|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 12:48 pm
Zimtca wilkus wkurza mnie fakt, ze przez komorke moga tylko amerykanie... jezeli bowiem wlaczysz oba sposoby, dostajesz 3k na lebka >.< Hm, to akurat mnie niespecjalnie smuci, bo co jak co, wkurzajacych amerykanskich reklam smsem dostawac bym nie chciala. dostajesz kase za uruchomienie... chwile pozniej mozesz wylaczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 1:05 pm
wilkus Zimtca wilkus wkurza mnie fakt, ze przez komorke moga tylko amerykanie... jezeli bowiem wlaczysz oba sposoby, dostajesz 3k na lebka >.< Hm, to akurat mnie niespecjalnie smuci, bo co jak co, wkurzajacych amerykanskich reklam smsem dostawac bym nie chciala. dostajesz kase za uruchomienie... chwile pozniej mozesz wylaczyc xd Tak czy siak, wazne ze choc 1000 goldow mozna dostac za friko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:16 pm
wilkus "nie ma czegos takiego, jak talent. jest ciezka praca i silna wola". ...hmm nie wydaje mi sie... w sensie, ze wiekszosc rtshopow na gai [bez urazy dla nikogo] to lekka szmira sweatdrop Taaa rolleyes ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:31 am
Mistrz ma zawsze racje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 9:55 am
Yajec sie nie podporządkowuje racji mistrza. Powiedz mu to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:31 am
bedzie mu prykro...? nie chce zepsuc wspolnego obiadu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:56 pm
To mu list napisz albo pocztówke wyślij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 11:25 am
W końcu zarabiam na markecie!!! W tym tygodniu zarobiłem na samym sprzedawaniu itemów 5 k xd Może niezbyt dużo, ale wydaje mi się że na starym marketplace było łatwiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 11:48 am
eh, to i ja sie pochwale... 26k za 3 rysunki cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 12:16 pm
wilkus eh, to i ja sie pochwale... 26k za 3 rysunki cool szkoda, że nie umiem ładnie rysować crying btw. Gratki, niezła kasa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 12:38 pm
hehehe, nie trzeba umiec xd ozby, dziekowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 1:41 pm
wilkus eh, to i ja sie pochwale... 26k za 3 rysunki cool ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 11:46 pm
To ja marne 3k na markecie, ale za 4 itemki wiec nie tak zle.
Market oferuje duze mozliwosci, jezeli masz szybkie łacze. Jezeli nie, to okazje szybko kto inny sciaga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 5:55 am
wilkus hehehe, nie trzeba umiec xd ozby, dziekowac czeba. ja ze sztuki to jestem bez konkurencyjny w origami, lae przecież avatara z origami nie zrobię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 4:12 pm
hmm... jak wy tak dobrze zarabiacie na artach [i macie jakies rozeznanie, jak wnioskuje] to mozna was o to meczyc? bo sama niedlugo planuje art shop zalozyc, ale nie mam zielonego pojecia jak ceny ustawic...
BTW do tych, co sie moim kompem przejeli: 1. nie miec zadnej nagrywarki. 2. miec dyski w pancernej "skrzynce" [komp byl biurowy...i nowy - 10 lat temu razz ] 3. doloze cos do niego to sie rozsypie...wymiana napedu [na niewiele mlodszy, co prawda - nowy juz by nie pasowal razz ] skonczyla sie tak, ze teraz naped otwiera sie jakis raz na 20 razy, a czyta plyty [CD tylko, ofc] raz na ok. 7. a plyt nagrywanych szybciej niz 40x to juz w ogole... Ale dzieki za rady biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|