Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wykop tim Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Robimy wykop tim?
Jestem za nie
27%
 27%  [ 3 ]
Jestem za tak
72%
 72%  [ 8 ]
Total Votes : 11

harab serapel

PostPosted: Fri Oct 09, 2009 11:49 am

Chodzilo mi bardziej o to, ze uwazaja sie za reke wymiaru sprawiedliwosci i odchodza od tego czym orginalnie mial byc wykop - polskim klonem diggi, czyli strona gdzie poleca sie innym rozne ciekawe strony, komentuje zdarzenia. Przy okazji nasmiewaja sie z innych ze oni kopiuja inne strony lol
PostPosted: Sat Oct 10, 2009 12:55 am

ja sie nie znam, ae moze jest tez taka sytuacja, jak na gai - w sensie, ze mamy siostrzana strone w Chinach. chodzi o to samo w duzej mierze i wszystko jest legalnie, a jednak jest to inna strona zupelnie 3nodding
o to i chodzilo

wilkus
Crew

Kasmizar
Crew

PostPosted: Wed Nov 17, 2010 12:29 pm

Film "czekając na sobotę" +18 !

Film o.... no właśnie o czym? O dyskotece na wsi? O nudzie i zwątpieniu? Czy o trudnym życiu przetykanym chwilą wytchnienia?

"To jest film o nędzy umysłowej, o demoralizacji i patologii, która wynika z braku celów do osiągnięcia, braku sensu życia, braku planów na przyszłość. Z tej pustki wynika cała reszta, np. sens życia "byle do sobotniej dyskoteki". I to jest prawdziwy dramat, który ukazuje ten dokument. A czy ta przypadłość dotyka żula ze wsi, walącego jabola i leżącego w rowie, czy też japiszona z wawki, walącego koks w ekskluzywnym klubie, to już rzecz drugorzędna."
PostPosted: Wed Nov 17, 2010 1:39 pm

Dzisiaj zderzyłem się z bardzo poważnym problemem. Chodzi o nauczanie w szkole podstawowej. Przyznam się szczerze, że sam miałem kłopot z ukończeniem wszystkich zadań domowych syna mojej siostry. Większość nie jest trudnych. Ale zdarzają się trudne zadania, z matematyki muszą rozwiązywać małe sudoku na przykład. Ale największym problemem jest "przeciążony program nauczania" Ja po samych lekcja z matematyki byłem zmęczony i miałem już dość, a trzeba podkreślić że nie siedziałem 6 godzin w szkole. Także jest to bardzo poważny problem. I myślę że należy się tym zainteresować. Zależy mi na nagłośnieniu problemu, nie mam wielu znajomości, ale gdyby każdy z kimś o tym porozmawiał i poproś go o rozmowę z innym znajomym, taki łańcuszek osiągniemy jakiś wydźwięk. Ciąg dalszy tego posta nastąpi.

Martinespl

Kasmizar
Crew

PostPosted: Wed Nov 17, 2010 2:12 pm

Jak możesz to wrzuć te zadania. Zobaczymy co tam siedzi.
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 10:48 am

harab serapel
Chodzilo mi bardziej o to, ze uwazaja sie za reke wymiaru sprawiedliwosci i odchodza od tego czym orginalnie mial byc wykop - polskim klonem diggi, czyli strona gdzie poleca sie innym rozne ciekawe strony, komentuje zdarzenia. Przy okazji nasmiewaja sie z innych ze oni kopiuja inne strony lol
. No powiem szczerze, że wykop schodzi na psy.

Martinespl

Martinespl

PostPosted: Sat Nov 20, 2010 10:58 am

Kasmizar
Jak możesz to wrzuć te zadania. Zobaczymy co tam siedzi.
To znaczy nie chodzi o to, że to były jakieś trudne zadania. Tylko z tego co udało mi się dowiedzieć w szkole w ćwiczeniach ten syn siostry robi jedno zadanie, a do domu ma 3. Z jednego przedmiotu. Także samo odrabianie lekcji zajmuje mu kilka godzin, a do tego trzeba się pouczyć na jakiś sprawdzian czy coś. Po prostu uważam, że jest za dużo naraz. Fanie że zrobili gimnazjum bo można się uczyć w pewnej już zawężonej dziedzinie, ale to jest nie wykorzystane. W tych 6 klasach szkoły podstawowej powinno się nauczyć najbardziej podstawowych rzeczy. Gimnazjum o profilu ogólnym to porażka. Później idzie się do liceum, później jakieś studia. I uczyło się tam wszystkiego po łepkach i tak na dobrą sprawę nic się nie potrafi. I myślę, że to jest największy problem.
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 11:12 am

Martinespl
harab serapel
. No powiem szczerze, że wykop schodzi na psy.

W czym jest lepszy ten wykop co był niz jest teraz? Nie widzę dużej różnicy. Co moge sie sam czepnać, ze kiedyś było więcej ciekawych rzeczy, a nie głupotek, takich jak:
http://www.wykop.pl/ramka/531155/co-zrobic-kiedy-ktorys-z-graczy-call-of-duty-black-ops-uzywa-dopalaczy/

http://www.wykop.pl/artykul/531515/patriota-sabotuje/

Po co to komu? Takie "haha ale fajne" o którym sie nie pamieta po pół godzinie.

Kasmizar
Crew

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out