|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 9:05 am
Malreni Én mostanában csak depressziós zenét bírok meghallgatni... Igen, mániás-depresszióban szenvedek és most kijött. Halott csecsemők képeit nézegetem, abortusz felvételeket nézegetek és hozzá depressziós zenét hallgatok. Ez van. A legjobb barátom is mániás depresszióban szenvedett...szerencsére kinőtte..de a te eseted természetesen különleges. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 9:10 am
Akitta-chan Malreni Én mostanában csak depressziós zenét bírok meghallgatni... Igen, mániás-depresszióban szenvedek és most kijött. Halott csecsemők képeit nézegetem, abortusz felvételeket nézegetek és hozzá depressziós zenét hallgatok. Ez van. A legjobb barátom is mániás depresszióban szenvedett...szerencsére kinőtte..de a te eseted természetesen különleges. sweatdrop A mániás depressziót nem lehet kinőni... Az ugyanis egy betegséggé súlyosbodott lelkiállapot, amely fizikai tüneteket produkál... kezelni kell... Magától nem múlik el.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 9:21 am
Malreni A mániás depressziót nem lehet kinőni... Az ugyanis egy betegséggé súlyosbodott lelkiállapot, amely fizikai tüneteket produkál... kezelni kell... Magától nem múlik el. Tudom...szerintem ha nem segítek neki, akkor már rég kinyírta volna magát...egy mániákus magától nem gyógyul...de ha egy ilyen p*cs egoista realista arc van a közelbe mint én (vagy Gregory House) akkor van remény.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:03 am
heart House az Isten! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:07 am
Új Téma: GREGORY HOUSE!
Idézet: heart House az Isten! heart -Malreni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:29 am
Imádom ezt a képet! A legjobb! 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:56 am
*fap* fap* *fap* *fap* *fap* O.o''........what?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 3:32 pm
Idáig, ha jól emlékszem, négyen mondták rám ezt majdnem szó szerint: "Olyan vagy mint House, csak nicns botod." xd
Ennél nagyobb bókot, még nem kaptam életemben. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 1:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 2:06 am
ÁÁÁÁÁ! Megelőztél! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:27 am
Jó kép rofl Kész House rajongói tábor gyűlt itt össze - köztük én is. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:59 am
House Forever!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 7:00 am
Ki ölte meg Laura Palmer-t?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 9:03 am
Malreni Ki ölte meg Laura Palmer-t? Ehh....bírom a House-t de bevallom..nem nagyon nézem...sorry...no clue. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 9:09 am
Akitta-chan Malreni Ki ölte meg Laura Palmer-t? Ehh....bírom a House-t de bevallom..nem nagyon nézem...sorry...no clue. sweatdrop stare ... Laura Palmer, David Lynch, Twin Peeks-ének a szereplője... stare (Én nem mondom meg ki ölte meg. Annyir elárulok, hogy meglepő fordulat...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|