Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Lisciki, lisciki & evolutions :) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 18 19 20 21 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kupisz list?
  tak
  nie
  kupie w markecie
  co miesieczne bagno suxxxxxx!!!
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jan 17, 2008 10:31 am

ichabot
wilkus
cos takiego. ja jeszcze nie wiem od czego zaczne. ale nie dzisiaj. fizyka czeka na m nie jeszcze - pewnie i tak nad nia zasne zaraz >.<

No ja na dzisiaj kończe xd
Jeszcze tylko parę partyjek warcrafta z kolegą. Miłych snów życzę wink
oi, przysnelam przed tym o.O ale dziekowac. po czasie, ale zawsze xp
uzalezniony? ninja
PostPosted: Sat Jan 19, 2008 3:19 am

wilkus
ichabot

Jeszcze tylko parę partyjek warcrafta z kolegą.

uzalezniony? ninja

Od dawna mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Jan 19, 2008 6:01 am

kim jest dawn i czemu go nei znam? no dobra, nie robmy z siebie glupszych niz jestesmy bo nam zostanie.
co jest takiego w tej grze, ze tak w nia tniesz?
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 9:56 am

wilkus
kim jest dawn i czemu go nei znam? no dobra, nie robmy z siebie glupszych niz jestesmy bo nam zostanie.
co jest takiego w tej grze, ze tak w nia tniesz?

Warcraft ma bardzo rozbudowany świat w stylu fantasy, a ja uwielbiam fantasy xd
Ma bardzo dobrą fabułę, chociaż opartą na pewnych standardach (np. motyw podróży etc.) Uwielbiam strategie, po prostu uczą myśleć, a te w czasie rzeczywistym wymagają też dużo zręczności. Autorzy gry naprawdę się postarali, wszystko w grze jest takie jakie być powinno, w końcu to Blizzard. No właśnie, jestem fanem gier Blizzarda, przeszedłem większość, do których miałem dostęp. Nigdy się na Blizzie nie zawiodłem. To są po prostu ludzie z pasją. Warcraft III The Frozen Throne to po prostu kontynuacja tradycji. Każda gra Blizzarda ma coś charakterystycznego, coś co ją wyróżnia wśród innych gier. Poziom animacji video jest genialny jak na czas, w którym zostala wydana gra. Warcraft wciąga bo ma klimat. Różnorodność jednostek i jednocześnie całkiem niezłe zbalansowanie ( choć nie jest doskonałe) ras również jest dużym plusem. WC3 został stworzony głównie do rozgrywki multiplayer, a jak wiadomo nic nie jest tak pasjonujące jak wirtualne pojedynki przeciwko realnym graczom. Kolejnym plusem jest profesjonalna scena Wc3. Mam na myśli graczy, którzy biorą udział w międzynarodowych i krajowych turniejach z nagrodami. Możliwość podziwiania ich w akcji jest też naprawdę dobrą zabawą xd
No to chyba tyle cool

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jan 24, 2008 1:57 pm

łoooooo [czyta wypracowanie]

zgadzam sie z wiekszocia [po tym, co ogolnie widzialam, czytalam o grze] ale chyba za bardzo by mnie bolala opcja placenia za gre o.O ot, skapiradlo xd
PostPosted: Fri Jan 25, 2008 12:39 pm

wilkus

zgadzam sie z wiekszocia [po tym, co ogolnie widzialam, czytalam o grze] ale chyba za bardzo by mnie bolala opcja placenia za gre o.O ot, skapiradlo xd

a ja mam pierwszy tu post.

dziki_wieprz

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Jan 30, 2008 10:39 am

wilkus

No bez przesady, za taki entertaiment zdołam jednak jednorazowo wybulić te pięć czy sześć dych. Jakbym miał grać w WoW'a to wiadomo, że co miesiąc płacić za możliwość korzystania z uprzednio zakupionego produktu to rozbój w biały dzień ( od czego są pirackie serwery pirate ), ale w WoW'a nie gram, bo ta gierka raczej nic pożytecznego dla mnie nie ma do zaoferowania, i jest zbyt wciągająca zapewne xd
PostPosted: Fri Feb 08, 2008 3:17 am

wilkus bardzo mi sie podoba twoj obecny avik :3 baaaardzo :*

harab serapel

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 5:46 am

ichabot
wilkus

No bez przesady, za taki entertaiment zdołam jednak jednorazowo wybulić te pięć czy sześć dych. Jakbym miał grać w WoW'a to wiadomo, że co miesiąc płacić za możliwość korzystania z uprzednio zakupionego produktu to rozbój w biały dzień ( od czego są pirackie serwery pirate ), ale w WoW'a nie gram, bo ta gierka raczej nic pożytecznego dla mnie nie ma do zaoferowania, i jest zbyt wciągająca zapewne xd
zalezy co przez pozyteczne rozumiesz xd
zawsze rozwija inteligencje, strategie planowania, refleks i takie inne xd
ale i tak by mi sie nie chcialo - chybaze cos przenosnego.

harab: dziekowac raz jeszcze 3nodding
PostPosted: Thu Feb 14, 2008 5:51 am

nie podoba i się, że nie ma podpowiedzi na ten kiesiąc.
a w kopertę już mam.

dziki_wieprz

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Mar 15, 2008 11:59 am

kot i kapelusz mi sie podobaja.. reszta niekoniecznie... moze z 1 zakupie, ale to sie okaze xd
na razie chcem rozem!
PostPosted: Sat Mar 15, 2008 2:56 pm

a mi się podoba to samurajskie wdzianko. bardzo dobrze pewnie się komponują z ancient kataną biggrin

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

harab serapel

PostPosted: Sat Mar 15, 2008 2:59 pm

ichabot
a mi się podoba to samurajskie wdzianko. bardzo dobrze pewnie się komponują z ancient kataną biggrin

jak jestes ciekawy jak no to popatrz na mnie xp
PostPosted: Sat Mar 15, 2008 3:21 pm

harab serapel
ichabot

jak jestes ciekawy jak no to popatrz na mnie xp

hue hue... nice xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Hefajstion

PostPosted: Sun Mar 16, 2008 2:04 pm

kot z Cheshire!!