Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Oct 03, 2004 4:14 am

Night_Queen
MAM PYTANIE O CO CHODZI Z TYM User Image

Za pomocą tej opcji możesz zapisać linki ulubionych topików, by nie szukać ich po całej gai tylko mieć je w jednym miejscu.

[subskrypcja topików nie dotyczy gildii]
PostPosted: Sun Oct 03, 2004 7:37 am

Omega Sun
hmm.. MissTao, a nie myślałaś, żeby na czas tej rewolucji z goldami (do czasu, aż tego nie naprawią) zrobić sobie zastępczego avatarka do postowania? Mogłabyś wtedy normalnie zarabiać tak jak my 3nodding

niestety, w ten sposob tez nie moge tego obejsc stare juz probowalam: mam od dawna drugiego avatarka (chlopca) i jemu tez, biedakowi, nic nie placa... i zalozylam nawet kolejnego na probe - to samo... czyli jednak pech cholerny na calej linii: u niektorych osob posiadajacych kilka kont podobno rzeczywiscie nie wszystkie maja tego glitcha, ale ja do tych szczesliwcow nie naleze - typowe... stressed xp

MissTao
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Oct 03, 2004 8:15 am

MissTao
Omega Sun
hmm.. MissTao, a nie myślałaś, żeby na czas tej rewolucji z goldami (do czasu, aż tego nie naprawią) zrobić sobie zastępczego avatarka do postowania? Mogłabyś wtedy normalnie zarabiać tak jak my 3nodding

niestety, w ten sposob tez nie moge tego obejsc stare juz probowalam: mam od dawna drugiego avatarka (chlopca) i jemu tez, biedakowi, nic nie placa... i zalozylam nawet kolejnego na probe - to samo... czyli jednak pech cholerny na calej linii: u niektorych osob posiadajacych kilka kont podobno rzeczywiscie nie wszystkie maja tego glitcha, ale ja do tych szczesliwcow nie naleze - typowe... stressed xp

w takim razie rzeczywiście masz pecha sweatdrop
PostPosted: Sun Oct 03, 2004 11:16 am

dobra jedno male pytanko co to jest w profilu ten Journals, do czego to sluzy i jak sie tego uzywa?
a teraz drugie male pytanko co to jest i po co zaklada sie wishlist, do czego to sluzy, jak sie tego uzywa i gdzie sie to zaklada?

evilkaa

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Oct 03, 2004 12:12 pm

Silver_day
dobra jedno male pytanko co to jest w profilu ten Journals, do czego to sluzy i jak sie tego uzywa?
a teraz drugie male pytanko co to jest i po co zaklada sie wishlist, do czego to sluzy, jak sie tego uzywa i gdzie sie to zaklada?

Journals to coś w stylu bloga. Piszesz notki, przemyślenia itd.. a inni mogą to komentować. Żeby założyć taki dziennik, wybierz tę opcję w profilu i postępuj wg instrukcji tam zamieszczonej.

Co do wishlist, to problem ten był już wyjaśniony w faqu:
Quote:
17)czym jest wishlist i skad ja wziac?
Wishlist" jest po prostu lista naszych wymarzonych przedmiotow. Wstawiajac ja w sygnaturce mozemy liczyc na to, ze ktos zechce nas wspomoc i podarowac nam jeden z naszych upragnionych przedmiotow. Wishliste mozemy zrobic samodzielnie (w jakims programie graficznym) lub kupic w ktoryms z MiniShops
PostPosted: Sun Oct 03, 2004 4:22 pm

CHA CHACH ALE MAM SZCZESCIEN W PRZECIAGU 2 DNI DOSTALEM PL I
BLU BOXA
crying crying TO PIEKNE
OD DZISTYLKO DZIALAM NA IE

nox123

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Oct 04, 2004 8:27 am

nox123
CHA CHACH ALE MAM SZCZESCIEN W PRZECIAGU 2 DNI DOSTALEM PL I
BLU BOXA
crying crying TO PIEKNE
OD DZISTYLKO DZIALAM NA IE

gratulacje biggrin
PostPosted: Tue Oct 05, 2004 12:04 am

kolezanka mi napisala: Send me a pm!
o co chodzi z tym skrotem pm?????

evilkaa

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 4:50 am

pm to skrót od "private message"-prywatna wiadomość. to widzisz tylko ty i ona (działa na zasadzie maili)
PostPosted: Tue Oct 05, 2004 6:42 am

Setsuna Dragonclaw
pm to skrót od "private message"-prywatna wiadomość. to widzisz tylko ty i ona (działa na zasadzie maili)
Niezupełnie na zasadzie maili, ale nie wnikajmy w takie s(tr)zczegóły blaugh

Ja mam pytanko techniczne: Do przeglądania stron www od pewnego czasu używam praktycznie tylko Mozilli - czy istnieje jakaś różnica w częstotliwości random eventów dla użytkowników innych programów niż IE, czy to jest wszystko to samo?

Czarny

Qatryk

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 8:44 am

A ja mam taki problem: Dlaczego jak chce coś kupić w markecie (oczywiście stać mnie na to) wyskakuje mi jakaś informacja i nic dalej się nie dzieje?
PostPosted: Tue Oct 05, 2004 9:50 am

Qatryk
A ja mam taki problem: Dlaczego jak chce coś kupić w markecie (oczywiście stać mnie na to) wyskakuje mi jakaś informacja i nic dalej się nie dzieje?

A kupiłeś Pending License ? jak nie - leźdo sklepu

PointZer0

Qatryk

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 9:58 am

Point.Zer0
Qatryk

Do którego? sweatdrop
PostPosted: Tue Oct 05, 2004 10:08 am

Qatryk
Point.Zer0
Qatryk

Do którego? sweatdrop

Nie do sklepu tylko do banku :0 ... Zero nie wprowadzaj ludzi w błąd !

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 10:50 am

Point.Zer0
Qatryk

I tutaj nie masz racji! Do kupowania nie trzeba mieć licencji, jedynie żeby coś sprzedać blaugh A market nie działa bo ostatnio jak wiadomo wszystko się psuje. Trzeba po prostu przeczekać tę plagę xp
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces