|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:02 am
no to nieładnie. nie wiem czy tej śwince to się podobało mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:06 am
wicked que.en no to nieładnie. nie wiem czy tej śwince to się podobało mrgreen to była kara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:11 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en no to nieładnie. nie wiem czy tej śwince to się podobało mrgreen to była kara. a to co zrobiła zuego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:25 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en no to nieładnie. nie wiem czy tej śwince to się podobało mrgreen to była kara. a to co zrobiła zuego?ugryzła połe (inną swinkę)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 2:09 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en no to nieładnie. nie wiem czy tej śwince to się podobało mrgreen to była kara. a to co zrobiła zuego?ugryzła połe (inną swinkę) z tego co wiem świnkom się nie daje klapsów no, aaale... co kto lubi xd
wiesz, że to off-tofik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 2:20 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en no to nieładnie. nie wiem czy tej śwince to się podobało mrgreen to była kara. a to co zrobiła zuego?ugryzła połe (inną swinkę) z tego co wiem świnkom się nie daje klapsów no, aaale... co kto lubi xd
wiesz, że to off-tofik?uuu ty żartownisiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 4:49 am
Yajo Wheeeer is Karmen Saydyyyjegooo!? Wher wheeer wher is carmen Sandyjego? Karmen Sandyjegooo! Ach, to dopiero była kobieta heart And... Biker Mice!!! From Mars!!! *rozwalanie wieży Limburgera* And... Na potęgę Mrocznego Czerepu!!!!!! twisted oh ah! to byly piekne czasy! ja najbardziej mysza beze reki lubilam. ciekawe czy to gdzies na youtubie jest. chyba sie pojde oglupic, poodmladzac ninja edit// ale teraz zgadzam sie z osoba, ktora stwierdzila, ze najozbrzejszy jest ten brazowy xd [tam w pierwszym odcinku puszczaja G'N'R o.O]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 12:43 pm
G'N'R? gdzie? gdzie? Zebra to stwierdziła, ale ja się zgadzam w zupełnej rociągłości mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 5:25 am
Yajo G'N'R? gdzie? gdzie? Zebra to stwierdziła, ale ja się zgadzam w zupełnej rociągłości mrgreen a jak sie nazywa ten głupi pirat co był na fox kids?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:11 am
Czy ty zawsze musisz cytować, nawet jak to nie jest związane z tym, co piszesz? rolleyes
Pirat? Pirat... hm... coś kojarzę, ale nie jestem pewna... chodzi o tego ze szczurem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:22 am
Yajo Czy ty zawsze musisz cytować, nawet jak to nie jest związane z tym, co piszesz? rolleyes Pirat? Pirat... hm... coś kojarzę, ale nie jestem pewna... chodzi o tego ze szczurem? Szalony Jack Pirat xd Na początku nie brałem pod uwagę "Jack'a" bo po pierwsze kojarzył mi się oczywiscie ze Sparrow'em, a przecież na fox kids leciał przecież jeszcze Samuraj Jack.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:09 pm
Na Cartoon Network prosze ja ciebie bardzo, codziennie w tydzien roboczy o 20.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 1:40 pm
Yajo Na Cartoon Network prosze ja ciebie bardzo, codziennie w tydzien roboczy o 20. Ja niestety nie posiadam już zadnego pakietu z porządnymi kanałami kreskówkowymi w mojej kablówce sweatdrop btw. Na CN leci jeszcze Dexter (jeden z moich ulubionych filmów animowanych whee ) ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|