Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Sat Aug 28, 2004 8:28 am

z tego co napisałeś można by wywnioskować że to w MANGAZYNIE był taki test stare a nie było żadnego testu. ten o którym muwisz ukazał się w kawaii ileś tam miesięcy temu stare
PostPosted: Sat Aug 28, 2004 9:34 am

Setsuna Dragonclaw
z tego co napisałeś można by wywnioskować że to w MANGAZYNIE był taki test stare a nie było żadnego testu. ten o którym muwisz ukazał się w kawaii ileś tam miesięcy temu stare

Dzięki że wytknęłaś chaotyczność mojej wypowiedzi i, że tę wypowiedź mimo to zrozumiałaś. Chodziło o test w Kawaju. Jeszcze raz dziękuje ci Setsuno Dragonclaw.

Sigon

Kagenobaka

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 11:58 pm

Sigon
Setsuna Dragonclaw

Dzięki że wytknęłaś chaotyczność mojej wypowiedzi i, że tę wypowiedź mimo to zrozumiałaś. Chodziło o test w Kawaju. Jeszcze raz dziękuje ci Setsuno Dragonclaw.

Prawda, pisz troszeczke wolniej i uzywaj klawisza "enter". To z pewnoscia Ci pomoze wink Ale zgadzam sie z Toba, tez widzialem ten artykul... brrrr...
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 1:48 pm

Trochę z innej beczki;
Ostatnio strona Mangazynu nie chce mi się odpalać. Chciałem się dowiedzieć czy to tylko u mnie, czy tez problem jest ogólny?

booddah

Amberslash

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 2:26 pm

mangazyn ma jedną wspaniała zaletę - prowadzi go Mr.Jedi (i Alfred) z koleji Kawaii to legenda ale stała się strsznie cukierkowa .... aż do niesmaku!
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 2:43 pm

booddah
Trochę z innej beczki;
Ostatnio strona Mangazynu nie chce mi się odpalać. Chciałem się dowiedzieć czy to tylko u mnie, czy tez problem jest ogólny?

Tak, strona Mangazynu nie dziala bo jak napisal mi Jedi - jest w generalnej przebudowie.

Kagenobaka

Uriell Angel of Death

PostPosted: Sat Sep 11, 2004 3:41 pm

ZGZDZAM SIĘ Z TĄ WYPOWIEDZIĄ ninja
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 12:43 pm

MANGAZYN JEJS O WIELE LEPSZY OD KAWAII, I ZA TĄ JAKOŚĆ TAK DUŻO TRZEBA PŁACIĆ.

Uriell Angel of Death

Amberslash

PostPosted: Tue Sep 14, 2004 10:59 am

zawsze tak było...za jakośc, czym pieniędzmi! blaugh
PostPosted: Fri Sep 17, 2004 10:06 pm

Moje ulubione anime to:
KKJ- Kamikaze Kaitou Jeanne
One pIece
Evangelion
Love Hina
Onegai Teacher
Shin Shan
... jest ich więcej... ale albo niepamiętam nazwy albo nie są tak ulubione ja te wyżej wymienione...

A manigi... to samo co wyżej wink

Makaveli 2pac

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 1:55 am

Ja swojego numro uno nie mam, zazwyczaj anime ktore scagam podobaja mi sie tak samo. Nim cie za cos zabiore zbieram informacje aby potem nie zalowac wymoru ...

Nie mam ulubionej ale jest kilka pozycji które jakoś najbardziej odcisnely mi sie z pamieci .

X
Boogiebop Phantom
Love Hina
GANTZ
Evangelion
G.I.T.S
Kai doh maru
Hitsuju no Uta
Ninjascroll
Noir
Saikano
Gunslinger Girl
Naruto
Fullmetal Alchemist
Hoshi no Koe
Trigun

Bez sensu to pisać bo karzde anime jakie widziałem poza pokemonami .... !!! i tym podobnymi co w TV leca ..!! to karzde anime lubie !!! surprised
PostPosted: Sun Sep 19, 2004 1:21 am

herubinek
Moje ulubione anime to:
One pIece
Evangelion
Love Hina
Onegai Teacher
Shin Shan
... jest ich więcej... ale albo niepamiętam nazwy albo nie są tak ulubione ja te wyżej wymienione...

shin shan to nie anime to jakas pieprzona podubka scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream

nox123

Kagenobaka

PostPosted: Sun Sep 19, 2004 1:51 am

nox123
herubinek
Moje ulubione anime to:
One pIece
Evangelion
Love Hina
Onegai Teacher
Shin Shan

shin shan to nie anime to jakas pieprzona podubka scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream

Po pierwsze - "shin chan". Po drugie - to animacja produkcji japonskiej, ktora bezproblemowo zalicza sie do gatunku anime. W polsce zostala mocno ocenzurowana, no i tak puszczana jest pozno wieczorem.
PostPosted: Sun Sep 19, 2004 2:15 am

Kagenoyami
nox123
herubinek
Moje ulubione anime to:
One pIece
Evangelion
Love Hina
Onegai Teacher
Shin Shan

Po pierwsze - "shin chan". Po drugie - to animacja produkcji japonskiej, ktora bezproblemowo zalicza sie do gatunku anime. W polsce zostala mocno ocenzurowana, no i tak puszczana jest pozno wieczorem.

dobra nie chodzi mi oto
czy to z japoni czy z nibylandi

poprostu to syf

altor niechcial sie wysilic
i narysowal jakas qrewska postac

styl rysowania jest gorszy niz niewiem
ciezko mi cos takiego na przyklad dac
jet gorszy od rysunkow dzieci z przeczkola
(nie obejzalem zadnego odcinak moze sie nieznam ale
nigdy nie obejze i nie uznam tego jako anime bo
to syf jakich malo)

nox123