|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 12:05 pm
XDDDD POWTORZE biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:04 am
Silvery the Alchemist XDDDD POWTORZE biggrin biggrin biggrin no to powtórz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:11 am
ILikeGreenChickenLegs Silvery the Alchemist faktycznie gupie. xp ja bym wolala: whee ...i zeby mowil "I will swallow your soul!" gimmeeeee biggrin ale to fajna strona jest, tak w ogole. i wcale nie tylko dla boysow te toysy XPPPP a ja nic nie dostane na swieta co bym chciala bo nikogo z rodziny w tym roku na prawie nic nie stac sad a moooooooja mama została naczelnikiem.... wof, no ładnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:35 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Silvery the Alchemist faktycznie gupie. xp ja bym wolala: whee ...i zeby mowil "I will swallow your soul!" gimmeeeee biggrin ale to fajna strona jest, tak w ogole. i wcale nie tylko dla boysow te toysy XPPPP a ja nic nie dostane na swieta co bym chciala bo nikogo z rodziny w tym roku na prawie nic nie stac sad a moooooooja mama została naczelnikiem.... wof, no ładnie. no, ale podwyżki nie dostała. a może...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:44 am
możę. ja tam nie wiem.
no, ale co to za awans bez podwyżki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:59 am
wicked que.en możę. ja tam nie wiem.
no, ale co to za awans bez podwyżki? moze być. na przykład awans społecznny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:01 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en możę. ja tam nie wiem.
no, ale co to za awans bez podwyżki? moze być. na przykład awans społecznny nocotka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:04 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en możę. ja tam nie wiem.
no, ale co to za awans bez podwyżki? moze być. na przykład awans społecznny nocotka xp a co to znaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:09 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en możę. ja tam nie wiem.
no, ale co to za awans bez podwyżki? moze być. na przykład awans społecznny nocotka xp a co to znaczy? "no co ty" mrgreen
takie tam moje odchyły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:07 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en możę. ja tam nie wiem.
no, ale co to za awans bez podwyżki? moze być. na przykład awans społecznny nocotka xp a co to znaczy? "no co ty" mrgreen
takie tam moje odchyły.narazka (lawl) odchyły. masz jeszcze jakieś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 2:19 am
tak
zawsze jak nie ma gdzie usiąść jak jestem na dworze to siadam w tym miejscu w którym stoję albo się kładę.
ludzie zawsze dziwnie się patrzą ninja
mam dużo takich zdjęć jak leżę.
z resztą nie tylko na dworze tak robię. w szkole na przerwie, na lekcji, u znajomych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 12:26 pm
ILikeGreenChickenLegs a ja żem już dostał żeglarzy z catanu.Niu i? Jednak nie było źle, kupiłam se mange.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 3:55 am
Yajo ILikeGreenChickenLegs a ja żem już dostał żeglarzy z catanu.Niu i? Jednak nie było źle, kupiłam se mange. i dobrze, nalezało ci się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 3:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 12:48 am
a teraz taka dygresja
Ii ne kaisei jan kumo hiyotsu nai yo Makka na taiyou kimi wo shiritai yo Ato wa orera shidai kyou wa dakishimetai Namiuchigiwa no atsui ketsui
i ju, wyszalałem się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|