|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:37 pm
wilkus o.O powodzenia. *idzie obaczyc, ile teraz takie kosztuje iyyyyyyyyyyyyyyy *jak ktorystam smerf* Dzieki. Kosztuje sporo, ale mam chyba nowy sposób zarabiania kasy, więc prawdopodobnie nie bede az tak dlugo zbieral biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:44 pm
podziel sie posilkie.... pomyslem? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:50 pm
wilkus podziel sie posilkie.... pomyslem? o.O A ty to chyba lepiej zarobisz na artach xd Zgadnij skąd mam 10000 ticketów na sprzedaż?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:02 pm
zalezy. ludzie sa strasznie upierdliwi, naprawde. hm, grasz w karty zapewne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:07 pm
wilkus zalezy. ludzie sa strasznie upierdliwi, naprawde. hm, grasz w karty zapewne? Zgadza się , rżnę w karty xd Robię dosyć szybko 2000 ticketów. Wydaje mi się, że gdybym posiedział dłużej to bym zrobił nawet 10 k w jeden dzień. A gdybym siedział non-stop to pewnie z 20 k. Nie wiem czy nie przesadzam, ale to chyba jest możliwe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 11:33 am
hehe, jest, to w sumie prosta sprawa, aczkolwiek szczerze mowiac - nie chce mi sie. tak wiec te tokeny, ktore dostaje zamieniam w tickety i jakos jest. a szachy kupie pozniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 12:34 pm
ja cem szachy razz co sa fajniejsze od kolektibli z tego miesiaca razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 10:19 am
hm.... jedne beda taniec, inne tez, ale krocej. a i tak chce wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 1:52 am
nie tylko ona. chce mieć wszysce ewoluujące itemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 7:10 am
trzeba miec jakies cos, co odrywa od rzeczywistosci, bo sie zwariuje w koncu o.O ...np szlag mnie trafia, jak pomysle, ze mam matematyke w niedziele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 2:50 pm
Oderwanie od rzeczywistości rofl - http://www.gaiaonlinesucks.com/7. Gaia Online though it was necessary to make a ''tips for parents'' section. The reason is simply : there are so many ***** on Gaia that it's almost unbelievable. It is, in fact, the number one place where ***** can reach kids simply because there are so many of them. ***** used to catch little kids with candies, they now use Gaia gold. Here is an exhausting list of what Gaia Online does to prevent it : ____. Oh, and ***** are always hidden behind cutes, smiling avatars pretending to be 12 and ''just looking for friends'' dramallama dramallama dramallama lol lol lol rolleyes rolleyes rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|