|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 11:35 am
Hello! 16éves ózdi lakos vagyok, szeptembeR óta Miskolcon vagyok kollegista. kb.4 éve vagyok megszállott anime/manga fan razz Legfőbb kedvencek Inuyasha, GRavitation, Yami no matsuei, Kyou kaRa maou. Mostanság eléggé belemeültem a shounen-ai/yaoi tmába... whee (kis peRveRz vagyok xd ) Ezenkívül még imádom az Odaátot aminek hálisten elkezdték nemRég a 2.évadját is adni. Zene nélkül nemtudnék megélni, és imádok Rajzolniiii Jelenleg egy művészeti suliba jáRok, és elviekben gRafikus v hasonló leszek, de nem mondanám h egy született őstehetség vagyok sweatdrop //amúgy nem hobbiból íRkálok nagy R betűvel, hanem kiakadt a billentyűzetem, és R betűt csak shifttel tudok íRni -.-"// Van még egy Rakat honlapom is, de első hozzászólásba nem akaRom agyonReklámozni magam. - nemigaz csak lusta vagyok beíRni.. igen jellemző még Rám h átkozottul lusta tudok lenni sweatdrop - Röviden ennyi, kommentekRe szivesen válaszolok 4laugh (legközelebb elviekben majd csak vasáRnap leszek gépközelben sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 11:48 am
Szia. Malreni vagyok, egy f***. Engem mindnki utál.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 12:08 pm
Hát....legalább te majd rendesen írod a KoRn eggyüttes nevét. xd
Üdvözlet a guild-ben, ne is figyelj Malreni-re, biztos rossz napja volt. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 12:24 pm
MaRleni: áhh akkoR tőled kaptam a meghívást a guildba ^^ köszi szépen. Egyébként meg nemigaz, én nem utállak. biggrin (igaz nem ismeRlek (még) de a mki kategóiába azé beletaRtozom) Hidd el minden embeRnek vannak Rossz napjai, nekem is lassan több van mint jó. De fel a fejjel és kitaRtás. Ha gondolod lelkizésRe báRmikoR kapható vagyok, vagy ha csak azt akaRod h meghallgasson valaki smile ) Szia Akitta-chan! Yahh ennyi előnyöm van biggrin .. ahogy baRátnőmnek is mondtam msn-en: használdd ki amíg van r betűűd! lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 12:35 pm
Bocsánatot kérek mindenkitől. Kicsit kicsúszott alólam a világmoindenség. Nem szeretnék magyarázkodni, lényeg, hogy nem vettem be a gyógyim.
Felejtsük el ezt az egészet és lépjünk tűl rajta. Énekeljünk pillangókról! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:56 am
Sziasztok!
21 éves vagyok, lassan 22 éves. Tegnap regisztráltam ide, nagyon tetszik az oldal, a város, a játékok, minden. Munkahelyen találtam meg ezt az oldalt és hibátlanul megy minden, szeressem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 3:51 am
Emberek!!! Most látom csak, hogy én ide még nem is postoltam.. ezek szerint csak akartam sweatdrop sweatdrop sweatdrop
Szóval sziasztok razz Az igazi nevem Györgyi, 18 éves budapesti lány vagyok smile Szeretek bulizni, bár ezt általában senki sem tudja rólam, mert a látszat egy prűd konzervatív lánykát mutat. De neeeeem vagyok az muhahahahaaa *sátáni kacaj* *krááák köhh puff köhh* akarom mondani megírtam már a leckém? xp
Néha idétlen tudok lenni, mint olvashatjátok. smile Nagyon sok minden érdekel, angolt és infot tanulok jelenleg. Szeretek rp-zni (szabadon, dnd, káosz) szeretem az mmo-kat. Az animéket is nagyon smile Mangákért soha nem voltam oda anno külföldről kaptam párat amit sajna el is passzoltam, ma persze már sajnálom crying Kb 10-12 éve nézek animéket eleinte külföldön rokonoknál, aztán a németekhez beesett az anime láz, akkor a deutsch adókon mentek. Ma meg hála égnek itt a net smile Én is szeretek rajzolni, csak detto lusta vagyok smile Írni is szoktam főleg verseket, meg van egy rakat befejezetlen novellám XD Eljutok 2-10 a4es oldalig aztán mindíg elszáll az ihlet crying Nah ennyit rólam, még talán az fontos, hogy midíg tudok meglepetést okozni ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 4:11 am
wahmbulance Megkérem a moderátort, hogy moderálja magát. Mutass példát, Malreni. wink
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 4:25 am
Amúgy nyugodj meg, Malreni, mi szeretünk téged. Úgy, ahogy vagy. wink És a Crew-ként is jó munkát végzel (saját magad moderálását leszámítva.. xd ), úgyhogy "Don't worry"!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 5:39 am
Malreni Bocsánatot kérek mindenkitől. Kicsit kicsúszott alólam a világmoindenség. Nem szeretnék magyarázkodni, lényeg, hogy nem vettem be a gyógyim. Felejtsük el ezt az egészet és lépjünk tűl rajta. Énekeljünk pillangókról! rofl Oké! Rip out the wings of a butterfly for your soul....my looooove. (HIM - wings of a butterfly) Üdvözlet az ujjoncoknak, Akitta vagyok, és remélem nemsokára kihirdetnek moderátorrá, hogy végképp megkeserítsem minden tag életét, halálát. twisted (nah..jk)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 7:11 am
Akitta-chan Üdvözlet az ujjoncoknak, Akitta vagyok, és remélem nemsokára kihirdetnek moderátorrá, hogy végképp megkeserítsem minden tag életét, halálát. twisted (nah..jk) Szeretnéd? Csak nehogy nekem kelljen a moderátorokat moderálni! biggrin A Subforummal mi van? Kitaláltad már? Egy ötlet már felmerült a tippes fórumban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:22 pm
Sáándor vagyok. És semmitöbbet nem tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 10:25 am
Drivolis Sáándor vagyok. És semmitöbbet nem tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki. Én meg a Jenő......a Polgármester....hivatalba...voltunk...a Jenőnél!......a Polgár Jenő...hivatalban..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 12:54 pm
Andi vagyok alias Molylepke, de Naivkának, Vöröskáposztának és "terohadék"-nak is szoktak hívni. biggrin Jelenleg 17 éves vagyok, de lehet hogy ezt a számot megtartom még néhány évig hiúságból... xd Szeretek olvasni, netezni, zenét hallgatni, meg ehhez hasonló marhaságokat csinálni. Továbbá hobbym az önsajnáltatás, mások idegesítése (ebbe jelentősen belejátszik az önsajnáltatás) és értelmetlen dolgok magam elé dörmögése úgymint búú, hurr és zöm-zö-zöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 1:28 pm
Ó, ez nagyon arannyos, Andi. 3nodding
Vávávávávávárjunk csak eek Önsajnáltatás? Mások idegesítése? Szeretsz olvasni? Bush okos? Az uborka zöld? gonk TE EGY EMO VAGY!!! burning_eyes (hát asztán, én meg hiperaktív és gyerekes)
*elalszik és közben ari arcot vág* whee
u.i.: ezt nehogy komolyan vedd, néha a hülyeségem megbántó, tudom. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |