|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 8:45 am
Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs
Nie lubię litery v scream wolę w. i tak wole miec fajny nick na gai, bo i tak imię mam neładne.a jak masz na imie? ninja włacha?... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:31 pm
Gem_ma LolaPi Daedhel Daj Babci, Babcia zaraz wszystko przepuści! xd Słowo! A tak na serio, jak już zmieniać nicka, to na lepszy. 3nodding Znajdź sobie taki, co to będzie podkreślał Twoją indywidualność (i sympatię, jaką darzysz nieświeże udka kurczaka) xd Albo takie którego używasz na większości for I w tym momencie żałuję, że "Chester" jest zajęte. emo *atakuje i mamla po szyi* domokun xd *odpycha i traktuje prądem* Czego chcesz cholero ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 11:46 pm
wicked que.en Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs
Nie lubię litery v scream wolę w. i tak wole miec fajny nick na gai, bo i tak imię mam neładne.a jak masz na imie? ninja włacha?... ninja
hehe. ładne dzisiaj są te klapy od klozetów, prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 4:13 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs
hehe. ładne dzisiaj są te klapy od klozetów, prawda?ty sie nie wymiguj, tylko pisz. bo ci konto zhakujemy jak nie powiesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 6:11 am
Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs wicked que.en Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs
hehe. ładne dzisiaj są te klapy od klozetów, prawda?ty sie nie wymiguj, tylko pisz. bo ci konto zhakujemy jak nie powiesz blaugh chciałybyście rolleyes ale powiedzcie , że wy też powiecie. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 6:15 am
powieeeemy przynajmniej ja
może to zabrzmi brutalnie, ale mam ładne imię i za nic bym nie zamieniła domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 6:31 am
Moje imię się nie wyróżnia, ale za to nazwisko mam iście królewskie. Mogę wam powiedzieć, że mój adres też ma wiele wspólnego z jednym z królów, natomiast nr telefonu nie ma nic wspólnego z historią Polski. Hmmm... zapomniałem o czymś jeszcze? xp btw. nie zmieniaj nicka, bedziemy na ciebie mówić Kurczak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 7:29 am
Ja mam na imię Paulina. No i co to za tajemnica? Żadna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 7:33 am
Insane Lady-sama Ja mam na imię Paulina. No i co to za tajemnica? Żadna xD Jam jest Witold, jak tak chcieliście. Wituś dla rodziców XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 7:59 am
ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama Ja mam na imię Paulina. No i co to za tajemnica? Żadna xD Jam jest Witold, jak tak chcieliście. Wituś dla rodziców XD mhm, w tym momencie żartujesz czy nie?
me imię brzmi natalia i się cieszę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:10 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama Ja mam na imię Paulina. No i co to za tajemnica? Żadna xD Jam jest Witold, jak tak chcieliście. Wituś dla rodziców XD mhm, w tym momencie żartujesz czy nie?
me imię brzmi natalia i się cieszęi lepiej się ciesz. ja osobiście zawsze chciałem nie mieć takiego imienia jakie mam teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:15 am
eee tam nie jest źle
wyobraź sobie, że nazywasz się... no nie wiem...
leon.
twoje jest przynajmniej normalne, a nie jak dla psa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:22 am
wicked que.en eee tam nie jest źle
wyobraź sobie, że nazywasz się... no nie wiem...
leon.
twoje jest przynajmniej normalne, a nie jak dla psa xp
mój (naszczęście) były facet od wuefu sie nazywał leon lech, tylko nigdy nie wiedziałem które to imię , a które nazwisko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:29 am
moja była babka od wuefu nazywała się zofia rączka i jej serdecznie nienawidziłam. poza tym mówiłam na nią mrs. hendi
taaa, podstawówka.
tak wracając do twojego imienia: w sumie to tylko witold brzmi tak... poważnie. ale witek. witek brzmi normalnie.
o, właśnie sobie zdałam sprawę, że często witając się z kimś mówię: witka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:44 am
wicked que.en moja była babka od wuefu nazywała się zofia rączka i jej serdecznie nienawidziłam. poza tym mówiłam na nią mrs. hendi
taaa, podstawówka.
tak wracając do twojego imienia: w sumie to tylko witold brzmi tak... poważnie. ale witek. witek brzmi normalnie.
o, właśnie sobie zdałam sprawę, że często witając się z kimś mówię: witka mrgreen
pewnie ta zofia sie sama zabawiała, patrząc po nazwisku. ale nie, już w 4 klasie postawówki był problem z plemnikiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|