|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:43 pm
Andareen ichabot Andareen mi się ten av nie podoba... rolleyes a jakie lubisz avki? wink ciężko mi jednoznacznie określić jakie... po prostu avatar musi miec w sobie to "coś", żeby mi się podobał. na pewno nie lubię tych w rodzaju "random", ale Owiec takiego nie ma.... jakiś taki za przeciętny mi się wydaje po prostu... A ja wlasnie lubie prostote w avach, albo kiedy komponuja sie w cos innego niz typowy av mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:44 pm
Baranina Andareen ichabot Andareen mi się ten av nie podoba... rolleyes a jakie lubisz avki? wink ciężko mi jednoznacznie określić jakie... po prostu avatar musi miec w sobie to "coś", żeby mi się podobał. na pewno nie lubię tych w rodzaju "random", ale Owiec takiego nie ma.... jakiś taki za przeciętny mi się wydaje po prostu... poprzedni byl taki:  bez majtek tak moglas wstawic xD? a nawet fajny byl... oryginalny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:45 pm
ichabot Andareen ichabot Andareen mi się ten av nie podoba... rolleyes a jakie lubisz avki? wink ciężko mi jednoznacznie określić jakie... po prostu avatar musi miec w sobie to "coś", żeby mi się podobał. na pewno nie lubię tych w rodzaju "random", ale Owiec takiego nie ma.... jakiś taki za przeciętny mi się wydaje po prostu... A ja wlasnie lubie prostote w avach, albo kiedy komponuja sie w cos innego niz typowy av mrgreen no właśnie, jak komponują się w coś innego to też lubię wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 2:05 pm
Andareen Baranina Andareen ichabot Andareen mi się ten av nie podoba... rolleyes a jakie lubisz avki? wink ciężko mi jednoznacznie określić jakie... po prostu avatar musi miec w sobie to "coś", żeby mi się podobał. na pewno nie lubię tych w rodzaju "random", ale Owiec takiego nie ma.... jakiś taki za przeciętny mi się wydaje po prostu... poprzedni byl taki:  bez majtek tak moglas wstawic xD? a nawet fajny byl... oryginalny. zapomnialam z rozmachu dac gaci stressed znudnil mi sie. ten mi sie podoba, bo przypomina mi czasy gdy wlosy prostowalam z uporem maniaka w ten wlasnie sposob.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:47 am
Baranina Yajo Owiec ichabot Juz tesknie za wczesniejsza owca gonk specjalnie dla ciebie powrocilam do w miare normalnego avka Wygląda jak kujonka i dziewcia z hamerykańskich filmów dla nastolat rolleyes mam sie czuc dotknieta tym komentarzem? rolleyes *mysli* Znając Twoją świntuszkowatą naturę to chyba tak rolleyes Pamiętaj, Elmo wie i patrzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:49 am
Baranina Andareen ichabot Andareen mi się ten av nie podoba... rolleyes a jakie lubisz avki? wink ciężko mi jednoznacznie określić jakie... po prostu avatar musi miec w sobie to "coś", żeby mi się podobał. na pewno nie lubię tych w rodzaju "random", ale Owiec takiego nie ma.... jakiś taki za przeciętny mi się wydaje po prostu... poprzedni byl taki:  eek zaakceptowało Ci go bez żadnej bielizny?????? EDIT: dobra, już widzę wyjaśnienie kilka postów wcześniej. xd To była taka spontaniczna reakcja. Avek całkiem fajny, niesamowicie wygląda taki jarzący się na biało tatuaż na tle ciemnej opalenizny. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 1:09 am
Yeah... ja i tak jestem najpiękniejszy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 4:58 am
Yajo Baranina Yajo Owiec ichabot Juz tesknie za wczesniejsza owca gonk specjalnie dla ciebie powrocilam do w miare normalnego avka Wygląda jak kujonka i dziewcia z hamerykańskich filmów dla nastolat rolleyes mam sie czuc dotknieta tym komentarzem? rolleyes *mysli* Znając Twoją świntuszkowatą naturę to chyba tak rolleyes Pamiętaj, Elmo wie i patrzy. nie jestem swintuszek.. nie chlapie zupka przy obiedzie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:06 am
Świntuszyć mozna na wiele sposobów, np. na dorosły sposób cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:10 am
Yajo Świntuszyć mozna na wiele sposobów, np. na dorosły sposób cheese_whine poka cycki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:21 am
a mnie sie owiec podoba, wygląda jak ta ruda pani z "gotowych na wszystko"....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:28 am
ZebraDeath a mnie sie owiec podoba, wygląda jak ta ruda pani z "gotowych na wszystko".... uwielbiam ta ruda pania redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:35 am
Baranina ZebraDeath a mnie sie owiec podoba, wygląda jak ta ruda pani z "gotowych na wszystko".... uwielbiam ta ruda pania redface jeszcze jeden serial/show, którego nie zna zacofana i staroświecka Babunia... ... czy są wśród nas może wielbiciele Kubusia Puchatka??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:43 am
Owiec Yajo Świntuszyć mozna na wiele sposobów, np. na dorosły sposób cheese_whine poka cycki Za darmo to ja się wypiąc tylko mogę ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|