Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Jaką ściemę walnąć w pracy? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

usunęłam takiego fajnego polla, bo Gem_ma miał wąty co do użytych tam słów >.>
  co za cham ;]
View Results

pani psychol

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 6:03 am

ej nie kłóćcie się już, bo nie lubię
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 7:48 am

ILikeGreenChickenLegs

słuchaj, jeśli może jestem taki jaki jestem, ale gówniarz to na pewno nie dobre stwierdzenie.
jest to po prostu wyraz ubliżający, a ja się do ciebie nie odzywam per dziwkaczy pizda.
ale nie przeczytałąś dokładnie to co ja napisałem.
Napisałem, że piszę to co uważam, nie to co powinna zrobić.
zresztą wogóle mówienie na gai o sprawach sercowych, życiowych nie jest chyba dobrym pomysłem. Tak naprawdę gaia to jedna wielka zabawa, która wciąga, i potrafi oderwać trochę od życia codziennego.
i rzeczywiście jestem utzrymywany przez rodziców, ale i tak mi każą różne rzeczy robić.
widze, ze ten "gowniarz" cie zabolal, pewnie wiec czesto to slyszysz i cie tak boli...
nie mialam zamiaru cie obrazic; fakt, ze mozg pojmuje pewnych spraw w jej calkowitej odslonie jest naturalny ; pomimo roznicy wieku, jaka nas dzieli, zadne z nas nie pojmuje w pelni smierci - do tego dojrzewa sie po dwudziestym piatym roku zycia... i mnie to jakos nie obraza, rozumiem te kwestie...
musi byc, kolega cziken, przewrażliwiony.

Gemmus, nie, nie zly humorek, dobry mrgreen

Jukatan

Gem_ma

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 8:40 am

Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

słuchaj, jeśli może jestem taki jaki jestem, ale gówniarz to na pewno nie dobre stwierdzenie.
jest to po prostu wyraz ubliżający, a ja się do ciebie nie odzywam per dziwkaczy pizda.
zresztą wogóle mówienie na gai o sprawach sercowych, życiowych nie jest chyba dobrym pomysłem. Tak naprawdę gaia to jedna wielka zabawa, która wciąga, i potrafi oderwać trochę od życia codziennego.
i rzeczywiście jestem utzrymywany przez rodziców, ale i tak mi każą różne rzeczy robić.
widze, ze ten "gowniarz" cie zabolal, pewnie wiec czesto to slyszysz i cie tak boli...
nie mialam zamiaru cie obrazic; fakt, ze mozg pojmuje pewnych spraw w jej calkowitej odslonie jest naturalny ; pomimo roznicy wieku, jaka nas dzieli, zadne z nas nie pojmuje w pelni smierci - do tego dojrzewa sie po dwudziestym piatym roku zycia... i mnie to jakos nie obraza, rozumiem te kwestie...

UPOMNIENIE! dla:Jukatan
za chamstfo i nieumiejętną a jakże rażącą ironie
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 9:36 am

ILikeGreenChickenLegs
Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

mówię to, co uważam za słuszne, bądź optymalne.
i o co ci chodzi?
o to, że wybacz, ale jesteś jeszcze gówniarz i paru spraw nie zrozumiesz, po prostu siłą rzeczy, ponieważ Twój mózg nie wykształtował jeszcze/nie podjął pracy nad pewnymi obszarami spraw życiowych... chodzi o fakt, że jako nieletni, utrzymywany przez rodziców młodzian, nie doszło do Ciebie pojęcia odpowiedzialności za siebie. rady, które dajesz Lady, są dla osoby dorosłej jej pokroju totalnie bezsensowne... jakiś biznesmen czy robol z budowy, który zaharowuje się po kilkanaście godzin dziennie bez wolnych weekendów, po dziesięciu latach pracy musi wziąć ze dwa miesiące wolnego, taki, ktory pracował trzy lata może je wziąc, ale nie ktoś, kto przepracował parę dni, po uprzednim okresie kompletnego nicnierobienia...

Chciałam tylko powiedzieć coś.

Dwa cosie w zasadzie.

Po pierwsze chciałam zauważyć, że skoro Lady dostała tę pracę to nie powinna sobie "przesrać" od razu. Chyba zakładając ten topic miała nadzieję, że uzyska sensowne odpowiedzi. Mimo, że ja nie mam pracy
*tak, tak ten wielki umysł nie został jeszcze doceniony w świecie polityki* starałam się pomóc i myślę, że jakoś tam pomogłam :/

Po drugie proszę nie mówić do Witka gówniarzu. A Ty Witek nie mów tych brzydkich słów na p i d.

Dziękuję.

P a t e l n i a

P a t e l n i a

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 9:39 am

Insane Lady-sama
Evil, może wiesz o mnie sporo, ale nie wystarczająco dużo, żeby w pełni mnie zrozumieć sweatdrop

A ja mam nadzieję, że jakoś pomogłam Ci gonk .

