| #!#!@#@!#@!$%!!!! |
| #@!#!@#@!#@!#@!321 |
|
100% |
[ 4 ] |
|
| Total Votes : 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 24, 2008 10:13 am
Siedzisz w zorbingowej kuli jak chomik w kołowrotku dramallama A teraz nadstaw się, zbym mogła gume z majtas naciągnac *idzie na Golden Gate*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:19 am
Grrrzeny chłopczyk 3nodding Bym Cię poklepała po łebku, ale mógłbyś to wykorzystac do ucieczki, a wtedy bym Cię pogryzła, a to by Cię uszkodziło i jak ja bym się bawiła wtedy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 12:19 pm
Yajo Grrrzeny chłopczyk 3nodding Bym Cię poklepała po łebku, ale mógłbyś to wykorzystac do ucieczki, a wtedy bym Cię pogryzła, a to by Cię uszkodziło i jak ja bym się bawiła wtedy? daj buzi alienie :* :* :* :* :* ;-D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:17 pm
Uważaj, bo jeszcze zebra Cię uszkodzi za molestowanie Yajca ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:36 pm
zmora13 Uważaj, bo jeszcze zebra Cię uszkodzi za molestowanie Yajca ninja dawaj buziaka!!!! :* :* :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 12:29 pm
ichabot zmora13 Uważaj, bo jeszcze zebra Cię uszkodzi za molestowanie Yajca ninja dawaj buziaka!!!! :* :* :* na kolana i wypnij pośladki, jak ci w nie wyjebię z lagi...!!! evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:04 pm
Aż ma się ochotę powiedzieć "jesteś cudowna jak się złościsz", ale się tego nie mówi bo się wie, że tekst jest już dosyć stary i wyświechtany, a więc użycie go w stronę osoby tak wyjątkowej byłoby niewybaczalnym nietaktem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 2:33 pm
ZebraDeath ichabot zmora13 Uważaj, bo jeszcze zebra Cię uszkodzi za molestowanie Yajca ninja dawaj buziaka!!!! :* :* :* na kolana i wypnij pośladki, jak ci w nie wyjebię z lagi...!!! evil evil evil Rawrrrrrrrrrrrrrrrr twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 6:03 am
ichabot Aż ma się ochotę powiedzieć "jesteś cudowna jak się złościsz", ale się tego nie mówi bo się wie, że tekst jest już dosyć stary i wyświechtany, a więc użycie go w stronę osoby tak wyjątkowej byłoby niewybaczalnym nietaktem xd słodzisz mi? chcesz czegoś, co? @szantek - na to trzeba sobie zasłużyć, za darmochę nie biję. cenię sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 10:43 am
a czyli to platne xD to moze nawet lepiej dla mnie ^^ bo nie chyce ze friko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 12:52 pm
ZebraDeath słodzisz mi? chcesz czegoś, co? Oczywiście, ale nic nie chcę. Oddaję tylko cześć królowej. To chyba część obowiązków poddanych, jak mniemam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |