|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 12:25 am
ja na szczescie mam na tyle golda zeby kucic co fajnejsze cash itemy na markecie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 2:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 3:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 4:55 am
Ja chcę tę niebieską korooooooooooooonę!!! jest taka śliczna!!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 6:24 am
Powiem szczerze, ze tylko nieliczne cashowe itemy mnie zaciekawily. Np. butelka Fausta emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 10:36 am
a to @$#*?&$%^&*!!!! uesańczycy są faworyzowani. czemu ja nie zatrzymałam tych 25 cash nie zatrzymałam crying takie cudeńka bym teraz miała sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 10:50 pm
baby-kid a to @$#*?&$%^&*!!!! uesańczycy są faworyzowani. czemu ja nie zatrzymałam tych 25 cash nie zatrzymałam crying takie cudeńka bym teraz miała sad nie starczyłoby ci teraz na nic xD a ja chcę mieć butelkę Fausta i widzę, że cena szybko spada na markecie, więc kto wie, może niedługo będzie kosztować grosze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 1:06 am
Insane Lady-sama a ja chcę mieć butelkę Fausta i widzę, że cena szybko spada na markecie, więc kto wie, może niedługo będzie kosztować grosze wink toze mam taka nadzieje... to chyba jedyny item ktory prawdziwie w tym sklepie do gustu mi przypadl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 1:48 am
No-chanXD ja na szczescie mam na tyle golda zeby kucic co fajnejsze cash itemy na markecie xD
a jak ty nie masz oczu? help... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 12:17 pm
harab serapel cool ha! juz sobie kupilem 2 itemki co maja niby ewoluowac smile ciekawe co z tego wyniknie ;] Dwa? To jaki jest ten drugi? Ktos ma jakiejs podejrzenia co do wyklucia się bestyji gajowej z zielonego jajca? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 12:30 pm
nieeee wiem...
pewnie jakieś paskudztwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 1:26 pm
ZebraDeath nieeee wiem... pewnie jakieś paskudztwo... ja chcę to paskudztwo! xd Względnie butelkę Fausta... która jest zresztą najdroższa. *poważnie się zastanawia nad złamaniem twardych zasad i kupieniem Gaia Cash* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:37 pm
Daedhel ZebraDeath nieeee wiem... pewnie jakieś paskudztwo... ja chcę to paskudztwo! xd Względnie butelkę Fausta... która jest zresztą najdroższa. *poważnie się zastanawia nad złamaniem twardych zasad i kupieniem Gaia Cash* stare
najfajniejsza jest świnka i ten dandiidoodad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 3:08 am
ucułam jeszcze 2k i kupuję koronę, o ile oczywiście znowu nie zdrożeje...
DONEEEEEEEEJTA POTRZEBUJĘ!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|