|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 3:21 am
To ja się gdzieś schowam i zza barykady będę rzucać granatami =] Zawsze nam pan od PO obiecywał, że pójdziemy na poligon i nigdy nie poszliśmy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 3:30 am
FAJNIE!!!! Ja będę rzucać dynamitem i balonami z nitrogliceryną i będziemy mieli własny poligon... twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:23 am
Nitrogliceryna xd A ja zostanę tajnym agentem i w barze wroga będę podawać koktajl z arszeniku x"D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:32 am
Jasne, ja ci mogę nawet dostarczać towar. Jeszcze dodasz do tego troszkę trotylu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 1:43 pm
kamilka3d Yajo Ja moge rzucac meblami, przedmiotami codziennego uzytku, przedmiotami okazjonalnego uzytku etc. dramallama Doobra. Tylko nikogo za poważnie nie uszkodź. Eeeej, to co to niby za zabawa ma być? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 12:03 am
kamilka3d Jasne, ja ci mogę nawet dostarczać towar. Jeszcze dodasz do tego troszkę trotylu.... ....i mieszanka iście wybuchowa x"D Joanna. N- sławę zdobyła na wojnie dzięki Kamilce i swoim koktajlom. Dumnie brzmi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 1:02 am
ja KOCHAM nalesniki razz niewiem co ja bym zrobiwa bez nich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 6:24 am
koti koti cherry ja KOCHAM nalesniki razz niewiem co ja bym zrobiwa bez nich No to kobieto jest juz uzaleznienie biggrin Tak nawiasem to mozemy rzucac np. talerzami albo czymkolwiek latwotlukacego sie na twrdychglowach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 7:35 am
Yajo kamilka3d Yajo Ja moge rzucac meblami, przedmiotami codziennego uzytku, przedmiotami okazjonalnego uzytku etc. dramallama Doobra. Tylko nikogo za poważnie nie uszkodź. Eeeej, to co to niby za zabawa ma być? stare Słuchaj, powiedziałam nikogo ZA POWAŻNIE nie uszkodź. Czyli że zranienie innych jest dozwolone, ale trzeba uważać żeby nie pomdleli i nie przeszkadzali soim leżeniem bez ruchu w dalszym obrzucaniu się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 7:38 am
Wiedzminka Ciri kamilka3d Jasne, ja ci mogę nawet dostarczać towar. Jeszcze dodasz do tego troszkę trotylu.... ....i mieszanka iście wybuchowa x"D Joanna. N- sławę zdobyła na wojnie dzięki Kamilce i swoim koktajlom. Dumnie brzmi cool No pewnie! A jak będziesz już sławna, to nie zapomnij komu to zawdzięczasz! wink I opisz nas dokladnie w swojej autobiografii. xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 2:31 am
Joanna. N- sławę zdobyła na wojnie dzięki Kamilce i swoim koktajlom. ZMARŁA PRZYWALONA KANAPĄ X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:52 am
Mylenka Joanna. N- sławę zdobyła na wojnie dzięki Kamilce i swoim koktajlom. ZMARŁA PRZYWALONA KANAPĄ X3 *spada z krzesła i tarza się po podłodze ze śmiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:55 am
Mylenka Joanna. N- sławę zdobyła na wojnie dzięki Kamilce i swoim koktajlom. ZMARŁA PRZYWALONA KANAPĄ X3 I zmartwychwstała po wypiciu Vizira :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 2:31 am
kamilka3d Yajo kamilka3d Yajo Ja moge rzucac meblami, przedmiotami codziennego uzytku, przedmiotami okazjonalnego uzytku etc. dramallama Doobra. Tylko nikogo za poważnie nie uszkodź. Eeeej, to co to niby za zabawa ma być? stare Słuchaj, powiedziałam nikogo ZA POWAŻNIE nie uszkodź. Czyli że zranienie innych jest dozwolone, ale trzeba uważać żeby nie pomdleli i nie przeszkadzali soim leżeniem bez ruchu w dalszym obrzucaniu się... To ja mogę tymi zemdlonymi rzucać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|