|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 8:48 am
wilkus Charatka_nyo A to tak można? Nie omieszkam nie skorzystać mrgreen no wlansie nie mozna xd i w tym sek... A w tym seku dziura. ".... A pies Ci morde lizał."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 9:23 am
ZebraDeath eee, mi się podobają oba, nowy też. 3nodding łał, jesteś chyba jedyną, której podoba się ten nick xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 9:28 am
Charatka_nyo A w tym seku dziura. ".... A pies Ci morde lizał." rob co chesz. to slowa piosenki, czy tez powinnam czuc sie obrazona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 10:07 am
wilkus Charatka_nyo A w tym seku dziura. ".... A pies Ci morde lizał." rob co chesz. to slowa piosenki, czy tez powinnam czuc sie obrazona? SKANDAL ZEBY TEGO NIE ZNAC!!! TOZ TO MOJ ULUBIONY SKECZ JEST!!! -Kuba? -A kto mówi? -Ale czy Kuba?OGLADAC MI ALE TO JUZ!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 10:10 am
ah to... to przepraszam bardzo, ozby.
moja szybkosc kojarzenia jest przerazajaca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 10:14 am
wilkus ah to... to przepraszam bardzo, ozby. moja szybkosc kojarzenia jest przerazajaca...czyz oni nie sa wspaniali? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 10:28 am
Bufunapad jakis? xd spoko, jakby nie patrzyla, ale na razie dlugo mi zajmuje rozumienie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 12:44 pm
wilkus Bufunapad jakis? xd spoko, jakby nie patrzyla, ale na razie dlugo mi zajmuje rozumienie xd Bufu po prostu bronila sie nogami i rekami przed dolem. ale wlasnie sie poddala emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 12:47 pm
happy_goth_buf wilkus Bufunapad jakis? xd spoko, jakby nie patrzyla, ale na razie dlugo mi zajmuje rozumienie xd Bufu po prostu bronila sie nogami i rekami przed dolem. ale wlasnie sie poddala emo bbuff kopnąć cię weź sięw graść ..... w ten sosób tylko pogarszasz sytuacje..BROŃ SIĘ ..(albo poprostu go lej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 12:51 pm
Iwa__4grozna happy_goth_buf wilkus Bufunapad jakis? xd spoko, jakby nie patrzyla, ale na razie dlugo mi zajmuje rozumienie xd Bufu po prostu bronila sie nogami i rekami przed dolem. ale wlasnie sie poddala emo bbuff kopnąć cię weź sięw graść ..... w ten sosób tylko pogarszasz sytuacje..BROŃ SIĘ ..(albo poprostu go lej! lej wódkę w mordę rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 12:53 pm
Insane Lady-sama Iwa__4grozna happy_goth_buf wilkus Bufunapad jakis? xd spoko, jakby nie patrzyla, ale na razie dlugo mi zajmuje rozumienie xd Bufu po prostu bronila sie nogami i rekami przed dolem. ale wlasnie sie poddala emo bbuff kopnąć cię weź sięw graść ..... w ten sosób tylko pogarszasz sytuacje..BROŃ SIĘ ..(albo poprostu go lej! lej wódkę w mordę rofl szkoda wódki ta takiego patafiana twisted jużsama wole go inaczej spozytkować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 12:54 pm
Iwa__4grozna Insane Lady-sama Iwa__4grozna happy_goth_buf wilkus Bufunapad jakis? xd spoko, jakby nie patrzyla, ale na razie dlugo mi zajmuje rozumienie xd Bufu po prostu bronila sie nogami i rekami przed dolem. ale wlasnie sie poddala emo bbuff kopnąć cię weź sięw graść ..... w ten sosób tylko pogarszasz sytuacje..BROŃ SIĘ ..(albo poprostu go lej! lej wódkę w mordę rofl szkoda wódki ta takiego patafiana twisted wódki nigdy nie szkoda, dopóki lejesz ją w mordę dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 12:28 am
dziwna to sprawa. ale moze poczekajmy jeszcze troche az sie wyjasni... ale wodka czemu nie? cheese_whine i beze dolow!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 12:37 am
wilkus dziwna to sprawa. ale moze poczekajmy jeszcze troche az sie wyjasni... ale wodka czemu nie? cheese_whine i beze dolow! a jak, to kto stawia wódkę pirate ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 12:39 am
proponuje sie zlozyc *wyciaga zaskorniaki* ile trzeba i na jaka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|