|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:14 am
Night_Queen MAM PYTANIE O CO CHODZI Z TYM  Za pomocą tej opcji możesz zapisać linki ulubionych topików, by nie szukać ich po całej gai tylko mieć je w jednym miejscu. [subskrypcja topików nie dotyczy gildii]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 7:37 am
Omega Sun hmm.. MissTao, a nie myślałaś, żeby na czas tej rewolucji z goldami (do czasu, aż tego nie naprawią) zrobić sobie zastępczego avatarka do postowania? Mogłabyś wtedy normalnie zarabiać tak jak my 3nodding niestety, w ten sposob tez nie moge tego obejsc stare juz probowalam: mam od dawna drugiego avatarka (chlopca) i jemu tez, biedakowi, nic nie placa... i zalozylam nawet kolejnego na probe - to samo... czyli jednak pech cholerny na calej linii: u niektorych osob posiadajacych kilka kont podobno rzeczywiscie nie wszystkie maja tego glitcha, ale ja do tych szczesliwcow nie naleze - typowe... stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:15 am
MissTao Omega Sun hmm.. MissTao, a nie myślałaś, żeby na czas tej rewolucji z goldami (do czasu, aż tego nie naprawią) zrobić sobie zastępczego avatarka do postowania? Mogłabyś wtedy normalnie zarabiać tak jak my 3nodding niestety, w ten sposob tez nie moge tego obejsc stare juz probowalam: mam od dawna drugiego avatarka (chlopca) i jemu tez, biedakowi, nic nie placa... i zalozylam nawet kolejnego na probe - to samo... czyli jednak pech cholerny na calej linii: u niektorych osob posiadajacych kilka kont podobno rzeczywiscie nie wszystkie maja tego glitcha, ale ja do tych szczesliwcow nie naleze - typowe... stressed xp w takim razie rzeczywiście masz pecha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:16 am
dobra jedno male pytanko co to jest w profilu ten Journals, do czego to sluzy i jak sie tego uzywa? a teraz drugie male pytanko co to jest i po co zaklada sie wishlist, do czego to sluzy, jak sie tego uzywa i gdzie sie to zaklada?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:12 pm
Silver_day dobra jedno male pytanko co to jest w profilu ten Journals, do czego to sluzy i jak sie tego uzywa? a teraz drugie male pytanko co to jest i po co zaklada sie wishlist, do czego to sluzy, jak sie tego uzywa i gdzie sie to zaklada? Journals to coś w stylu bloga. Piszesz notki, przemyślenia itd.. a inni mogą to komentować. Żeby założyć taki dziennik, wybierz tę opcję w profilu i postępuj wg instrukcji tam zamieszczonej. Co do wishlist, to problem ten był już wyjaśniony w faqu: Quote: 17)czym jest wishlist i skad ja wziac? Wishlist" jest po prostu lista naszych wymarzonych przedmiotow. Wstawiajac ja w sygnaturce mozemy liczyc na to, ze ktos zechce nas wspomoc i podarowac nam jeden z naszych upragnionych przedmiotow. Wishliste mozemy zrobic samodzielnie (w jakims programie graficznym) lub kupic w ktoryms z MiniShops
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:22 pm
CHA CHACH ALE MAM SZCZESCIEN W PRZECIAGU 2 DNI DOSTALEM PL I BLU BOXA crying crying TO PIEKNE OD DZISTYLKO DZIALAM NA IE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 8:27 am
nox123 CHA CHACH ALE MAM SZCZESCIEN W PRZECIAGU 2 DNI DOSTALEM PL I BLU BOXA crying crying TO PIEKNE OD DZISTYLKO DZIALAM NA IE gratulacje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:04 am
kolezanka mi napisala: Send me a pm! o co chodzi z tym skrotem pm?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 4:50 am
pm to skrót od "private message"-prywatna wiadomość. to widzisz tylko ty i ona (działa na zasadzie maili)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 6:42 am
Setsuna Dragonclaw pm to skrót od "private message"-prywatna wiadomość. to widzisz tylko ty i ona (działa na zasadzie maili) Niezupełnie na zasadzie maili, ale nie wnikajmy w takie s(tr)zczegóły blaugh Ja mam pytanko techniczne: Do przeglądania stron www od pewnego czasu używam praktycznie tylko Mozilli - czy istnieje jakaś różnica w częstotliwości random eventów dla użytkowników innych programów niż IE, czy to jest wszystko to samo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 8:44 am
A ja mam taki problem: Dlaczego jak chce coś kupić w markecie (oczywiście stać mnie na to) wyskakuje mi jakaś informacja i nic dalej się nie dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 9:50 am
Qatryk A ja mam taki problem: Dlaczego jak chce coś kupić w markecie (oczywiście stać mnie na to) wyskakuje mi jakaś informacja i nic dalej się nie dzieje? A kupiłeś Pending License ? jak nie - leźdo sklepu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 9:58 am
Point.Zer0 Qatryk A ja mam taki problem: Dlaczego jak chce coś kupić w markecie (oczywiście stać mnie na to) wyskakuje mi jakaś informacja i nic dalej się nie dzieje? A kupiłeś Pending License ? jak nie - leźdo sklepu Do którego? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:08 am
Qatryk Point.Zer0 Qatryk A ja mam taki problem: Dlaczego jak chce coś kupić w markecie (oczywiście stać mnie na to) wyskakuje mi jakaś informacja i nic dalej się nie dzieje? A kupiłeś Pending License ? jak nie - leźdo sklepu Do którego? sweatdrop Nie do sklepu tylko do banku :0 ... Zero nie wprowadzaj ludzi w błąd !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:50 am
Point.Zer0 Qatryk A ja mam taki problem: Dlaczego jak chce coś kupić w markecie (oczywiście stać mnie na to) wyskakuje mi jakaś informacja i nic dalej się nie dzieje? A kupiłeś Pending License ? jak nie - leźdo sklepu I tutaj nie masz racji! Do kupowania nie trzeba mieć licencji, jedynie żeby coś sprzedać blaugh A market nie działa bo ostatnio jak wiadomo wszystko się psuje. Trzeba po prostu przeczekać tę plagę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|