|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:39 am
to na czym w końcu staneliśmy? nie będziemy podejmować decyzji za wszystkich, ale ja jestem za domkiem. może zrobimy ankietę, i zobaczymy co przegłosujemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:52 am
A wiecie, co ja myślę...? Ja siem z Aki zgadzam... Bo pomysł Aki przypomniał mi o pewnym czacie... To była karczma... W ktrej byłam barmanką... I tam jak kto chciał miał kominek... Był basen... Czasami chłopaki striptiz robili XD Były walki w błocie... Bitwy na ciacha, budynie, torty i co tylko było do jedzenia... Karczma średnio 3 razy dziennie wylatywała w powietrze... Były momenty, kiedy wszyscy byli smutni i po kątach siadali... To ktoś stwierdził, że karczma jest okrągła... Teraz karczma nie istnieje... Rozpadła się... Ale można by zrobić coś podobnego...
P.S. To jest tylko LUŹNA PROPOZYCJA! Proszę nie bluzgać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 7:02 am
karczma to wg mnie fajny pomysł, ale może jak ktoś chce, to nazwie to karczmą, kto chce domem czy komuną ( whee ) a kto chce miasteczkiem. Ale ogólny plan w postaci rysunku chyba nikomu nie przeszkadza? można na niego po prostu nie patrzeć.. sweatdrop no nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 7:06 am
Outenkun karczma to wg mnie fajny pomysł, ale może jak ktoś chce, to nazwie to karczmą, kto chce domem czy komuną ( whee ) a kto chce miasteczkiem. Ale ogólny plan w postaci rysunku chyba nikomu nie przeszkadza? można na niego po prostu nie patrzeć.. sweatdrop no nie wiem... Mi to wcale nie przeszkadzało. Plan był pikny. A ja siem potrafie dostosować do każdej sytuacji i w każdej sytuacji czuć siem swobodnie. Może powinnam zostać aktorką...? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 7:13 am
MoonInverse Outenkun karczma to wg mnie fajny pomysł, ale może jak ktoś chce, to nazwie to karczmą, kto chce domem czy komuną ( whee ) a kto chce miasteczkiem. Ale ogólny plan w postaci rysunku chyba nikomu nie przeszkadza? można na niego po prostu nie patrzeć.. sweatdrop no nie wiem... Mi to wcale nie przeszkadzało. Plan był pikny. A ja siem potrafie dostosować do każdej sytuacji i w każdej sytuacji czuć siem swobodnie. Może powinnam zostać aktorką...? xd hehe, czemu nie, fajny pomysł xd zazdroszczę ci. ja tam zawsze widzę we wszystkim złe strony. chociaż ostatnio staram się myśleć po 'rastafariańsku' whee nie jest to łatwe i mi wcale nie wychodzi, ale przynajmniej się staram być miła i wesoła.. ech..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 7:22 am
Outenkun MoonInverse Outenkun karczma to wg mnie fajny pomysł, ale może jak ktoś chce, to nazwie to karczmą, kto chce domem czy komuną ( whee ) a kto chce miasteczkiem. Ale ogólny plan w postaci rysunku chyba nikomu nie przeszkadza? można na niego po prostu nie patrzeć.. sweatdrop no nie wiem... Mi to wcale nie przeszkadzało. Plan był pikny. A ja siem potrafie dostosować do każdej sytuacji i w każdej sytuacji czuć siem swobodnie. Może powinnam zostać aktorką...? xd hehe, czemu nie, fajny pomysł xd zazdroszczę ci. ja tam zawsze widzę we wszystkim złe strony. chociaż ostatnio staram się myśleć po 'rastafariańsku' whee nie jest to łatwe i mi wcale nie wychodzi, ale przynajmniej się staram być miła i wesoła.. ech.. A co to za myślenie??? O.o *Nuriko: No u niej z myśleniem kiepsko...* Zamknij się ><" A Wy... No poznajcie Nuriko... Jest jedną z moich postaci na blogach rpg i czasami wtrąca swoje trzy grosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 7:30 am