Bo ja nie mam pracy i nie mam zbytniej wiedzy na takie tematy crying
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 10:36 am

P a t e l n i a
Insane Lady-sama
Evil, może wiesz o mnie sporo, ale nie wystarczająco dużo, żeby w pełni mnie zrozumieć sweatdrop

z pracy musialam zrezygnowac, mi/in. ze wzgledow zdrowotnych, ale dziekuje za dobre checi 3nodding

Insane Lady-sama

Jukatan

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 11:04 am

Insane Lady-sama
P a t e l n i a
Insane Lady-sama

z pracy musialam zrezygnowac, mi/in. ze wzgledow zdrowotnych, ale dziekuje za dobre checi 3nodding
pewnie to bylo na stojaco?

ale zaplaca ci chociaz za te dni?

Gemma - szczerze, to ignoruje Twoje upomnienie, mozesz mi jeszcze dac dwa za rude wlosy i zielone oczy lol myslisz, ze mnie to rusza? i tak bede mowila to, co uwazam za stosowne. chyba mnie troche znasz... i ja ciebie trochę znam P:

kiedy masz mature, gem? jak niedługo, to się poucz, bo znalazłeś w mojej ostatniej wypowiedzi ironię, której tam nie było i w dodatku uznałeś, że była nieumiejętna i rażąca, ciekawa nadinterpretacja XD musze to przyznać.
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 2:06 pm

Insane Lady-sama
P a t e l n i a
Insane Lady-sama

Nie ma za co 3nodding .

Lubię pomagać (więc nie słuchajcie Witka, bo on mówi, że jestem nieczuła).

P a t e l n i a

Insane Lady-sama

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 2:12 pm

niestety na stojaco, a wiesz Evl jak to z moja noga jest... jesli chodzi o placenie to sie nie odzywaja, ale jak tak dalej bedzie, to bede upierdliwa i nie popuszcze, dopoki nie zaplaca, mimo ze to pewnie ok 100zl tylko bedzie...
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 10:41 pm

Insane Lady-sama
niestety na stojaco, a wiesz Evl jak to z moja noga jest... jesli chodzi o placenie to sie nie odzywaja, ale jak tak dalej bedzie, to bede upierdliwa i nie popuszcze, dopoki nie zaplaca, mimo ze to pewnie ok 100zl tylko bedzie...
nie odpuszczaj, nalezy ci sie! :C

już lepiej chodzić niżstać...

poza tym, jeśli mówisz, że to było robienie dodatków do pizzy, to co im szkodzi postawić wam krzesła, cobyście sobie kroili, siekali, szatkowali na siedząco?

Jukatan

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 11:08 pm

Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

Tak gówniarz s łyszałem już wiele razy od zadufanych w sobie panien, które chcą być bardziej dorosłe od innych, ale nadal wydają kasę na lalki.

Czyli tylko od ciebie sweatdrop .

Pozatym nie rozumiem czemu poróżniasz mnie ze względu na wiek, jakoś inni starsi ode mnie ludzie nie mówią że jestem dziekuch itp.. Tolerują mnie, ale niestety ty tego nie potrafisz.
Ja jakoś nie mam do ciebie uprzedzeń, pomimo tego jak się do mnie odzywasz, nie sądzę że w życiu nie jesteś taka pusta i zarozumiała jak tutaj.
to po prostu nie fer.
PostPosted: Thu Feb 14, 2008 4:14 am

ILikeGreenChickenLegs

Tak gówniarz s łyszałem już wiele razy od zadufanych w sobie panien, które chcą być bardziej dorosłe od innych, ale nadal wydają kasę na lalki.

Pozatym nie rozumiem czemu poróżniasz mnie ze względu na wiek, jakoś inni starsi ode mnie ludzie nie mówią że jestem dziekuch itp.. Tolerują mnie, ale niestety ty tego nie potrafisz.
Ja jakoś nie mam do ciebie uprzedzeń, pomimo tego jak się do mnie odzywasz, nie sądzę że w życiu nie jesteś taka pusta i zarozumiała jak tutaj.
to po prostu nie fer.
...cytując opcego...

User Image

Jukatan

dziki_wieprz

PostPosted: Thu Feb 14, 2008 7:29 am

Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

to po prostu nie fer.
...cytując opcego...

User Image

a co było minutę wcześniej/później?
User Image
jeżeli ktoś czuje się urażony, to przepraszam, że nie ma żadnego czarnego zy żółtego ludka.
PostPosted: Thu Feb 14, 2008 7:31 am

ILikeGreenChickenLegs

User Image
jeżeli ktoś czuje się urażony, to przepraszam, że nie ma żadnego czarnego zy żółtego ludka.
jesteś przeuroczy, serio 3nodding

Jukatan

dziki_wieprz

PostPosted: Thu Feb 14, 2008 7:33 am

Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

User Image
jesteś przeuroczy, serio 3nodding

hm.
dylemat.
przyjąc to jako komplemnent, czy rozmyślać nad drugim dnem...?
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces