|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:55 pm
Σε αυτήν την θέα εκφοβίστηκε δυστυχώς, και το κλείσιμο της πόρτας τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε επέστρεψε στο κάθισμά της.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:57 pm
Ο βασιλιάς, ο πατέρας της, που βλέπει ότι κάτι την είχε εκφοβίσει, της ρώτησε ποιο ήταν το θέμα.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:03 pm
"Υπάρχει ένας δυσάρεστος βάτραχος," εν λόγω αυτή, "στην πόρτα, ότι τη σφαίρα μου για με από το ελατήριο αυτό το ανυψώνεται πρωί: Του είπα ότι πρέπει να ζήσει με με εδώ, που σκέφτομαι ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει από το ελατήριο αλλά εκεί είναι στην πόρτα, και θέλει να μπεί."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:06 pm
Ενώ ήταν η ομιλία του βατράχου χτύπησε πάλι στην πόρτα, και είπε: "Ανοίξτε την πόρτα, η πριγκήπισσά μου αγαπητή, ανοίγει την πόρτα στην αληθινή αγάπη δική σου εδώ! Και απασχολήστε τις λέξεις που και εγώ είπατε από την πηγή δροσερή, στην πράσινη ξύλινη σκιά."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:10 pm
Κατόπιν ο βασιλιάς είπε στη νέα πριγκήπισσα, "δεδομένου ότι έχετε δώσει τη λέξη σας που πρέπει να την κρατήσετε έτσι πηγαίνετε και τον αφήστε μέσα."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:20 pm
Έκανε έτσι, και ο βάτραχος στο δωμάτιο, και έπειτα ευθεία -- τρυπήστε, τρυπήστε -- καταβρέξτε, καταβρέξτε -- από το κατώτατο σημείο του δωματίου στην κορυφή, μέχρης ότου εμφανίστηκε κοντά στον πίνακα όπου η πριγκήπισσα που κάθισε.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:23 pm
"Προσεηθείτε ότι με ανυψώστε επάνω στην καρέκλα," εν λόγω αυτός στην πριγκήπισσα, "και με επιτρέψτε να καθίσω δίπλα σε σας."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:26 pm
Μόλις έκανε αυτό, ο βάτραχος εν λόγω, "έβαλε το πιάτο σας πλησιέστερα σε με, τον οποίο μπορώ να φάω από το."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:30 pm
Αυτό, και όταν έφαγε όσο θα μπορούσε, είπε, "τώρα είμαι κουρασμένου με φέρτε επάνω, και με βάλτε στο κρεβάτι σας." Και η πριγκήπισσα, αν και πολύ απρόθυμη, τον έλαβε στο χέρι της, και τον έβαλε επάνω στο μαξιλάρι του κρεβατιού της, όπου κοιμήθηκε όλη τη νύχτα.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:33 pm
Μόλις ήταν ελαφρύ έξω πήδησε επάνω, κάτω, και βγήκε του σπιτιού. "Τώρα, έπειτα," σκέφτηκε την πριγκήπισσα, "επιτέλους τον πηγαίνουν, και δεν θα ενοχληθώ με τον πλέον."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:34 pm
Αλλά ήταν μπερδεμένη γιατί όταν η νύχτα ήρθε πάλι άκουσε το ίδιο πράγμα στην πόρτα και ο βάτραχος ήρθε ακόμα μια φορά, και είπε: "Ανοίξτε την πόρτα, η πριγκήπισσά μου αγαπητή, ανοίγει την πόρτα στην αληθινή αγάπη δική σου εδώ! Και απασχολήστε τις λέξεις που και εγώ είπατε από την πηγή δροσερή, στην πράσινη ξύλινη σκιά."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:37 pm
Και όταν η πριγκήπισσα άνοιξε την πόρτα ο βάτραχος μπήκε, και κοιμήθηκε επάνω στο μαξιλάρι της όπως πριν από, μέχρι το πρωί έσπασε. Και η τρίτη νύχτα έκανε το ίδιο πράγμα.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:38 pm
Αλλά όταν η πριγκήπισσα awoke στο επόμενο πρωί έμεινε έκπληκτη για να δει, αντί του βατράχου, έναν όμορφο πρίγκηπα, κοιτάζοντας σε την με τα ομορφότερα μάτια είχε δει πάντα, και στεμένος στο κεφάλι του κρεβατιού της.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:42 pm
Της είπε ότι ήταν από μια μοχθηρή νεράιδα, η οποία τον είχε αλλάξει σε έναν βάτραχο και ότι ήταν προδιαγεγραμμένος έτσι για να τηρήσει μέχρι κάποια πριγκήπισσα πρέπει να τον πάρει από το ελατήριο, και άφησε τον να φάνε από το πιάτο της, και τον ύπνο επάνω στο κρεβάτι της για τρεις νύχτες.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:45 pm
"έχει σπάσει τη σκληρή γοητεία του, και τώρα δεν έχω τίποτα για να επιθυμήσω για αλλά ότι πρέπει να πάτε με με στο βασίλειο του πατέρα μου, όπου θα σας παντρεψω, και να σας αγαπήσετε εφ' όσον ζείτε."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|