|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 6:26 am
Nama : mail5.... Umur : mail5.... Jantina : mail5.... Umur kat gaia : baik punye...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 7:40 am
nama: Heil Kokoroyomi umur: boleh dikenalpasti sendiri. smile jantina: female, duh. stare umur kat gaia nih: ....around 2 tahun kot..bila aku masuk eh???
ps >> lalaness~~ rofl
|
 |
 |
|
|
Heil Kokoroyomi Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 6:14 pm
Are_acap93 Nama : mail5.... Umur : mail5.... Jantina : mail5.... Umur kat gaia : baik punye...... xd x pnh2 ak dgr jantina mail5 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 6:22 pm
Nama : Rezza.. le panggil Za Umur : 15 thn Jantina : Shemales.. JK xp Laki la... Umur kat Gaia : 244 Days
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 6:26 pm
iRebirth Nama : Rezza.. le panggil Za Umur : 15 thn Jantina : Shemales.. JK xp Laki la... Umur kat Gaia : 244 Days laki ek muke cm pompuan je xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 6:32 pm
i Z u l K x3 iRebirth Nama : Rezza.. le panggil Za Umur : 15 thn Jantina : Shemales.. JK xp Laki la... Umur kat Gaia : 244 Days laki ek muke cm pompuan je xd == well u know me... biasa la muka Av aku nie ade mcm pompuan skit xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 6:34 pm
iRebirth i Z u l K x3 iRebirth Nama : Rezza.. le panggil Za Umur : 15 thn Jantina : Shemales.. JK xp Laki la... Umur kat Gaia : 244 Days laki ek muke cm pompuan je xd == well u know me... biasa la muka Av aku nie ade mcm pompuan skit xp bgus la tuh =.=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 6:38 pm
i Z u l K x3 iRebirth i Z u l K x3 iRebirth Nama : Rezza.. le panggil Za Umur : 15 thn Jantina : Shemales.. JK xp Laki la... Umur kat Gaia : 244 Days laki ek muke cm pompuan je xd == well u know me... biasa la muka Av aku nie ade mcm pompuan skit xp bgus la tuh =.= Bagus ape?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 6:41 pm
i Z u l K x3 iRebirth i Z u l K x3 iRebirth Nama : Rezza.. le panggil Za Umur : 15 thn Jantina : Shemales.. JK xp Laki la... Umur kat Gaia : 244 Days laki ek muke cm pompuan je xd == well u know me... biasa la muka Av aku nie ade mcm pompuan skit xp bgus la tuh =.= hehe... kenapa zul? lepas ko tgk muka Av aku terus ko suka aku?? Ko mmg GAY hahaha xp JK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 8:15 pm
iRebirth i Z u l K x3 iRebirth i Z u l K x3 iRebirth Nama : Rezza.. le panggil Za Umur : 15 thn Jantina : Shemales.. JK xp Laki la... Umur kat Gaia : 244 Days laki ek muke cm pompuan je xd == well u know me... biasa la muka Av aku nie ade mcm pompuan skit xp bgus la tuh =.= hehe... kenapa zul? lepas ko tgk muka Av aku terus ko suka aku?? Ko mmg GAY hahaha xp JK YUCK!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rey mysterio puteh Vice Captain
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 8:41 pm
yek perasan nyer ko........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 9:22 pm
rey mysterio puteh yek perasan nyer ko........ Siape?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 9:25 pm
ShadowNeoCat rey mysterio puteh yek perasan nyer ko........ Siape? tah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 9:40 pm
Kelapa ShadowNeoCat rey mysterio puteh yek perasan nyer ko........ Siape? tah Aku bukan tanye kau -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 20, 2009 4:43 am
nama: Muhammad hariz Bin Elias umur: 15 tahun tahun 2010 jantina: Lelaki umur kat gaia nih: Ntah ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|