|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:16 pm
Nekem is össze kéne dobni valami zöldet biggrin biggrin Ha nii-nii nem jön és más nem akad max megyek mule-okkal razz
Valaki tudna tippeket adni hogy mibe vigyem Szty-t? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:34 pm
Sztyanime Nekem is össze kéne dobni valami zöldet biggrin biggrin Ha nii-nii nem jön és más nem akad max megyek mule-okkal razz
Valaki tudna tippeket adni hogy mibe vigyem Szty-t? redface Valami elegáns egyberuha , kb bármivel feldobva. Nem tom mid van, így nehéz tanácsot adni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:34 pm
Doku no Hana Nálunk egy osztály van évfolyamonként és több volt a fiú = tuti van párod, és az igazgató ragaszkodott ahhoz ,hogy minden végzős táncoljon= kötelező, hogy legyen párod. smile Nálunk olyannyira több fiú volt hogy osztlétszám 28 és ebből 9 lány volt... Infotagozat miatt sok fiú volt. De páran nem táncoltak gondolom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:36 pm
napsugar Obilia Nem hiszek az átkokban de a szitum a szalagavatói párkeresésre kezd emlékeztetni... rolleyes bocsi obi de ez lassan vicces lesz már whee tényleg bocsi de nem kiröhögni akarlak sweatdrop Nem nem csak kicsit hülyéskedtem.... Mindegy. sweatdrop Akkor jutott ez eszembe amikor már 2 felkérést is olvastam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 1:50 pm
Kis öcsémnek nincs párja.... ha valakinek lenne hozá kedve.... (Medvebocs -ot keressétek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 2:02 pm
Medvelaszlo Kis öcsémnek nincs párja.... ha valakinek lenne hozá kedve.... (Medvebocs -ot keressétek) Ha beleegyezik, részemről oké.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 2:21 pm
Obilia Medvelaszlo Kis öcsémnek nincs párja.... ha valakinek lenne hozá kedve.... (Medvebocs -ot keressétek) Ha beleegyezik, részemről oké. xd xd rofl (bocsi de obi olyan édes vagy )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 2:33 pm
napsugar Obilia Medvelaszlo Kis öcsémnek nincs párja.... ha valakinek lenne hozá kedve.... (Medvebocs -ot keressétek) Ha beleegyezik, részemről oké. xd xd rofl (bocsi de obi olyan édes vagy )Kösz, csak felajánlottam sweatdrop razz Igazából úgy érzem hogy mind1 lesz-e párom de örülnék neki. Bár igaz nem is ismerem Medvebocsot, csak olvastam 1-2 postját sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:30 pm
nekem sincs még párom de majd megyek a házitigrisemmel biggrin lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 4:21 am
No szóval! Egyelőre úgy néz ki, hogy lett párom, 1 külföldi haver. Bár picit tartok tőle hogy talál egy számára jobb havert... De mindegy. Am rendes barát smile És: "nem röhög" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 4:44 am
Végre nem megyek egyedül a bálba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 5:17 am
Én két lánnyal is megyek... xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 5:50 am
sgergely Én két lánnyal is megyek... xd sweatdrop Hehe smile Magyarok? Én am szívesen tánciznék magyarral is akár fiú akár lány tehát ez nem partnerkérés... Legyen társastááááánc is! whee wink Womi grat smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 5:51 am
Am ki mit ajánl első napra? A kék cuccot vagy a keringőset? (első benyomás lol) Kíváncsiságból kérdezem. Ez a keringős:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|