|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 8:12 am
JA CHCEM SKÓRĘ DROWA!!!!!!!! stressed stressed stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 12:15 pm
oi, rozpierducha dzieje sie o skory nadal. wycofali red bino gonk [ale maja go zastapic czyms, co pozwala dac jakakolwiek ludzka postac - cokolwiek by to nie znaczylo sweatdrop ] jeszcze nie wiadomo w ogole czym beda tak naprawde. czesc ma byc w cash shopie, czesc normalnie podobniez i nie wiadomo, czy beda to itemy, czy tez eliksiry... masakra. i zabrali mi domo!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 12:17 pm
wilkus oi, rozpierducha dzieje sie o skory nadal. wycofali red bino gonk [ale maja go zastapic czyms, co pozwala dac jakakolwiek ludzka postac - cokolwiek by to nie znaczylo sweatdrop ] jeszcze nie wiadomo w ogole czym beda tak naprawde. czesc ma byc w cash shopie, czesc normalnie podobniez i nie wiadomo, czy beda to itemy, czy tez eliksiry... masakra. i zabrali mi domo!!!!! ;/ A miały być dzisiaj... Dobrze, że Cię tutaj mamy Wilkusie, przynajmniej wiemy więcej co się dzieje w świecie pozagildiowym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 12:26 pm
*siedzi na dziwnym forum i szuka wiesci* powiedzieli "soon". ale prawdopodobnie jednak beda wszystkie normalnie, za goldy. *trzyma kciuki, zeby im sie znowu nie odmienilo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 12:39 pm
wilkus *siedzi na dziwnym forum i szuka wiesci* powiedzieli "soon". ale prawdopodobnie jednak beda wszystkie normalnie, za goldy. *trzyma kciuki, zeby im sie znowu nie odmienilo* *trzyma kciuki Wilkusia * 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 12:47 pm
Oby, oby.... najlepiej by było, gdyby skóry były w formie itemu dla każdego członka drużyny (oczywiście rozdzielanie adekwatnie do teamów) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 1:00 pm
tylko BŁAGAM, nie za drugi najlepszy wynik, bo się zkicham.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 1:26 pm
ZebraDeath tylko BŁAGAM, nie za drugi najlepszy wynik, bo się zkicham.... gonk Jak będą gierki na takim poziomie trudności jak teraz, to w razie czego mogę zrobić mułka i przesłać Ci skórkę trejdem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 2:13 am
Strange potions avaiable in skin tyte on monday!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 4:15 am
wreszcie ! xd *zbiera kase*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 4:47 am
wilkus wreszcie ! xd *zbiera kase* Nie strasz mnie, ja mam nadzieję, że to będzie mniej więcej cena zurg energy drink'ów xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 5:26 am
to by bylo co najmniej piekne, ale nie wiem, czy mozliwe sweatdrop swpja droga mogloby byc jednak tanie, skoro sa eventowe niby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 5:29 am
wilkus to by bylo co najmniej piekne, ale nie wiem, czy mozliwe sweatdrop swpja droga mogloby byc jednak tanie, skoro sa eventowe niby no właśnie! xd Jak będą droższe to się zastrzelę. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|