|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:46 pm
A nie przepraszam ostatnio bylem w kinie...polecam obejrzec "Apartament"naprawde warto jest to film taki psychologiczny/dramat/romans i cos jeszcze sie znajdzie...musze koniecznie dorwac to na kompa...jest on strasznie zagmatwany i pokrecony ale fajny...polecam obejrzec go zakochanym... blaugh ...wspaniala atmosfera wtedy panuje razz goraco polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 1:01 pm
Przed chwila skonczyla sie "Mafia" blaugh Film typu: Tak glupie ze az zabawne blaugh Co o nim sadzicei? ... Jesli ogladaliscie sweatdrop Na dwojce lecial..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 1:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 9:54 am
Toolek Przed chwila skonczyla sie "Mafia" blaugh Film typu: Tak glupie ze az zabawne blaugh Co o nim sadzicei? ... Jesli ogladaliscie sweatdrop Na dwojce lecial.. ja widzilem ale glupoie i kiepskawe bo to takie glupie ze az pojebane...przepraszam za slownictwo...y ogolnie film dla ludzi ktorych smieszy byle co...wg mnie kicha...chociaz byly fajne fragmenty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:39 pm
moje ulubione filmy jak teraz mysle to: -The Crow -Swieci Bostonu (film mnie po prostu zabil) I nawet nawet jest: -American Histrory (czy jakos tak)
A komedie to mam sentyment do starych polskich komedii typu: "sami swoi" "Nie ma mocnych" "kochaj albo rzuć" "Jak rozpętałem drugą wojnę światową"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:16 am
natushka88 I nawet nawet jest: -American Histrory (czy jakos tak) chyba mowisz o american history X o takim mlodym chlopaku co go do paki wsadzili... polski tytul to "wiezien nienawisci"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:27 am
Vykk natushka88 I nawet nawet jest: -American Histrory (czy jakos tak) chyba mowisz o american history X o takim mlodym chlopaku co go do paki wsadzili... polski tytul to "wiezien nienawisci" Tak tak o tym smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:19 am
Filmy? Uhhm... Do moich ulubionych na pewno naleza LotR i Mumia xd , inne? No innych ulubionych teraz nie wymysle, ale bardzo podobal mi sie Ostatni Samurai i Hero. Lubie tez dziwne filmy typu Raport Mniejszosci, czyli takie zagmatwane ^^' (Efekt Motyla byl calkiem niezly... calkiem) Lubie filmy umieszczone w jakis dawnych czasach (zawsze ogladam Robin Hood'a z Kevinem Costnerem wink ) typu Troja albo Braveheart (Mel Gibson dobry dobry XD) Z animowanych pelnometrazowek rzadi Krol Lew, Sen To Chihiro No Kamikakushi (spirited away), Tonari No Totoro (Moj Sasiad Totoro) i pewnie duzo grono innych, ktorych teraz sobie nie przypomne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:51 am
wiecie ze dzisja na programie "Ale kino" bedzie leciec jakis film pt. "Zemsta kwiatow doniczkowych" lol sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:10 am
Magdzia wiecie ze dzisja na programie "Ale kino" bedzie leciec jakis film pt. "Zemsta kwiatow doniczkowych" lol sweatdrop a co to sweatdrop ??nie mam tego kanalu tak czy siak ale sam tytul brzmi yyy stare prymitywnie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:26 am
ja tam mam bzika na punkcie filmow Jean-Pierre Jeunet'a...
aa i jeszcze Las Vegas Parano Terry'ego Gilliama
no i Star Warsy
a z anime to FLCL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|