|
|
|
|
Posted: Sat Jan 23, 2010 2:02 pm
vendet is elég biztosnak tekintem egy bizonyos szint elérése után. booty grabet én csak egy ideig tartom jó pénzkeresésnek, amíg annyi össze nem gyűlik, hogy lehessen vele kereskedni. 1 óra bootyzással nem tudom mennyi pénz gyűlik össze, de nem sok...vendnél előfordult már, hogy egy frissítés után jött a misprice. De ha nincsen valakinek jó sok millióba kerülő célja, akkor a booty grab is elég lehet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 23, 2010 2:09 pm
nekem bejött a vend biggrin már sikerült megdupláznom a pénzem pedig ritkábban kerültem most oda, hogy vendeljek.... sikerült pár jó kis üzletet kiszúrnom és párat el is szalasztani....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 23, 2010 2:27 pm
napsugar nekem bejött a vend biggrin már sikerült megdupláznom a pénzem pedig ritkábban kerültem most oda, hogy vendeljek.... sikerült pár jó kis üzletet kiszúrnom és párat el is szalasztani.... én majd csak februártól kezdek el megint (fear me). Na az szép lol, de hol vannak a linkek? mad Nehogy már csak én tartsam majd életben a topicot smile Az igazán jó üzletekről feltétlen akarok tudni a későbbiekben, de ha kedved van hozzá a kisebbeket is idelinkelheted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 24, 2010 4:25 am
hát igen... szóval csak apróságokról van szó max 20-30k-s nyereményekről... azokkal meg gondoltam nem árasztom el a topicot sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 24, 2010 4:48 am
de tessék: megvéve- remélhetőleg meg is veszik 4900ért
edit: eladva mind2 (jah igen 2-t is sikerült olcsóbban megvennem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 4:19 am
Nos ezt nem nevezném konkrétan vendelésnek, de szerencsé odatévedésnek és szerencsének. smile Itt lehet látni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 4:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 7:20 am
2 mp?! eek .... még gyakorolnom kell.... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 8:03 am
napsugar 2 mp?! eek .... még gyakorolnom kell.... emo sokat kell még tanulnod ifjú padawan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 10:08 am
vettem egy aranyhalat 200 goldért 1 mp alatt xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 11:48 am
helo lehet hogy gáz. de mi az a vendelés? válaszoljatok lécci pm-ben. köszi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 26, 2010 1:50 am
dark_boy_xXx helo lehet hogy gáz. de mi az a vendelés? válaszoljatok lécci pm-ben. köszi blaugh olvasd el az első oldalt ebben a topicban, ott minden megvan smile amúgy gratu Napsi megminden vendelőnek aki sikerrel jár(t) *-* nekemis sikerült már vendelnem picit smile nem sokat tudtam kaszálni, de valahol elkell kezdeni rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 26, 2010 9:05 am