|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 10:00 am
to przestan patrzec w lustro, co za problem? neutral uzylam slowa "respektuje" ,bo mu tak w naszym łomiankowskim slangu tak mowimy. fakt, chicken ma racje, to niesbyt poprawne, but...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 10:40 am
Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? neutral uzylam slowa "respektuje" ,bo mu tak w naszym łomiankowskim slangu tak mowimy. fakt, chicken ma racje, to niesbyt poprawne, but... w slangu kulturoznawców to czasami wygląda tak: ( -kolega; [z]-ja; [r]-reszta)
- to co, idziemy się ujebać do nieprzytomności? [r] - *czekają na decyzję Naczelnej Czwórcy* [z] - czemu nie? - gdzie? [z] - czemu nie?
("czemu nie" to taki fajny klubik piwniczny z piłkarzykami 3nodding i freeQiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 10:42 am
ZebraDeath Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? neutral uzylam slowa "respektuje" ,bo mu tak w naszym łomiankowskim slangu tak mowimy. fakt, chicken ma racje, to niesbyt poprawne, but... w slangu kulturoznawców to czasami wygląda tak: ( -kolega; [z]-ja; [r]-reszta)
- to co, idziemy się ujebać do nieprzytomności? [r] - *czekają na decyzję Naczelnej Czwórcy* [z] - czemu nie? - gdzie? [z] - czemu nie?
("czemu nie" to taki fajny klubik piwniczny z piłkarzykami 3nodding i freeQiem) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:45 pm
Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? neutral uzylam slowa "respektuje" ,bo mu tak w naszym łomiankowskim slangu tak mowimy. fakt, chicken ma racje, to niesbyt poprawne, but... no co? Nie każdemu musi smakować! dla mnie piwo kojarzy się ze śmierdzącymi moczem i potem pijakami, którzy stoją pod sklepem 24 godziny na dobę a jak wlazą w kolejkę to chować się kto może wahmbulance razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:54 pm
baby-kid Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? neutral uzylam slowa "respektuje" ,bo mu tak w naszym łomiankowskim slangu tak mowimy. fakt, chicken ma racje, to niesbyt poprawne, but... no co? Nie każdemu musi smakować! dla mnie piwo kojarzy się ze śmierdzącymi moczem i potem pijakami, którzy stoją pod sklepem 24 godziny na dobę a jak wlazą w kolejkę to chować się kto może wahmbulance razz mhm, mi też tak raczej... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:02 pm
pani psychol baby-kid Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? neutral uzylam slowa "respektuje" ,bo mu tak w naszym łomiankowskim slangu tak mowimy. fakt, chicken ma racje, to niesbyt poprawne, but... no co? Nie każdemu musi smakować! dla mnie piwo kojarzy się ze śmierdzącymi moczem i potem pijakami, którzy stoją pod sklepem 24 godziny na dobę a jak wlazą w kolejkę to chować się kto może wahmbulance razz mhm, mi też tak raczej... redface przyznam sie wam, ze nie przepadam za piwem, wole slodkie alkohole typu malibu z mlekiem, amaretto z mlekiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:26 pm
Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? o co chodzi? Masz coś do mnie? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:32 pm
Yumea Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? o co chodzi? Masz coś do mnie? confused tak, mam, wyskoczymy na solo? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:35 pm
Jukatan Yumea Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? o co chodzi? Masz coś do mnie? confused tak, mam, wyskoczymy na solo? mrgreen taaa...świetnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:46 pm
Yumea Jukatan Yumea Jukatan to przestan patrzec w lustro, co za problem? o co chodzi? Masz coś do mnie? confused tak, mam, wyskoczymy na solo? mrgreen taaa...świetnie whee tez sie ciesze ze sie cieszysz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:09 pm
Jukatan pic mi sie chce XD idzie ktos? a jak nie idzie, moze zna w Wawie godne polecenia puby/miejscowy? :3 jak wyzdrowieje to moge isc.... jest wile rzeczy ktore bym chciala zrobic jak wyzrowieje i jak zdam sesji 3nodding np isc do kina na pile pogodzic sie z osobami z mej grupy oraz wyjasnic zwiazane z tym nieporozumienie o zabarwieniu mesko damskim oddac index do dziwkanatu odpoczac poprasowac pomalowac sciany kupic nowy rysownik wylicytowac na allegro kucyka (ale to juz kasmizar mi zalatwi) isc na kebaba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:23 pm
Baranina oddac index do dziwkanatu rofl rofl rofl najlepszy kebab jest na Jana Pawła II w takim jednym miejscu, nawet przy stole można usiąść, wszystko ci podają, kulturka, czysto i niedrogo, chyba 7-8zł za kebaba Oo przez ciebie chce kebaba crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:35 pm
Insane Lady-sama najlepszy kebab jest na Jana Pawła II w takim jednym miejscu, nawet przy stole można usiąść, wszystko ci podają, kulturka, czysto i niedrogo, chyba 7-8zł za kebaba Oo przez ciebie chce kebaba crying wiem.. dzis bylam po egzaminie... ale csiiii nikomu ani mmru mru, mialam isc dopiero po calej sesji whee kolega zaprosil nie wypadalo nie isc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:45 pm
Insane Lady-sama najlepszy kebab jest na Jana Pawła II w takim jednym miejscu, nawet przy stole można usiąść, wszystko ci podają, kulturka, czysto i niedrogo, chyba 7-8zł za kebaba Oo tam jest z konia? tzn, nie z kurczaka? znaczy, kurde... nie rozrozniam miesa crying u Zela sa swietne kebaby, mniamusie heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:44 pm
Jukatan Insane Lady-sama najlepszy kebab jest na Jana Pawła II w takim jednym miejscu, nawet przy stole można usiąść, wszystko ci podają, kulturka, czysto i niedrogo, chyba 7-8zł za kebaba Oo tam jest z konia? tzn, nie z kurczaka? znaczy, kurde... nie rozrozniam miesa crying u Zela sa swietne kebaby, mniamusie heart heart z baraniny albo z kurczaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|