|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:09 am
narobiliscie mi chęci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:58 am
Dla koneserów silnych wrażen : zrobcie sobie frytki po czym wpakujcie je na blache posmarowana lekko maslem no zeby sie spalic ;P i pozypcie tartym serem zoltym . w czasie kiedy to sie bedzie zapiekac obiezcie czosnek i zmieszajcie go ze smietana i serkiem ziolowym razz frytki zapieczone z serem polane takim sosem pycha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:18 am
Eredin Dla koneserów silnych wrażen : zrobcie sobie frytki po czym wpakujcie je na blache posmarowana lekko maslem no zeby sie spalic ;P i pozypcie tartym serem zoltym . w czasie kiedy to sie bedzie zapiekac obiezcie czosnek i zmieszajcie go ze smietana i serkiem ziolowym razz frytki zapieczone z serem polane takim sosem pycha biggrin ech... i nastepna bomba kaloryczna... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 7:49 am
sweet_chii Eredin Dla koneserów silnych wrażen : zrobcie sobie frytki po czym wpakujcie je na blache posmarowana lekko maslem no zeby sie spalic ;P i pozypcie tartym serem zoltym . w czasie kiedy to sie bedzie zapiekac obiezcie czosnek i zmieszajcie go ze smietana i serkiem ziolowym razz frytki zapieczone z serem polane takim sosem pycha biggrin ech... i nastepna bomba kaloryczna... sweatdrop ale to ma tez dobre strony razz nawet po myciu zebow czujesz ten smak przez 3 dni i nie masz ochoty nic jesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:02 am
Raticiel Eredin Dla koneserów silnych wrażen : zrobcie sobie frytki po czym wpakujcie je na blache posmarowana lekko maslem no zeby sie spalic ;P i pozypcie tartym serem zoltym . w czasie kiedy to sie bedzie zapiekac obiezcie czosnek i zmieszajcie go ze smietana i serkiem ziolowym razz frytki zapieczone z serem polane takim sosem pycha biggrin podobnie można zrobić z tostami heart ale to raczej dla amatoroof tłuszczyku... ja ostatnio się rzsmakowałam w warzywkach, ale tylko surowych. Nie patrzcie jak na jakieś dziwo... ja to nawet surowe mieso uwielbiam i dlatego m穦#261; że wampir ze mnie... sweatdrop Surowe mieso niezle razz , warzywa tak sa dobre alew tylko niektore jak marchewka salata itd ( wogole czy salate zielona ktos jadł ugotowaną ? biggrin ) ale ziemniakow nie polecam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:18 am
surowe ziemniaki sa dobre dla desperatow, ktorzy nie chca isc do szkoly XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:25 am
Ibris surowe ziemniaki sa dobre dla desperatow, ktorzy nie chca isc do szkoly XD hehe... a ja uwielbiam zemniaczki w mundurkach... mają zupełnie inny smak... a jak je jeszcze jakim masełkiem posmarować... mniaaaaam... a surowe mięsko jest zdrowe heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:49 am
Raticiel Ibris surowe ziemniaki sa dobre dla desperatow, ktorzy nie chca isc do szkoly XD hehe... a ja uwielbiam zemniaczki w mundurkach... mają zupełnie inny smak... a jak je jeszcze jakim masełkiem posmarować... mniaaaaam... a surowe mięsko jest zdrowe heart co do ziemniakow to fakt ;] tak samo jak soda oczyszczona ;] a co do miesa surowego to ja jednak nie przepadam razz Zastanawia mnie taka rzecz ... kogiel-mogiel duzo osob je z kakaukiem. i jest dobre ale kogiel-mogiel to jajka wiec czemu nie dajemy akauka do jajecznicy ? albo jajek na miekko ? biggrin I co myslicie o tym zeby do ciasta na nalesniki wsypac kakao ? moze juz ktos tak jadl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:11 am
Eredin Raticiel Ibris surowe ziemniaki sa dobre dla desperatow, ktorzy nie chca isc do szkoly XD hehe... a ja uwielbiam zemniaczki w mundurkach... mają zupełnie inny smak... a jak je jeszcze jakim masełkiem posmarować... mniaaaaam... a surowe mięsko jest zdrowe heart co do ziemniakow to fakt ;] tak samo jak soda oczyszczona ;] a co do miesa surowego to ja jednak nie przepadam razz Zastanawia mnie taka rzecz ... kogiel-mogiel duzo osob je z kakaukiem. i jest dobre ale kogiel-mogiel to jajka wiec czemu nie dajemy akauka do jajecznicy ? albo jajek na miekko ? biggrin I co myslicie o tym zeby do ciasta na nalesniki wsypac kakao ? moze juz ktos tak jadl ? ja do jajecznicy daję mleko! i wychodzi bardzo dobra... ale z kakaukiem jajeczniczka.... hmmm.... dziwne xd a kakaowe naleśniki są bardzo smaczne! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:32 am
a znacie może jakieś ciekawe przepisy na sałatki z serem feta ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:00 am
Eredin a znacie może jakieś ciekawe przepisy na sałatki z serem feta ? wink mmmmm kucharz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:18 am
Eredin a znacie może jakieś ciekawe przepisy na sałatki z serem feta ? wink salatka grecka ^^ oliwki, salata, feta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|