Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kuchnia Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lobuziaraa

PostPosted: Tue Mar 01, 2005 11:09 am

narobiliscie mi chęci smile
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 8:30 am

mnam manam pycha

sferkksa

Eredin

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:58 am

Dla koneserów silnych wrażen : zrobcie sobie frytki po czym wpakujcie je na blache posmarowana lekko maslem no zeby sie spalic ;P i pozypcie tartym serem zoltym . w czasie kiedy to sie bedzie zapiekac obiezcie czosnek i zmieszajcie go ze smietana i serkiem ziolowym razz frytki zapieczone z serem polane takim sosem pycha biggrin
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 6:18 am

Eredin
Dla koneserów silnych wrażen : zrobcie sobie frytki po czym wpakujcie je na blache posmarowana lekko maslem no zeby sie spalic ;P i pozypcie tartym serem zoltym . w czasie kiedy to sie bedzie zapiekac obiezcie czosnek i zmieszajcie go ze smietana i serkiem ziolowym razz frytki zapieczone z serem polane takim sosem pycha biggrin
ech... i nastepna bomba kaloryczna... sweatdrop

sweet_chii

Eredin

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 7:49 am

sweet_chii
Eredin
ech... i nastepna bomba kaloryczna... sweatdrop

ale to ma tez dobre strony razz nawet po myciu zebow czujesz ten smak przez 3 dni i nie masz ochoty nic jesc biggrin
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 12:47 am

[ Message temporarily off-line ]

Raticiel

Eredin

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 1:02 am

Raticiel
Eredin

podobnie można zrobić z tostami heart ale to raczej dla amatoroof tłuszczyku... ja ostatnio się rzsmakowałam w warzywkach, ale tylko surowych. Nie patrzcie jak na jakieś dziwo... ja to nawet surowe mieso uwielbiam i dlatego m穦#261; że wampir ze mnie... sweatdrop

Surowe mieso niezle razz , warzywa tak sa dobre alew tylko niektore jak marchewka salata itd ( wogole czy salate zielona ktos jadł ugotowaną ? biggrin ) ale ziemniakow nie polecam razz
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 1:18 am

surowe ziemniaki sa dobre dla desperatow, ktorzy nie chca isc do szkoly XD

Gailenquen

Raticiel

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 1:25 am

Ibris

hehe...
a ja uwielbiam zemniaczki w mundurkach... mają zupełnie inny smak... a jak je jeszcze jakim masełkiem posmarować... mniaaaaam...
a surowe mięsko jest zdrowe heart
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:49 am

Raticiel
Ibris

hehe...
a ja uwielbiam zemniaczki w mundurkach... mają zupełnie inny smak... a jak je jeszcze jakim masełkiem posmarować... mniaaaaam...

co do ziemniakow to fakt ;] tak samo jak soda oczyszczona ;] a co do miesa surowego to ja jednak nie przepadam razz

Zastanawia mnie taka rzecz ... kogiel-mogiel duzo osob je z kakaukiem. i jest dobre ale kogiel-mogiel to jajka wiec czemu nie dajemy akauka do jajecznicy ? albo jajek na miekko ? biggrin I co myslicie o tym zeby do ciasta na nalesniki wsypac kakao ? moze juz ktos tak jadl ?

Eredin

Raticiel

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 5:11 am

Eredin
Raticiel
Ibris

hehe...

co do ziemniakow to fakt ;] tak samo jak soda oczyszczona ;] a co do miesa surowego to ja jednak nie przepadam razz

Zastanawia mnie taka rzecz ... kogiel-mogiel duzo osob je z kakaukiem. i jest dobre ale kogiel-mogiel to jajka wiec czemu nie dajemy akauka do jajecznicy ? albo jajek na miekko ? biggrin I co myslicie o tym zeby do ciasta na nalesniki wsypac kakao ? moze juz ktos tak jadl ?

ja do jajecznicy daję mleko! i wychodzi bardzo dobra...
ale z kakaukiem jajeczniczka.... hmmm.... dziwne xd a kakaowe naleśniki są bardzo smaczne! heart
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 7:32 am

a znacie może jakieś ciekawe przepisy na sałatki z serem feta ? wink

Eredin

Lobuziaraa

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 9:00 am

Eredin
mmmmm kucharz heart
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 9:18 am

Eredin

salatka grecka ^^ oliwki, salata, feta...

Gailenquen

Lobuziaraa

PostPosted: Wed Mar 16, 2005 6:20 am

a desery?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items