|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 8:51 am
wilkus i nie pierdziel dnia przed zachodem slonca :XP: kocham to powiedzenie 4laugh a czy wiedzma juz wpadla na Drahomira...? heart mrgreen Quote: ja dalej twierdze, ze to wszystko moze sie udac. za kilka lat xd ja tez twierdze, ze sie moze udac. podejrzewam, ze czesc planow sie pozmienia, ale nie jakos drastycznie 3nodding kurcze, a na wycieraczce zamiast 'witaj' badz 'dzien dobry' bedzie 'OZBY' rofl Quote: co do Tadzieusza: jakos bedzie. zawsze jakos musi. nic dodac, nic ujac... xp Quote: a w ogole, to mi sie udalo przeziebic >.< aspirynka i do lozeczka! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 8:55 am
jak sie walne do wyrka to w zyciu tego nie przepisze. [z rysunku mi jeszcze tylko plot zostal]
ano spadla xd calkiem niezle mi to wszystko wyszlo, nie chwalac sie i mam pomysl na to, co bedzie dalej. [biedny Jaromir] ninja
z tym ozby, to bym sie nie zdziwil. jeszcze jakies zlo moze byc xd mam ta gazete z tym ladnym domem, to jak sie spotkamy, bedzie mozna go przeanalizowac dokladniej. czy Ty wiesz, gdie sa jakies dobre sklepy z meblami, ktore opwinnysmy odwiedzic we czwartek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:00 am
wilkus ano spadla xd calkiem niezle mi to wszystko wyszlo, nie chwalac sie i mam pomysl na to, co bedzie dalej. [biedny Jaromir] ninja *czeka z niecierpliwoscia* 4laugh Quote: z tym ozby, to bym sie nie zdziwil. jeszcze jakies zlo moze byc xd nad drzwiami: ZLO, MROK, POZOGA, CHAOS, GITARA, COMATUSY, w skrocie SZATAN!!! rofl Quote: mam ta gazete z tym ladnym domem, to jak sie spotkamy, bedzie mozna go przeanalizowac dokladniej. czy Ty wiesz, gdie sa jakies dobre sklepy z meblami, ktore opwinnysmy odwiedzic we czwartek ? nie, ale cos wymysli sie mrgreen jakas IKEA albo cos? tylko, ze to daleko... cos by sie bardziej w centrum przydalo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:03 am
alez to wszystko zabawne xd spoko, jakos sie za to wezme z jakies pol h pewnie.
ano.ei, ale miejmy kasz[a]tana hociaz jednego w ogrodku... mam teraz dobre wspomnienia.
moze i IKEA byc, w sumie sie jakos trfi i tam... mamy czas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:08 am
KASZ[A]TAN obowiazkowo 3nodding
IKEA jest w Jankach i na Targowku. proponuje to drugie. a czas? mamy wystarczajaco whee mamy tam 190 z Bankowego z tego co mi sie wydaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:10 am
ja moze jednak w koncu sobie atlas Warszawy kupie przypadkiem xd hehehehe, ei, ale takie wspomnienia sa zle, beze jajec, gdyby nie to, juz dawno dalabym sobie spokoj.
kasz[a]tany rzadza!!!!! pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:14 am
bo ja wiem czy wspomnienia sa zle? czesciowo na pewno ale dla tych najprzyjemniejszych sie przeciez zyje z nadzieja, ze ich przybedzie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:17 am
mam taka nadzieje. ozby. rysowalas kiedys siatke [plot] odrecznie? alez hardkor rofl a ja dalej na siebie zlam. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:21 am
wilkus mam taka nadzieje. ozby. rysowalas kiedys siatke [plot] odrecznie? alez hardkor rofl a ja dalej na siebie zlam. domokun oi przestan... ninja siatki odrecznie nie rysowalam i rysowac nie bede za pewne mrgreen kurcze zastanawiam sie czy czekac bezwzglednie na Iwone czy isc sama na spotkanie z ekipa z gor? problem w tym, ze bylabym tam sama jako dziewczyna i trzech chlopa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:24 am
ekipa z gor= Groch/Kebb/Tadzieusz, czy to juz o inne gory chodzi xd dupa jestem i tyle >.< pozniej to naprawie. ja jestem w trakcie tej %#@! siatki, ale jak skoncze, zaczynam od razu przepisywac xd a pozniej kuchnia! mwahahahahahhahahahaa. moze jednak poczekaj na Iwone 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:28 am
wilkus ekipa z gor= Groch/Kebb/Tadzieusz, czy to juz o inne gory chodzi xd dupa jestem i tyle >.< pozniej to naprawie. ja jestem w trakcie tej %#@! siatki, ale jak skoncze, zaczynam od razu przepisywac xd a pozniej kuchnia! mwahahahahahhahahahaa. moze jednak poczekaj na Iwone 3nodding rety nieeeeeee! eek jakbym miala z nimi isc to tylko sama xd nie ta ekipa, inna. ta co bylam w wakacje z Anna P. cool hmmm czyli jutro bede miala co poczytac 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:30 am
happy_goth_buf rety nieeeeeee! eek jakbym miala z nimi isc to tylko sama xd nie ta ekipa, inna. ta co bylam w wakacje z Anna P. cool hmmm czyli jutro bede miala co poczytac 4laugh ehehe, alez panike zasialam xd nie kojarze tej ekipy, ale co tam wink ano, jezeli zdaze jakis sensowny kawalek napisac i nic mnie nie odciagnie od tego... ale chyba nie ma co/Kto dzisiaj... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:34 am
panike zasialas, owszem xd (ale z drugiej strony... emo ) ekipy nie kojarzysz ale jest spoko. zarozumialy muzyk z AeMu, wrotkopodobny filozof i zboczony student biotechnologii blaugh no i bedzie shisha heart nie ma Cie kto odciagnac? chodz ze mna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:37 am
hehehehe, skandal wszystko. i nie plakaj >.< filozof powiadasz? [łiiiii] ALE! musialo byc zabawnie. ta. mam Gila xd i niebardzo sie czuje. z reszta jak bym miala do domuwrocic? rofl wilkus siedi i sie kuruje, zeby na czwartek tryskac zdrowiem i radoscia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:41 am
wilkus hehehehe, skandal wszystko. i nie plakaj >.< filozof powiadasz? [łiiiii] ALE! musialo byc zabawnie. ta. mam Gila xd i niebardzo sie czuje. z reszta jak bym miala do domuwrocic? rofl wilkus siedi i sie kuruje, zeby na czwartek tryskac zdrowiem i radoscia rofl ano. w takim razie jestes usprawiedliwiona wink nie plakam bede jeszcze dzis pic! [wczoraj nie wyszlo jednak to dzis nadrobie, oby... blaugh ] czy wesolo? ogolnie tak ale filozof jest juz na ktoryms tam stopniu wtajemniczenia i wiekszosc rozwazan egzystencjonalnych przeprowadza w ciszy swego umyslu czego wynikiem jest jego rzadkie odzywanie sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|