|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 5:58 am
Xavier hűtlen, de legalább csendesen sikolyogva viseli méltó büntetéseit... Különben mi közöd hozzájuk? De lásd, kivel van dolgod megsúgom, dolguk van. Az örökkévalóság egy tökéletlen emberi testbe zárt darabját hozzák színem elé. Majd visszatérnek. De rajzolhatod őket hozzá...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 7:09 am
Szigyen kész, amúgy bocánat a lemaradásért, nem volt szkenelési lehetőségem múlt héten.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 8:35 am
jajj nem baj. Nagyon jó lett!!köszönöm 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2009 2:00 pm
sziamia
hogymegy a rajzolgatás???
gondolom most minden szabad percedbe csak rajzolsz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2009 3:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 3:33 am
Akitta-chan I smell competition. *zavartan pillog* huh? O.O ne bánts... @vrobi: eh... ha tudnád... közben én észlény belekezdtem egy netmangába is... pedig készülnöm kéne az érettségire.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 1:32 pm
De, bántalak, mert aranyos vagy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 9:28 am
Igeeeen? Az vagyok? 4laugh ha már bántani akarsz legalább ostort kapj elő, vagy kiélezett gitárpengetőtXD Így uncsi XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 8:15 am
Hehe, rendelek egy képet ha már rábukkantam erre a topikra. twisted Itt van a referencia kép:
 Szörnyen sokat váltogatom a kinézetem ezért áldom a tektek-et. heart Szóval teljes testet kérek, ha tudod vedd aranyosra a figurát. A pénzt küldöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 10:26 am
Oké... Csak furcsa megint lányokat is rajzolni, de meglesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 1:26 pm
Hát lehet, hogy kérek majd egy közös képet Miszterrel. Csak ő még alakulgat. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 1:14 pm
TOPIC REVIVE!!!
Kérdésem lenne topicon belül Nárcisz-hoz. Ha kipróbálok egy új stílust, de láthatólag nem megy, nincs hozzá tehetségem, kitartásom...akkor érdemes tovább próbálni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|