|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 11:58 am
ichabot Jukatan wilkus jezeli pierwsze wrazenie jest nieomylne... musze byc szatanista i przerabiac dzieci na mydlo xd jadasz koty? Mhmm... koty... akurat ja nie mam wyglądu SZATANISTY, ale kotki lubię xd nie wiem, co bym o sobie pomyslala, gdybym miala sie kierowac tylko wygladem. na pewno bym siebie nie polubila.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 12:09 pm
Jukatan ichabot Jukatan wilkus jezeli pierwsze wrazenie jest nieomylne... musze byc szatanista i przerabiac dzieci na mydlo xd jadasz koty? Mhmm... koty... akurat ja nie mam wyglądu SZATANISTY, ale kotki lubię xd nie wiem, co bym o sobie pomyslala, gdybym miala sie kierowac tylko wygladem. na pewno bym siebie nie polubila. Moim zdaniem prawidłowa ocena człowieka po wyglądzie jest trudna, ale w pewnym stopniu realna. Na pewno nie odkryjemy wszystkiego co dana osoba sobą reprezentuje. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 1:27 pm
...a ja zawsze jak mam laptopa + net w domu i siedze do 4 to juz nikogo ni ma i mi smutno crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 2:41 pm
pani psychol nie słuchajcie się kamili, bo będziecie w zimie w klapkach chodzić xp grabisz soie u mnie wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 12:24 am
Baranina pani psychol nie słuchajcie się kamili, bo będziecie w zimie w klapkach chodzić xp grabisz soie u mnie wiesz? ale to było co do patelni, bo ona też kamila!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 7:09 am
pani psychol Baranina pani psychol nie słuchajcie się kamili, bo będziecie w zimie w klapkach chodzić xp grabisz soie u mnie wiesz? ale to było co do patelni, bo ona też kamila! i tak bede cie miala na oku *zostawia oko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 7:24 am
Jukatan wilkus jezeli pierwsze wrazenie jest nieomylne... musze byc szatanista i przerabiac dzieci na mydlo xd jadasz koty? *mysli* nie zauwazylam nigdy zadnego, co by koty jadal [chybaze nieswiadomie, jako kurczaki w chinskim barze o.O]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 7:39 am
Baranina pani psychol Baranina pani psychol nie słuchajcie się kamili, bo będziecie w zimie w klapkach chodzić xp grabisz soie u mnie wiesz? ale to było co do patelni, bo ona też kamila! i tak bede cie miala na oku *zostawia oko* ...
w końcu na nim, c'nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 6:06 am
pani psychol Baranina pani psychol Baranina pani psychol nie słuchajcie się kamili, bo będziecie w zimie w klapkach chodzić xp grabisz soie u mnie wiesz? ale to było co do patelni, bo ona też kamila! i tak bede cie miala na oku *zostawia oko* ...
w końcu na nim, c'nie?
dżołk jak czołg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 6:09 am
aaaaale, teraz będę się chwalić tym tekstem co właśnie napisałeś. i na dodatek będę mówić, że sama wymyśliłam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 6:31 am
to się chawl, ja tekstów swojej siostry nie lubię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 2:09 pm
Pora na dobranoc, bo juz ksiezyc swieci, dzieci spac juz ida, mis po flaszke leci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|