|
|
Betegség ellen? |
hagymatea |
|
0% |
[ 0 ] |
húsleves |
|
50% |
[ 4 ] |
méz |
|
37% |
[ 3 ] |
egyéb |
|
12% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 8 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 2:27 am
Malreni napsugar Malreni bibortetu Nekem nem kell többé suliba járnom. crying blaugh Kelleni, nekem sem kell. xd Magamtól járok... crying az is beteg akinek nem kell menni de mégis megy.... stare Akkor, te nyugodtan hagyd abba az iskolát, amint betöltötted a 18-at. Minek neked érettségi, meg diploma. Végülis. rolleyes Nem biztos, hogy úgy értette, ahogy gondolod Malreni. Szerintem arra gondolt, hogy: például nagyon megfázott és úgy is bemegy, vagy elmehetne osztálykirándulásra, de ő inkább a suliba megy...stb. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 2:41 am
Én a mondó vagyok mindenki, addig járjon suliba, amíg teheti és bírja. Mert a munkánál jól jön mindenféle tudás, amit megszereztél. Lehet, eleinte feleslegesnek tartja az ember, de idővel hasznát veszi. Ha más nem, akkor mikor a saját gyerekeidnek kell segíteni megírni a házit. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 7:51 am
Igen, én pont emiatt járok még suliba. Most szeptemberben kezdődik az utolsó évem fősulin, utána, meg megyek tovább, máshová, más irányba. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 11:22 am
Otthon rajzolgatok magam örömére, de a melóra szavaztam lévén nincs egyéb opció. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 12:10 pm
Egyetem, egyetem és egyetem crying Elméletileg utolsó év, gyakorlatilag kizárt, hogy elvégzem 1 év alatt sweatdrop (fő az optimizmus) Mellette lesz még egy kis munka is, de azt hiszem túlélem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 2:16 pm
Én most fogom kezdeni az egyetemet. Félek az egésztől mint a tüzes vastól... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 6:28 am
Én is most leszek elsőéves egyetemen. Tegnap jöttem haza gólyatáborból, most kicsit nyugodtabban vágok neki az évnek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 6:35 am
redface Én most megyek gimibe...várom, de mégis félek tőle egy kicsit... redface de szerencsére ott lesznek velem a barátaim 4laugh és persze a suli előtt a buszmegálló xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 6:44 am
Szerintem csak a vizsgák miatt kell aggódni, de a suli az suli....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 6:59 am
Nekem folytatódik a középiskola, most leszek 11-es. Várom már, kíváncsi vagyok, idén milyen balhéja lesz az osztályunknak. biggrin Plusz még most jönnek a faktok is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 7:17 am
Én 5./A-s leszek De nem várom az iskolát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 7:19 am
bármennyire is hülyék voltak az osztálytársaim (majdnem elmaradt az osztálykirándulás xd ), azért hiányozni fognak cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 7:20 am
Medvebocs Én 5./A-s leszek De nem várom az iskolát. pedig az a legizgibb! Végre felsős vagy és ez a pár év gyorsan el is fog telni..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 7:23 am
Sztyanime Medvebocs Én 5./A-s leszek De nem várom az iskolát. pedig az a legizgibb! Végre felsős vagy és ez a pár év gyorsan el is fog telni..Medvebocs üzeni: Lehet, de nem szeretem az osztálytársaimat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 7:28 am
Medvelaszlo Sztyanime Medvebocs Én 5./A-s leszek De nem várom az iskolát. pedig az a legizgibb! Végre felsős vagy és ez a pár év gyorsan el is fog telni..Medvebocs üzeni: Lehet, de nem szeretem az osztálytársaimat. Üzenem Medvebocsnak: nem kell rájuk figyelni! Velem is sokszor kitoltak, de én visszaszóltam...de ez nem tanácsos sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|