|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:29 am
Ledwie 45 nazbieralam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:33 am
a za ile cukierków jest paczuszek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:38 am
Mroovecka a za ile cukierków jest paczuszek ?? 10 3nodding Ha! Już mam 4 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:44 am
eh... cuś mi sie sypie no... najpierw mnie wywaliło z townsów a teraz nie moge dac cukierków... wrrrr, a moze ja źle robie... jak sie je daje temu jack'owi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 10:08 am
to jest tak zbirasz cuksy ze sklepikow i jak uzbierasz juz 10 od razu kogos NPC-ow dostajesz prezent ktory trzeba rozpakowac znajduje sie on w twoim inventory
(kiedys tak bylo ze zbieralas cuksy ze sklepikow a potem szukalas na mapce jacka teraz jest inaczej )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 10:13 am
a ma jeszcze pytanie co do ugryzieia przez wampira...moge zostac raz ugryziona czy wiecej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 10:17 am
Nie kazde ugryzienie zabiera zycie. Mnie pogryziono 9 razy a stracilam dopiero 2 serduszka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 10:52 am
:> wkoncu Halloween a ja kcem byc wampirkiem wiec omozcie mi :> gryzcie mnie w tym linku: http://www.gaiaonline.com/forum/great-wall-of-gambino/please-help-me-become-a-vampire/t.34069567_1/#4 dzia wam za ugryzienia. Mam 5 serduch.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:26 am
nie rozumiem tej zabawy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:42 am
ja tez nie. niech ktos mi da SENSOWNA instrukcje obslugi walki humans vs vampires...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:59 am
jak chcesz byc vampem, to nie dziabaj vampów, tylko daj im się dziabnąć 15 razy pisząc posty i prosząc.
jak juz jestez vamprem i masz 5 serc, to jest oki. jak masz mniej to zle i muzisz gryźć! jak spadnie do 0 to zmieniesz sie w powrotem w ludzia, chyba ze pójdziesz do vampire base i poprosisz o "heal" w poście. ktoś cię healuje i juz jest luz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:14 pm
dzieki.
wiecie, zauwazylam niefajna rzecz...na wiekszosci forow w ogole nie mozna znalezc tematow gdzie jest true walka sad tylko "please, bite me"... zero ducha igrzysk razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:23 pm
ano, ano... ozby, ale to maleje wprost proporcjonalnie do czasu, czy jak Cie ktos lupnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 1:45 pm
wicked que.en te cukierki daje się Jackowi, ale podobno ma jakiś błąd i trzeba poczekać aż admini naprawią... On cos ciągle pierdzili, ze impreza została przeniesiona do domków ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 3:31 pm
Zimtca Nie kazde ugryzienie zabiera zycie. Mnie pogryziono 9 razy a stracilam dopiero 2 serduszka. a ja nic... mozecie mnie jeszcze popodryzac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|