MoonInverse Outenkun MoonInverse Outenkun karczma to wg mnie fajny pomysł, ale może jak ktoś chce, to nazwie to karczmą, kto chce domem czy komuną ( whee ) a kto chce miasteczkiem. Ale ogólny plan w postaci rysunku chyba nikomu nie przeszkadza? można na niego po prostu nie patrzeć.. sweatdrop no nie wiem... Mi to wcale nie przeszkadzało. Plan był pikny. A ja siem potrafie dostosować do każdej sytuacji i w każdej sytuacji czuć siem swobodnie. Może powinnam zostać aktorką...? xd hehe, czemu nie, fajny pomysł xd zazdroszczę ci. ja tam zawsze widzę we wszystkim złe strony. chociaż ostatnio staram się myśleć po 'rastafariańsku' whee nie jest to łatwe i mi wcale nie wychodzi, ale przynajmniej się staram być miła i wesoła.. ech.. A co to za myślenie??? O.o *Nuriko: No u niej z myśleniem kiepsko...* Zamknij się ><" A Wy... No poznajcie Nuriko... Jest jedną z moich postaci na blogach rpg i czasami wtrąca swoje trzy grosze...hehe, helą Nuriko, miło mi poznać 3nodding to takie myślenie optymistyczne, ale się sama za dobrze nie znam, więc nie będę tłumaczyć, bo jeszcze coś pomieszam. Może coś znajdziesz o rastafarianach w necie(nie obiecuję, że poprawnie napisałam to słowo sweatdrop ). ale czy my aby nie zbaczamy trochę z tematu? można tak gadać o czym się chce w budynkowym temacie? bo w końcu do żadnego konstruktywnego wniosku nie doszliśmy, ale możemy to odłożyć na później xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 7:39 am
No to może przeniesiemy siem na mailowe rozmowy...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 7:45 am
MoonInverse No to może przeniesiemy siem na mailowe rozmowy...? mailowa znaczy się prywatne wiadomości na gaii? czemu nie whee mi to absolutnie odpowiada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:53 am
może za póżno to pytanie stawiam, ale można prosić o pokoik nr 20? bo mi się plan domku bardzo podobał, i jestem niepocieszona że został zdjęty.. sad czemu już się nikt nie odzywa? znudził się wam ten temat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 9:42 am
Poproszę o pokoik numer 17 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 1:20 pm
ahem... moge cos wtracic? xp mnie osobiscie plan gildii/domku/miasteczka absolutnie nie przeszkadza. a gdyby nawet mi przeszkadzal... to co z tego? to pomysl Sayokuna, on tak to sobie wyobraza i jemu sie podoba. i chyba kilku innym osobom tez, bo sporo widac prosb o rezerwacje pokoikow i wstawianie do nich mebli. biggrin i raczej nikt nie ma prawa naciskac na Sayo, zeby ten plan usuwal... oczywiscie mozna jak najbardziej wyrazic swoje zdanie, no i... przestac czytac ten temat. zero problemu, jesli niecierpianego planu nie zobaczy sie juz na oczy, nee? ^^ a komu pasuje niech sie wprowadza 3nodding
to tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 1:34 am
MissTao ahem... moge cos wtracic? xp mnie osobiscie plan gildii/domku/miasteczka absolutnie nie przeszkadza. a gdyby nawet mi przeszkadzal... to co z tego? to pomysl Sayokuna, on tak to sobie wyobraza i jemu sie podoba. i chyba kilku innym osobom tez, bo sporo widac prosb o rezerwacje pokoikow i wstawianie do nich mebli. biggrin i raczej nikt nie ma prawa naciskac na Sayo, zeby ten plan usuwal... oczywiscie mozna jak najbardziej wyrazic swoje zdanie, no i... przestac czytac ten temat. zero problemu, jesli niecierpianego planu nie zobaczy sie juz na oczy, nee? ^^ a komu pasuje niech sie wprowadza 3nodding to tyle. Sayokun też miał dość swojego plany. Stwierdził, że to był nie wypał, bo to za daleko zaszło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 2:37 am
Wiem, że głupio pytam (i wiem także że macie moich pytań i pewnie mnie samej dość) ale o czym tu się rozprawia? Bo się pogubiłam. Jaki domek?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|