
napsugar köszi obilia smile
megvan végre chirpy is blaugh szegényként ott hagyta valaki miután tojást nyitott... de én elkaptam blaugh Nincs mit smile És hajrá smile Nekem a csibeelkapás a nehéz..tojásból 1 se jött, ehgyedül meg láttam csibét de az rohant (klikk nélkül) és dumált ha ráklikkeltem. Úgy tudom ha egyedül van ÉS nem mozog akkor is meg lehet fogni ugye.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 6:15 am
én már kaptam el mozgót is... sose lehet tudni, de kattingatni kell mindre és csak összejön... lassan már 20 csirkém van whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 9:17 am
napsugar én már kaptam el mozgót is... sose lehet tudni, de kattingatni kell mindre és csak összejön... lassan már 20 csirkém van whee Az szép... (a 20 csirke). És egyedül volt? sweatdrop Én próbálkozta de csak duma és csipcsip xd Fel is írtam a dumáikat lol, jópofákat mondanak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 9:20 am
volt hogy tömegben voltak, volt hogy egyedül volt, volt olyan is h csak ketten voltak és az egyik vihető volt kiszámíthatatlan volt olyan is hogy sokáig voltam egy helyen és feltűnt hogy az egyik térképkockán hirtelen 3 csibe lett, így szereztem még egyet magamnak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 9:21 am
Igen, az oldalon már pár napja vége a tojásfelszedéses eseménynek. Tavaly is így volt, vagyis az oldalon mindig előbb érnek véget az események, mint a zOMG-n. Ez van. Azóta én össze tudtam állítani egy epres Sundae-t és eladtam 166.000 gold-ért. wink A kalóz csibe még nekem sincs meg. Én eddig azt hiszem kb. 5, vagy 6 darab csibét kaptam összesen, de kalózos még nincs. Na nem baj, nem tragédia, vagy lesz, vagy nem és április 11-ig még van idő vadászni a zOMG-n. Sajnos aranytojást még én se találtam. Pedig néha néztem azt az aranytojásos fórumot, ahol Obi gyakran fent volt, még 1-2 ottani print screen-t is lementettem, de még semmi. Az engem is érdekel mi kell majd ki az aranytojásból. Gratuláció Obi, hogy te végre lőttél aranytojást! Ez van, természetesen április 11-ig míg néha vadászok zOMG-n.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 11:45 am
Na azóta visszatették az oldalra is a Húsvét eseményt (fejléc és tojások jelzik ismét), melyben tojásokat lehet találni szerte az oldalon. 2 lehetséges magyarázata lehet ennek: 1. talán hiba miatt nem volt és most megoldották a hibát, így ismét van, bár erre kisebb esélyt látok, 2. talán közkívánatra visszatették és meghosszabbították. Majd akkor tartalék figuráknál folytatom az oldalon lévő tojásgyűjtést, főleg ha addig ez nem múlik el és remélem nem csak átmeneti, bár majd kiderül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 12:01 pm
napsugar volt hogy tömegben voltak, volt hogy egyedül volt, volt olyan is h csak ketten voltak és az egyik vihető volt kiszámíthatatlan volt olyan is hogy sokáig voltam egy helyen és feltűnt hogy az egyik térképkockán hirtelen 3 csibe lett, így szereztem még egyet magamnak Akkor ez random ezek szerint majd lehet hogy kísérletezek még akkor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 12:06 pm
Hát, én nem járok szerencsével a csirkékkel...Csak 3 van, abból is 2 ugyanolyan :S ... Eddig 3 golden eggel találkoztam. De a sundae sweet recept csak nem akad a hálómba...de még reménykedek, a hétvégéig lehet hogy még meg tudom szerezni...Cheepz receptből viszont már van 3... Akinek megvan a sundae recept, le tudná írni, hogy milyen hozzávalóból mennyi kell? Nagyon megköszönném 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 12:16 pm
Csokinyuszi Hát, én nem járok szerencsével a csirkékkel...Csak 3 van, abból is 2 ugyanolyan :S ... Eddig 3 golden eggel találkoztam. De a sundae sweet recept csak nem akad a hálómba...de még reménykedek, a hétvégéig lehet hogy még meg tudom szerezni...Cheepz receptből viszont már van 3... Akinek megvan a sundae recept, le tudná írni, hogy milyen hozzávalóból mennyi kell? Nagyon megköszönném 3nodding 16 jelly bean 24 plastic glass 40 strawberry egg
nekem van 4 db receptem is
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 12:27 pm
napsugar 16 jelly bean 24 plastic glass 40 strawberry egg
nekem van 4 db receptem isMég kell 19 strawberry egg hogy meglegyen egy item stare Na mindegy...azért reménykedek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 1:28 pm
A már eladott epres Sundae nyúlhoz nekem is küzdeni kellett, főleg epres tojások és hínárok ügyben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|