|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 1:32 am
zmora13 Gdyby nie ten upał to... Dla mnie strzyżenie długowłosych psów to zbrodnia xp popieram xd scinane wlosow jakiemukolwiek stworzeniu jest zle >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 9:58 am
ja dostaję histerii, jak mama wygraża, ze ostrzyże Kajaczka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 10:03 am
Yajo ja dostaję histerii, jak mama wygraża, ze ostrzyże Kajaczka gonk aaargh! mnie sie nie strzyze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 2:20 pm
Nie wiedziałam, ze pozwalasz się tak do siebie odzywac rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 2:26 pm
zmora13 Nie wiedziałam, ze pozwalasz się tak do siebie odzywac rolleyes nie pozwalam, ale jej pies ma to samo imie, co ja emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:49 am
To się nie utożsamiaj za bardzo rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:53 am
o, nie. jam rasowy wilkus xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:00 am
To nie rób paniki z powodu strzyżenia rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:18 am
zmora13 To zapsikaj je aerozolem na śmierć i zalej mrowisko gotującą sie wodą i zalej cementem i po sprawie. twisted ach, genialny pomysł! Tylko że... dobrodziejstwami natury trzeba racjonalnie gospodarować. Jak je ukatrupię wszystkie naraz, co będę rozgniatać potem? Będę się czuć samotnie! crying poza tym nie wiem, gdzie jest ich mrowisko. ninja pewnie gdzieś w szybie wentylacyjnym, tam, gdzie gnieżdżą się też pająki i karaluchy! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:21 am
Yajo To nie rób paniki z powodu strzyżenia rolleyes ja mam paniczny strach przed fryzjerami i reaguje na slowa strzyzenie, podcinanie, moelowanie, trwala i inne podobne :Xp:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:47 pm
Daedhel zmora13 To zapsikaj je aerozolem na śmierć i zalej mrowisko gotującą sie wodą i zalej cementem i po sprawie. twisted ach, genialny pomysł! Tylko że... dobrodziejstwami natury trzeba racjonalnie gospodarować. Jak je ukatrupię wszystkie naraz, co będę rozgniatać potem? Będę się czuć samotnie! crying poza tym nie wiem, gdzie jest ich mrowisko. ninja pewnie gdzieś w szybie wentylacyjnym, tam, gdzie gnieżdżą się też pająki i karaluchy! 4laugh W takim razie musisz wyniuchać bazę wroga i raz na zawsze pozbyć sie parszywego najzdzcy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:54 pm
nie bede sie leczyc. to raczej wynika z widzenia swiata, ktorego tez nie zmienie. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:15 pm