|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 2:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 2:26 am
PointZer0 Hm..... ciekawi mnie czy w subforum możliwe jest wprowadzenie vice-moda , tudzież precyzując głębiej funkcji moderatora tylko na danym subforum. Bo jak tak to ja proponuję przenieść Meline do oddzielnego subforum i dać takie stanowisko Bee , Ozziemu i Kukusowi xd po co im jakistam dzial subforum kiedy maja wlasna gildie- swietnie prosperujaca ze zdyscyplinowana spolecznoscia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:41 am
ja popieram pomysl z subforum gdzie kazdy moglby zalozyc topic o sobie jest to pomocne gdy przychodza nowe osoby i nie musza 40 razy o sobie opowiadac i wszystkim starszym gaiowiczom zadawac pytania co lubia gdzie mieszkaja etc zreszta pamiec zawodzi wiec wchodzisz sprawdzasz wiesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 6:37 am
ja powiem tak: zgadzam sie, ze gildia w sumie mala i w sumie duzo byloby roboty... ale zauwazcie ile ostatnio powstalo polskich gildii... czesto lustrzanych odbic POGG... (oczywiscie jest pare wyjatkow wink ) przynajmniej ja odnosze takie wrazenie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 6:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:08 pm
PointZer0 Np. Jakie ? Bo znam 3 polskie gildie ( anarchistyczną Gildię chaza to ja zaliczam do probem�w dorastania a nie do gildii) - POGG - Elite Polish Guild (Rynnsko zalozylo i jest hidden) - Ruskie Partyzanty - Chazowe ustrojstwo - Krokiety Litewskie (nowo-powstala gildia Ridsu) - Polish Poll Center (zalozone przez nox123) - Nie uruchomiony Asphael (ja i Setsuna staralismy sie o RPGowa rozrywke)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 7:13 am
Moj pomysl na subforum - subforum o latajacych chomikach whee
PS: PointZer0, mowil ci ktos ze jestes zabawny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 2:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 4:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 5:35 am
jego beznadziejna i nieprzemyslana sytuacje ratuje ostatnie zdanie...
Slicznie wygladasz, Omis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:40 am
mam odbierac bojkotowanie ankiety, jako niechec do nastepnych dzialow subforum wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:02 am
Jak na razie dwie najpowazniejsze propozycje to: -"Topik o Nas" (proponuje polaczyc go z "Nasze prace") -"Smietnik"
Jak wg Was powinny wygladac te dzialy? Jakie zasady powinny w nich obowiazywac? Czy "smietnik" powinien byc zupelnie otwarty na wszelkie tematy? Co powinno sie znalezc w poszczegolnych topikach "o nas" (zalozmy, ze kazda osoba moze zalozyc tylko jeden topik, zeby nie bylo balaganu)?
Zapraszam do wyrazania opinii. Im szybciej to ustalimy, tym szybciej nowe dzialy zostana oddane do uzytku.
Proponuje na razie wybrac jeden dzial, bo kazdy kolejny kosztuje gildie 2,5k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:23 am
Wszystkie dzialy subforum sa juz otwarte. Zapraszam do zakladania swoich topikow w dziale "O Nas..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:20 am
no i pomimo wczesniejszego sceptycyzmu uwazam, ze subfora to jednak dobra rzecz jest :3 myslalam, ze bedzie balagan, ale wrecz przeciwnie - jakis taki wiekszy lad zostal zaprowadzony. dobra robota ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:28 am
Omega Sun Jak na razie dwie najpowazniejsze propozycje to: -"Topik o Nas" (proponuje polaczyc go z "Nasze prace") -"Smietnik" Jak wg Was powinny wygladac te dzialy? Jakie zasady powinny w nich obowiazywac? Czy "smietnik" powinien byc zupelnie otwarty na wszelkie tematy? Co powinno sie znalezc w poszczegolnych topikach "o nas" (zalozmy, ze kazda osoba moze zalozyc tylko jeden topik, zeby nie bylo balaganu)? Zapraszam do wyrazania opinii. Im szybciej to ustalimy, tym szybciej nowe dzialy zostana oddane do uzytku. Proponuje na razie wybrac jeden dzial, bo kazdy kolejny kosztuje gildie 2,5k w sumie..chyba nie trzeba powtarzac tego, co jest na stronie glownej gildii (tak to sie zwie?), chodzi mi o "Smietnik", to chyba byloby to samo, co Melina, albo HP. i rozszerzenie topicu "On Nas", mysle ze to niepotrzebne, w koncu kazdy tam moglby pisac o sobie co chce, ne? i moze odrobina wolnosci sie przyda, w koncu mamy tylko jedna strone topikow, chyba ograniczanie postow kazdego ludzia do jednego to lekka przesada, moze niech to bedzie miejsce na pytania i odpowiedzi na temat ludzi..moim skromnym zdaniem XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|