Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
zOMG! prosze panstwa xD Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kurde
  flak
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Aug 27, 2008 10:27 am

nie kupuj jeszcze teraz, zaczekaj.
a ile kosztuje tak przy okazji?
PostPosted: Wed Aug 27, 2008 10:31 am

No co ty nie powiesz xp okolo 75k

harab serapel

Yajo

PostPosted: Wed Aug 27, 2008 11:16 am

Hm... podejrzewam, że nikt się nie zechce zakladać, że wszytskie ajtemy do zomga beda w kasz szopie, ożby.
Daedhel
zmora13
Daedhel
Jeśli Battle System zawiedzie oczekiwania, Gaia straci twarz.
I zostanie im tylko reszta świata, ojej...
rofl ale obawiam się, że jeśli Gaia straci twarz, stanie się to na poziomie całego internetu.
No ale inni się chyba az tak nie przejmują. Czy my się przejmujemy? Nie, my się już szykujemy do strzelania lola jak im nie wyjdzie cool
PostPosted: Thu Aug 28, 2008 4:37 am

Yajo
No ale inni się chyba az tak nie przejmują. Czy my się przejmujemy? Nie, my się już szykujemy do strzelania lola jak im nie wyjdzie cool
hmmm... w sumie to masz rację. Co powiecie na gildiową imprezę z okazji największej Gaiowej porażki/wiktorii w historii? mrgreen

ichabot: taa, zgadzam się z tym. Też od jakiegoś czasu obserwuję, że wszystkie ceny lecą na głowę, dlatego niedawno posprzedawałam część itemków eventowych, bo wygląda na to, że już nie ma na co czekać... z drugiej strony to zjawisko też w pewnym sensie korzystne, bo łatwiej teraz jest dozbierać się do swojego dream avi nie żyjąc w strachu, że z każdym dniem będzie on bardziej nieosiągalny, tak jak to było kiedyś. To zjawisko może w końcu doprowadzić do ustabilizowania się cen różnych itemów na mniej więcej stałym poziomie. rolleyes

Carcassandra

Anxious Carpenter

dziki_wieprz

PostPosted: Thu Aug 28, 2008 4:42 am

Albo ogólnego Kałabunga.
PostPosted: Fri Aug 29, 2008 2:58 pm

Daedhel
Yajo
hmmm... w sumie to masz rację. Co powiecie na gildiową imprezę z okazji największej Gaiowej porażki/wiktorii w historii? mrgreen

ichabot: taa, zgadzam się z tym. Też od jakiegoś czasu obserwuję, że wszystkie ceny lecą na głowę, dlatego niedawno posprzedawałam część itemków eventowych, bo wygląda na to, że już nie ma na co czekać... z drugiej strony to zjawisko też w pewnym sensie korzystne, bo łatwiej teraz jest dozbierać się do swojego dream avi nie żyjąc w strachu, że z każdym dniem będzie on bardziej nieosiągalny, tak jak to było kiedyś. To zjawisko może w końcu doprowadzić do ustabilizowania się cen różnych itemów na mniej więcej stałym poziomie. rolleyes
I tak czy siak będziemy swiętowac 3nodding I marudzic, ze cos nie działa xD
A ja mam nieco ponad połowę do mojego nowego ajtema, juz od kilku miesięcy zbieram i konca nie widac... Choc dawno nie sprawdzałam aktualnej ceny, ale aktualna cena przyda mi sie za nastepne 4 miechy, jak dozbieram xD

Yajo

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Sep 02, 2008 4:01 am

jestem za gildiowa impreza xd dawno nie bylo czegos takiego, o ile w ogole...

i bedziem marudzic. marudzenie jest przeca w naszej naturze i inne takie.

zal mi tylek sciska, ze nie mam tego ticketa.. moznaby niezla kase zarobic sprzedajac itemy z zOMG zanim wiekszosc bedzie w grze><
PostPosted: Tue Sep 02, 2008 11:23 am

To ja proponuję weekendy (piątek albo sobota). 3nodding
Jak większość będzie chciała w inne dni, to też prawdopodobnie wpadnę ;P

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Sep 02, 2008 12:15 pm

impreza spox.

co do tych biletów - DUPA. xp
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 7:22 am

a ja mam bilet.

dziki_wieprz

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Sep 04, 2008 1:15 am

czysty skandal crying
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 12:22 pm

Jakie bilety?

Yajo

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Sep 05, 2008 9:47 am

takie, co pozwola na wczesniejsze zaczecie gry posiadaczom 3nodding
PostPosted: Fri Sep 05, 2008 11:31 am

wilkus
czysty skandal crying

ha, pewnie i tak będzie jakieś 8 milionów osób z biletem stare .

dziki_wieprz

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Sep 05, 2008 1:32 pm

e, beze przesady... gaia ma tylu uzytkownikow o.O?
spdziewam sie, ze liczba ludzi z biletem bedzie mniejsza lub rowna kolo 10% "populacji", co przy zachlannosci reszty, braku mozliwosci dorwania sie do gry i roznie pojmowanego prestizu [jakkolwiek sie to nie pisze] i tak bedzie zrodlem sporych zarobkow 3nodding
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces