|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 10:28 am
Kyoko Suomi a ja poszlam na spontana na ustny polski i mimo, iz sie zacinalam i trzeslam jak galaretka, dostalam te 15pkt xd
To może jednak nie trząsłaś się tak jakby ci się wydawało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 12:10 pm
Mroovecka Justinka Jaka biologia byla banalna to az sama sie zaskoczylam xd Alleluja moze dostnae sie gdzies na studia mrgreen ale podstawa czy rozszerzenie? ja slyszalam ze rozszerzenie bylo hardcorowe rozszerzenie oczywiscie ^^ No wlasnie tez wrocilam do domu i wszyscy dzwonia co i jak, bo slyszeli,ze kosmos. Wiec juz sama nie wiem ;] Ale nadal obstaje,ze poszlo mi jak z platka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 12:12 pm
Justinka Mroovecka Justinka Jaka biologia byla banalna to az sama sie zaskoczylam xd Alleluja moze dostnae sie gdzies na studia mrgreen ale podstawa czy rozszerzenie? ja slyszalam ze rozszerzenie bylo hardcorowe rozszerzenie oczywiscie ^^ No wlasnie tez wrocilam do domu i wszyscy dzwonia co i jak, bo slyszeli,ze kosmos. Wiec juz sama nie wiem ;] Ale nadal obstaje,ze poszlo mi jak z platka da gut smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 1:10 pm
Justinka rozszerzenie oczywiscie ^^ No wlasnie tez wrocilam do domu i wszyscy dzwonia co i jak, bo slyszeli,ze kosmos. Wiec juz sama nie wiem ;] Ale nadal obstaje,ze poszlo mi jak z platka no to widzimy sie na studiach we Wro biggrin (jak sie dostane talk2hand )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 1:32 pm
Kyoko Suomi Justinka rozszerzenie oczywiscie ^^ No wlasnie tez wrocilam do domu i wszyscy dzwonia co i jak, bo slyszeli,ze kosmos. Wiec juz sama nie wiem ;] Ale nadal obstaje,ze poszlo mi jak z platka no to widzimy sie na studiach we Wro biggrin (jak sie dostane talk2hand )
we Wro? to zapraszam, będziemy wspólnie oblewać zaliczone sesyjki! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 12:27 am
ZebraDeath Kyoko Suomi Justinka rozszerzenie oczywiscie ^^ No wlasnie tez wrocilam do domu i wszyscy dzwonia co i jak, bo slyszeli,ze kosmos. Wiec juz sama nie wiem ;] Ale nadal obstaje,ze poszlo mi jak z platka no to widzimy sie na studiach we Wro biggrin (jak sie dostane talk2hand )
we Wro? to zapraszam, będziemy wspólnie oblewać zaliczone sesyjki! blaugh Ja do Wro w koncu nie skladam papierow, bo kupilam mieszkanie z moim chlopakiem i po wakacjach sie tam wprowadzam ninja mrgreen No ale moze fizjoterpia albo psychologia;] W tym zapyzialym szczecinie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 4:45 am
no i jestem po macie... hasło kumpla jak zabrali mu arkusz... "Pojechali z nami jak z gównem". Jak cudownie oddaje to co tam się działo :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 10:03 am
aaa rozsz, tak?
a ja oficjalnie zakonczylam matury (dzis mialam rozsz angielski i mam 18/20. uff!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|