|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:53 am
coz, swiat bylby znacznie bardziej ponury bez 6 rzeczy: NIE, Antyradia, Jeremy'ego Clarksona, CD-Action, Terry'ego Pratchetta i mysli nieuczesanych Leca biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:00 am
Silvery the Alchemist coz, swiat bylby znacznie bardziej ponury bez 6 rzeczy: NIE, Antyradia, Jeremy'ego Clarksona, CD-Action, Terry'ego Pratchetta i mysli nieuczesanych Leca biggrin lubię terrego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:02 am
Zlodziej Czasu wymiata...i Muzyka Duszy...i Prawda...i Kosiarz...whatever, wszystkie! biggrin ...ja cem dalej, czemu dalej nie napisal...? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:08 am
Silvery the Alchemist Zlodziej Czasu wymiata...i Muzyka Duszy...i Prawda...i Kosiarz...whatever, wszystkie! biggrin ...ja cem dalej, czemu dalej nie napisal...? crying rodzice mi zakończyli kupowac cda kiedy czytałem tylko "żachty" i tym podobne. i to wtedy staniało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:11 am
XDD wiesz, a ja teraz na Mikolajki dostalam CDA bo tak to mnie nie stac ostatnio XDDDD Podkladkokalendarz z Wiedzminem! jeeej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:17 am
Silvery the Alchemist XDD wiesz, a ja teraz na Mikolajki dostalam CDA bo tak to mnie nie stac ostatnio XDDDD Podkladkokalendarz z Wiedzminem! jeeej... marzenia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:21 am
ZebraDeath jak wyjaśnisz mi czym są pochodne, to chętnie cię poratuję 3nodding hm... jak masz funkcje okreslona na przedziale i jej wartosciami sa liczy rzeczywiste, obiera sie punkt p o wspolrzednych [p,f(p)] i ciag Xn [funkcja] w tym punkcie dazy da p, [przy kazdym podciagu] to wtedy pochodna to granica w tym punkcie opisana rownaniem: lim= f(x) - f(p)/x - p. mam nadzieje, ze w miare skladnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:23 am
wilkus ZebraDeath jak wyjaśnisz mi czym są pochodne, to chętnie cię poratuję 3nodding hm... jak masz funkcje okreslona na przedziale i jej wartosciami sa liczy rzeczywiste, obiera sie punkt p o wspolrzednych [p,f(p)] i ciag Xn [funkcja] w tym punkcie dazy da p, [przy kazdym podciagu] to wtedy pochodna to granica w tym punkcie opisana rownaniem: lim= f(x) - f(p)/x - p. mam nadzieje, ze w miare skladnie matematyka. ciekawe czemu ją tak nazwano. a czemu nie krowa? uczyłem się do klasówki z krowy. mam 3+ z krowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:27 am
.. ja prawdopodobnie zakoncze na warunku =_= moze dlatego nie krowa, bo wszyscy wychodzac z kolokwium sie smieja, a nie mucza [jeszcze]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:00 am
matematyka
zabierzcie to ode mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:14 am
wicked que.en matematyka
zabierzcie to ode mnie. czym? przec ież pani krok jest nieśmiertlena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:44 am
wahmbulance UWAGA OFFTOPY wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:49 am
Gem_ma wahmbulance UWAGA OFFTOPY wahmbulance eee?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|