|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 1:23 am
Coprinus Comatus to nie to samo co Macrolepiota Procera XD
a myslisz, ze od czego tworzyli rodzajowe nazwy lacinskie (drugi czlon nazwy)? jak cos im wygladalo jakby bylo wlochate, to w odroznieniu od podobnego nie wygladajacego na wlochate nazywali je wlochatym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 1:24 am
Baranina _b_u_r_a_k_ P a t e l n i a on mieszka na tym osiedlu co ja mieszkałam kiedyś.
na Pradze.
ciekawe czy w 110... ja tez mieszkalam na pradze ninja gdzie? I ja też... tzn na Grochowie 3nodding łiiiiiiiiiiiiiiii może bedzie kiedys jechał 8ką heart teraz zarobi kupe kasy na autografach i bedzie fura, nie tramwajem jezdzil razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 4:43 am
_b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ P a t e l n i a on mieszka na tym osiedlu co ja mieszkałam kiedyś.
na Pradze.
ciekawe czy w 110... ja tez mieszkalam na pradze ninja gdzie? I ja też... tzn na Grochowie 3nodding łiiiiiiiiiiiiiiii może bedzie kiedys jechał 8ką heart teraz zarobi kupe kasy na autografach i bedzie fura, nie tramwajem jezdzil razz nie wiadomo...moze jest uzalezniony od tramwajów? nie pomyslalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 5:04 am
_b_u_r_a_k_ Coprinus Comatus to nie to samo co Macrolepiota Procera XD a myslisz, ze od czego tworzyli rodzajowe nazwy lacinskie (drugi czlon nazwy)? jak cos im wygladalo jakby bylo wlochate, to w odroznieniu od podobnego nie wygladajacego na wlochate nazywali je wlochatym 3nodding
no to wiem. ale na początku też nie wiedziałem, czemu napisalaś comatus.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 5:56 am
Baranina _b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ P a t e l n i a on mieszka na tym osiedlu co ja mieszkałam kiedyś.
na Pradze.
ciekawe czy w 110... ja tez mieszkalam na pradze ninja gdzie? I ja też... tzn na Grochowie 3nodding łiiiiiiiiiiiiiiii może bedzie kiedys jechał 8ką heart teraz zarobi kupe kasy na autografach i bedzie fura, nie tramwajem jezdzil razz nie wiadomo...moze jest uzalezniony od tramwajów? nie pomyslalas? no tak *plask w czolo* jak moglam nie pomyslec o uzaleznieniu od jazdy tramwajem (jako pasazer), w koncu to taka frajda xp zwlaszcza teraz, jak temperatura przekroczyla 20*C, po prostu uwielbia wachac spoconych roboli... juz wiem czemu mialam wrazenie, ze jest zdziewiczaly rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 6:11 am
_b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ P a t e l n i a on mieszka na tym osiedlu co ja mieszkałam kiedyś.
na Pradze.
ciekawe czy w 110... ja tez mieszkalam na pradze ninja gdzie? I ja też... tzn na Grochowie 3nodding łiiiiiiiiiiiiiiii może bedzie kiedys jechał 8ką heart teraz zarobi kupe kasy na autografach i bedzie fura, nie tramwajem jezdzil razz nie wiadomo...moze jest uzalezniony od tramwajów? nie pomyslalas? no tak *plask w czolo* jak moglam nie pomyslec o uzaleznieniu od jazdy tramwajem (jako pasazer), w koncu to taka frajda xp zwlaszcza teraz, jak temperatura przekroczyla 20*C, po prostu uwielbia wachac spoconych roboli... juz wiem czemu mialam wrazenie, ze jest zdziewiczaly rofl to było okrutne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 6:14 am
ZebraDeath _b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ Baranina I ja też... tzn na Grochowie 3nodding łiiiiiiiiiiiiiiii może bedzie kiedys jechał 8ką heart teraz zarobi kupe kasy na autografach i bedzie fura, nie tramwajem jezdzil razz nie wiadomo...moze jest uzalezniony od tramwajów? nie pomyslalas? no tak *plask w czolo* jak moglam nie pomyslec o uzaleznieniu od jazdy tramwajem (jako pasazer), w koncu to taka frajda xp zwlaszcza teraz, jak temperatura przekroczyla 20*C, po prostu uwielbia wachac spoconych roboli... juz wiem czemu mialam wrazenie, ze jest zdziewiczaly rofl to było okrutne xd ze niby ktore twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 6:16 am
ILikeGreenChickenLegs _b_u_r_a_k_ Coprinus Comatus to nie to samo co Macrolepiota Procera XD a myslisz, ze od czego tworzyli rodzajowe nazwy lacinskie (drugi czlon nazwy)? jak cos im wygladalo jakby bylo wlochate, to w odroznieniu od podobnego nie wygladajacego na wlochate nazywali je wlochatym 3nodding
spoko to takie nasze: moje, Wilkuska, Buf, Ramonium i reszty naszej klasy zboczenie polacinskie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 8:08 am
Owiec Justinka Owiec Kyoko Suomi o nie.. ale on paskudny talk2hand w ogole nie w moim typie.. sama jestes paskudna Ty flynto Ty xp Ja poprieram Kyoko! Przeciez z tylu to wyglada jak kobieta. I idz z takim po ulicy to cie za homo wezma xp No właśnie dlatego mi się podoba. Czy kobiety nie są idealne? twisted no, no, no tylko ze bez sprzetu do spraw lozkowych to tak ciezko wyzyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 12:52 am
akcja zdobycia jego numeru jest trudniejsza niż się spodziewałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 1:33 am
_b_u_r_a_k_ ILikeGreenChickenLegs _b_u_r_a_k_ Coprinus Comatus to nie to samo co Macrolepiota Procera XD a myslisz, ze od czego tworzyli rodzajowe nazwy lacinskie (drugi czlon nazwy)? jak cos im wygladalo jakby bylo wlochate, to w odroznieniu od podobnego nie wygladajacego na wlochate nazywali je wlochatym 3nodding
spoko to takie nasze: moje, Wilkuska, Buf, Ramonium i reszty naszej klasy zboczenie polacinskie ^^
łuch! a macie jeszcze jakieś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 1:45 am
ILikeGreenChickenLegs _b_u_r_a_k_ ILikeGreenChickenLegs _b_u_r_a_k_ Coprinus Comatus to nie to samo co Macrolepiota Procera XD a myslisz, ze od czego tworzyli rodzajowe nazwy lacinskie (drugi czlon nazwy)? jak cos im wygladalo jakby bylo wlochate, to w odroznieniu od podobnego nie wygladajacego na wlochate nazywali je wlochatym 3nodding
radzę Ci szczerze - nie pytaj cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 12:26 pm
ooo, to wreszcie się dowiedziałam, co to znaczy comatus! Warto było czytać ten topic! xd *nie przyszło jej do głowy zapytać* stressed
co do tego gościa: podejrzewam, że nie umi zacinać na gitarze. Derfor ---> nie interesi. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 11:52 am
Owiec wilkus ehehehehe, to byl toze i moj faworyt crying Owiec! katastrofa! po raz pierwszy w zyciu twierdzimy, ze ten sam facet jest przystojny o.O Bo w nim coś takiego lekkiego jest... sweatdrop Owiec.. idzze na Litewska do szpitala i poszukaj goscia o takim nazwisku. on moze da Ci numer xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 1:29 am
ZebraDeath ILikeGreenChickenLegs _b_u_r_a_k_ ILikeGreenChickenLegs _b_u_r_a_k_ Coprinus Comatus to nie to samo co Macrolepiota Procera XD a myslisz, ze od czego tworzyli rodzajowe nazwy lacinskie (drugi czlon nazwy)? jak cos im wygladalo jakby bylo wlochate, to w odroznieniu od podobnego nie wygladajacego na wlochate nazywali je wlochatym 3nodding
radzę Ci szczerze - nie pytaj cool
chcę. pytać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|