|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 11:17 am
wilkus w sumie Twoja wizja mi sie znacznie bardziej podoba. ale wtsdy nie wiem, czy warte bylyby swojej ceny.. chociaz ostatnimi czasy wszystko jest dziwnie drogie... [tez cem satin coata kiedys, czy jak to sie nie nazywa] Babci zazdroszcze wolnego czasu na pranie skarpetek xd ano! Babcia ma też inne rozrywki jak gotowanie obiadu, mycie naczyń i wymienianie worków na śmieci w kuchni i toaletach, bo nikt, ale to nikt w moim mieszkaniu poza mną nie jest zainteresowany tego typu działalnością. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 3:40 am
O_o Chyba za dobrze oni tam mają z naszą babcią... evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 6:36 am
ichabot O_o Chyba za dobrze oni tam mają z naszą babcią... evil po tej nocy imprezowej (nie uczestniczyłam, bo spanie wydało mi się znacznie atrakcyjniejszą opcją xp ) postanowiłam dać na przetrzymanie, bo taki cholerny chlew jest teraz w kuchni, że aż nie chce mi się wierzyć, że za tym stoją istoty ludzkie... W końcu pękną i posprzątają, bo nie ma gdzie jeść! dramallama zdjęcia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 7:39 am
Daedhel ichabot O_o Chyba za dobrze oni tam mają z naszą babcią... evil po tej nocy imprezowej (nie uczestniczyłam, bo spanie wydało mi się znacznie atrakcyjniejszą opcją xp ) postanowiłam dać na przetrzymanie, bo taki cholerny chlew jest teraz w kuchni, że aż nie chce mi się wierzyć, że za tym stoją istoty ludzkie... W końcu pękną i posprzątają, bo nie ma gdzie jeść! dramallama zdjęcia xp fotoreportaż normalnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 7:42 am
Daedhel ichabot O_o Chyba za dobrze oni tam mają z naszą babcią... evil po tej nocy imprezowej (nie uczestniczyłam, bo spanie wydało mi się znacznie atrakcyjniejszą opcją xp ) postanowiłam dać na przetrzymanie, bo taki cholerny chlew jest teraz w kuchni, że aż nie chce mi się wierzyć, że za tym stoją istoty ludzkie... W końcu pękną i posprzątają, bo nie ma gdzie jeść! dramallama zdjęcia xp o mamo, jak w takim miejscu można żyć? Nawet ja takiego syfu nie mam biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 8:02 am
Tylko raz taki chlew widziałem rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 9:28 am
oz we morde o.o niezle. moj pierdzielnik przy tym to pedantyzm normalnie... jak Ty z nimi wyrzymujesz? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 9:29 am
a tam Dae. na mojej 18 było gorzej... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 12:45 pm
ZebraDeath a tam Dae. na mojej 18 było gorzej... rofl o! Tylko Ty jedna pobiłaś ten rekord! xd Masz może zdjęcia? lol Tyle że Ty mogłaś se to posprzątać nazajutrz i cacy. A co ja mam sprzątać nie po sobie? Poza tym, teraz posprzątam a za kilka dni będzie to samo (nie, ten stan nie jest u mnie w kuchni wyjątkowy. Zrobiłam temu zdjęcie, bo jestem pod coraz większym wrażeniem faktu, że tak jest PRAWIE cały czas xp ). Także u mnie jest hardcore-pełnometrażówka. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 20, 2008 2:59 am
Daedhel ZebraDeath a tam Dae. na mojej 18 było gorzej... rofl o! Tylko Ty jedna pobiłaś ten rekord! xd Masz może zdjęcia? lol Tyle że Ty mogłaś se to posprzątać nazajutrz i cacy. A co ja mam sprzątać nie po sobie? Poza tym, teraz posprzątam a za kilka dni będzie to samo (nie, ten stan nie jest u mnie w kuchni wyjątkowy. Zrobiłam temu zdjęcie, bo jestem pod coraz większym wrażeniem faktu, że tak jest PRAWIE cały czas xp ). Także u mnie jest hardcore-pełnometrażówka. xp czy ja wyglądam na takiego frajera? sprzątali Gemma i Ayah xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 20, 2008 3:01 pm
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath a tam Dae. na mojej 18 było gorzej... rofl o! Tylko Ty jedna pobiłaś ten rekord! xd Masz może zdjęcia? lol Tyle że Ty mogłaś se to posprzątać nazajutrz i cacy. A co ja mam sprzątać nie po sobie? Poza tym, teraz posprzątam a za kilka dni będzie to samo (nie, ten stan nie jest u mnie w kuchni wyjątkowy. Zrobiłam temu zdjęcie, bo jestem pod coraz większym wrażeniem faktu, że tak jest PRAWIE cały czas xp ). Także u mnie jest hardcore-pełnometrażówka. xp czy ja wyglądam na takiego frajera? sprzątali Gemma i Ayah xd xd a to i słusznie. Słuchajta luda! Dzisiaj mój stopień wkurzenia osiągnął apogeum i sporządziłam kartkę, w której używając środków perswazji na granicy stanowczości i dyktatury nakazałam (użyłam słowa "sugerować", ale brzmiało, jakbym trzymała palec na spuście od karabinu maszynowego...) powszechne sprzątanie dziś o szóstej. I... stawili się! twisted Kuchnia jest teraz bez skazy, osobiście w szale porządków wyszorowałam jej sporą część, podejrzewam, że wyrobiłam 300% normy, ale i tak nie dałabym rady posprzątać tego wszystkiego bez pomocy, oprócz mnie jeszcze jakieś 9 osób pracowało przez ponad godzinę. Jestem taka szczęśliwa! crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 3:20 am
gratulacje, przodowniczko pracy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 4:40 am
Osiągnęłaś nie lada sukces dydaktyczno-wychowawczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 6:29 am
Dae moglabys robic za naszego dyktatora xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 7:12 am
Trzeba było iśc na Marketing i Zarządzanie sweatdrop . no dobra, zła rada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|