|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 10:36 am
Zimtca wicked que.en strój goryla jako mundurek? w sumie czemu nie przynajmniej śmiesznie by było gorzej w lato xd Wiekszosc mundurkow tez jest niestety wykonana z malo przewiewnych materialow. jak naprzyklad mundurek z polaru... mojego kuzyna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 10:40 am
Mroovecka Zimtca wicked que.en strój goryla jako mundurek? w sumie czemu nie przynajmniej śmiesznie by było gorzej w lato xd Wiekszosc mundurkow tez jest niestety wykonana z malo przewiewnych materialow. jak naprzyklad mundurek z polaru... mojego kuzyna... Biedak latem sie "ugotuje". neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 11:59 am
Zimtca Mroovecka Zimtca wicked que.en strój goryla jako mundurek? w sumie czemu nie przynajmniej śmiesznie by było gorzej w lato xd Wiekszosc mundurkow tez jest niestety wykonana z malo przewiewnych materialow. jak naprzyklad mundurek z polaru... mojego kuzyna... Biedak latem sie "ugotuje". neutral a co ja ma powiedzieć? my w zimie mamy krótki rękawek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 4:43 am
ja tam najwyżej będę na lekcji w tym siedzieć nikt mnie nie zmusi żebym na przerwie w tym siedziała ;> a w lato niech się wypchają, nie mam zamiaru się ugotować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 8:29 am
a po zakończeniu gimnazjum lub tam liceum niech mundurki PŁONĄ ŚWIĘTYM OGNIEM! MUAHAHAHA! twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 9:57 am
To w liceum tez nosi sie teraz mundurki? eek Swietnie, nie ma to jak zabijac wszelkie przejawy indywidualnosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 10:11 am
nieeee, w licku chyba nie przynajmniej ja nie słyszałam nie widziałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 12:01 pm
wicked que.en nieeee, w licku chyba nie przynajmniej ja nie słyszałam nie widziałam W liceum w zależności od tego czy rodzice się zgodzą i uczniowie Oesu! Powiedziałabym coś na temat TEGO...ale nie powiem, bo mnie tu zbanują xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 6:04 am
klnij do woli tylko małymi literkami w kolorze żółtym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 6:20 am
chya pomaranczowym. u nas w liceum nic nie mamy ale moj brat cioteczny pomyka w worku pokutnym x)))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 6:30 am
nie wiem, raz piszą żółtym, raz pomarańczowym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 7:21 am
Zimtca To w liceum tez nosi sie teraz mundurki? eek Swietnie, nie ma to jak zabijac wszelkie przejawy indywidualnosci... W ustawie jest o szkołasz podstawowych i gimnazjach, ale niektórzy dyrektorowie lubią, jeżeli mundurki są też w liceum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:26 am
hehehe, u nas w liceum wprowadzili obowiazek noszenia stonowanych barw xd calosc byla co najmiej smieszna, jakoze i tak duza czesc ubierala sie i ubiera na czarno. tesknie za tym miejscem.
a na studiach wolna amerykanka. ale czasami zastanawiam sie czy to dobrze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:59 am
wilkus hehehe, u nas w liceum wprowadzili obowiazek noszenia stonowanych barw xd calosc byla co najmiej smieszna, jakoze i tak duza czesc ubierala sie i ubiera na czarno. tesknie za tym miejscem. a na studiach wolna amerykanka. ale czasami zastanawiam sie czy to dobrze sweatdrop U nas w liceum też wprowadzili stonowane barwy w tym roku. Zeby było jeszcze śmieszniej, to zakazali mieć napisów subkulturowych na ubraniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|