|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 10:34 am
No dobra... powiem tobie jedno... jesteś moją królewną zwiewną smile
kocham was Kiziaczki a Baraninke kiziaczkuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 11:01 am
Kasmizar No dobra... powiem tobie jedno... jesteś moją królewną zwiewną smile kocham was Kiziaczki a Baraninke kiziaczkuje. kiiiziuuuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 11:32 am
Mroovecka (1/2*sinß+3/4µ):120‰*a/2 € Taka jest wartość rozpiętości kątowej podstawy Twojej miłości, o!! Skąd wiedziałaś??!?! eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 11:53 am
Baranina Kasmizar No dobra... powiem tobie jedno... jesteś moją królewną zwiewną smile kocham was Kiziaczki a Baraninke kiziaczkuje. kiiiziuuuu whee I Kamisia sie odezwała jak w stół się uderzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 12:54 pm
Kasmizar Baranina Kasmizar No dobra... powiem tobie jedno... jesteś moją królewną zwiewną smile kocham was Kiziaczki a Baraninke kiziaczkuje. kiiiziuuuu whee I Kamisia sie odezwała jak w stół się uderzy. nie mow do mnie Kamisia przy ludziach, bo przestaną sie mnie bac xp "Kamisia" raczej nie wzbudza respektu evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 12:57 pm
Owiec Kasmizar Baranina Kasmizar No dobra... powiem tobie jedno... jesteś moją królewną zwiewną smile kocham was Kiziaczki a Baraninke kiziaczkuje. kiiiziuuuu whee I Kamisia sie odezwała jak w stół się uderzy. nie mow do mnie Kamisia przy ludziach, bo przestaną sie mnie bac xp "Kamisia" raczej nie wzbudza respektu evil Owiec ty też popełniłaś błąd wychowawczy. Kiziałaś się z Kasmizarem publicznie, a to może sprawić, że niektórzy mogą cię uznać za całkiem miłą i fajniutką koleżankę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 1:13 pm
ichabot Owiec Kasmizar Baranina Kasmizar No dobra... powiem tobie jedno... jesteś moją królewną zwiewną smile kocham was Kiziaczki a Baraninke kiziaczkuje. kiiiziuuuu whee I Kamisia sie odezwała jak w stół się uderzy. nie mow do mnie Kamisia przy ludziach, bo przestaną sie mnie bac xp "Kamisia" raczej nie wzbudza respektu evil Owiec ty też popełniłaś błąd wychowawczy. Kiziałaś się z Kasmizarem publicznie, a to może sprawić, że niektórzy mogą cię uznać za całkiem miłą i fajniutką koleżankę xp bo jestem mila i fajniutka, ale napwno nie koleżanka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 1:17 pm
Owiec ichabot Owiec Kasmizar Baranina Kasmizar No dobra... powiem tobie jedno... jesteś moją królewną zwiewną smile kocham was Kiziaczki a Baraninke kiziaczkuje. kiiiziuuuu whee I Kamisia sie odezwała jak w stół się uderzy. nie mow do mnie Kamisia przy ludziach, bo przestaną sie mnie bac xp "Kamisia" raczej nie wzbudza respektu evil Owiec ty też popełniłaś błąd wychowawczy. Kiziałaś się z Kasmizarem publicznie, a to może sprawić, że niektórzy mogą cię uznać za całkiem miłą i fajniutką koleżankę xp bo jestem mila i fajniutka, ale napwno nie koleżanka... Ciii!!! Bo jeszcze ktoś usłyszy i przestanie się ciebie bać!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 1:33 pm
ichabot Owiec ichabot Owiec Kasmizar I Kamisia sie odezwała jak w stół się uderzy. nie mow do mnie Kamisia przy ludziach, bo przestaną sie mnie bac xp "Kamisia" raczej nie wzbudza respektu evil Owiec ty też popełniłaś błąd wychowawczy. Kiziałaś się z Kasmizarem publicznie, a to może sprawić, że niektórzy mogą cię uznać za całkiem miłą i fajniutką koleżankę xp bo jestem mila i fajniutka, ale napwno nie koleżanka... Ciii!!! Bo jeszcze ktoś usłyszy i przestanie się ciebie bać!! xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 1:12 am
P a t e l n i a pani psychol Mroovecka (1/2*sinß+3/4µ):120‰*a/2 € eee... a co to jest? sweatdrop Właśnie staram się dojść czy to jest jakieś prawdziwe działanie :< nawet nie próbuj... biggrin kiedyś nam odwalało z kumpelą i miałyśmy fazę na wywody... a że my mat-fiz, to wiele wyjaśnia biggrin *kaszlu kaszlu* @ichabot: takie rzeczy się wie x] I was born to love youuuuuuuuuuuuuuu lalalalalaaaaaaa*śpiewam i tańczę i jem pomarańcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|