|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:30 am
hm..igaz..még csak elegánsan késik... felspanolja a tömeget, hogy aztán robanjonXD vagy csak simán feledékeny... stare és ha elrabolták az ufók??? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:31 am
Ma még nem volt fent Gaián.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:33 am
rp.... ténleg kéne iq mentesbe is írni!!! vagy hova gondoltad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:40 am
IQ mentesre gondoltam, de megnyitottam a Barkóba topikot is. Óriási nyeremény vár rátok ott. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:41 am
hehe, én már írtam 4laugh bár nem nagy duranás, csak folyik tovább az esemény WÁÁÁÁ!!!! hülye szalag!!! *küzd a többszörösen csonkolt gúlára emlékeztető félig csomagolt tárggyal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:42 am
Nézem és lehet, hogy írok is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:46 am
lassan átmászok az útáljuk malrenit topickba és íok pár "kedves" szót....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:46 am
juhu. Amúgy én azon csodálkoztam, hogy olyan 10-kor mielött kikapcsolom a gépet, és aludni mennék, mindig ránézek, csak úgy kiváncsiságból mégegyszer... ennek ellenére, ha infónvan időm, és ránézek, mindig akkor van egy csomó új reagXD Mégis mikor írtokXD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 9:58 am
Én főleg reggel szoktam irkálni. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 10:02 am
én d.u suli után egyből benyomom a gépet és végignézem h ki mit írt meg mielőtt lelépek énis mindig ránézek és néha írok néha nem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 10:05 am
hát...ha én suli után a géphez nyulnék már rég halott lenékXd Reggel? O.O hogyhogy....? Na jó, én spec 5 45-kor kelek, szal ez is kilőve..na mindegy..hm... Mal.... *idegesen topog*-Ha nem támadtak meg gyilkos cápák, akkor ideje volna megjönni... holnap nem leszek, ne tologas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 10:13 am
Nekem nincs sulim. *magyarázza* sweatdrop Félek ma már nem lesz semmi. Remélem Malreni jól van. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 10:24 am
Ha nem reggelre megyek, akkor délelőtt is felnézek, meg esténként. Mal gyere!! cry
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|