|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 12:12 pm
Pewnie jej chodzi o tego pirata, bo jak ostatni to zawsze (wg ełropejskiej wizji) się liczy od lewej (; A mi sie najbardziej podoba ten pierwszy, niuuu heart Drugi tak nie do konca, ale tez jest fajny. Tez chcem tak rysowac... czemu tylko ja brzydko rysuję? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 12:18 pm
wilkus nie-e rofl [swoja droga ostatni z ktorej strony] e, daj spokoj... takie rzeczy nie wywoluja agresji zazwyczaj. wiesz, jaka jest moja wizja na ten temat xp ten z zarostem.. on mi zardzo kogos przypomina, a tym samym agresje wyzwala stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 12:19 pm
Yajo Pewnie jej chodzi o tego pirata, bo jak ostatni to zawsze (wg ełropejskiej wizji) się liczy od lewej (; A mi sie najbardziej podoba ten pierwszy, niuuu heart Drugi tak nie do konca, ale tez jest fajny. Tez chcem tak rysowac... czemu tylko ja brzydko rysuję? crying dziwne... nie wiem czemu... hehehe, mitakze, ale ciiii... w tym srodkowym jest taki problem, ze rysunek byl mniej wiecec 20x20cm i glupio wyglada pomniejszony crying musisz znalezc fantastycznego Mistrza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 12:21 pm
Baranina ten z zarostem.. on mi zardzo kogos przypomina, a tym samym agresje wyzwala stare *mysli* oz, juz wiem, o kogo chodzi... no ale jak inaczej narusowac stereotypowego zeglarza? poza tym... masz do niego dalej jakis uraz? przeciez to wszystko bylo dawno i ... on wlasciwie nic nie zrobil, z tego, co kojarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 12:52 pm
wilkus Baranina ten z zarostem.. on mi zardzo kogos przypomina, a tym samym agresje wyzwala stare *mysli* oz, juz wiem, o kogo chodzi... no ale jak inaczej narusowac stereotypowego zeglarza? poza tym... masz do niego dalej jakis uraz? przeciez to wszystko bylo dawno i ... on wlasciwie nic nie zrobil, z tego, co kojarze nie mam urazow, poprostu dzila na mnie irytujaco chwilami, wszysko jest ok jak go nie widze, nie pisze do mnie na gg, nie pisze smsow, nic o demnie nie chce, nie ma zadnych pytan no i rzecz jasna nie malkontenci. wtedy jest cudowie i nawet moge sie z nim wowczas przyaznic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 1:04 pm
hehehe, brzmi ciekawie xd ale nadal nie jarze, czemu Ci sie kojarzy z moim sigiem. przeciez oni nie sa nawet podobni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 1:36 pm
wilkus hehehe, brzmi ciekawie xd ale nadal nie jarze, czemu Ci sie kojarzy z moim sigiem. przeciez oni nie sa nawet podobni sweatdrop nie wiem jakos zaczelam miec uprzedzenia do facetow z dlugimi kudlami... mam wrazenie ze kazdy jest narzekajacy i jakos mnie tak na mdlosci zbiera whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 2:04 pm
Jesli o mnie chodzi to sprzedam mieszkanie w Zielonej. Chce kto? tanio sweatdrop Jedyne 180tys. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 2:24 pm
Baranina nie wiem jakos zaczelam miec uprzedzenia do facetow z dlugimi kudlami... mam wrazenie ze kazdy jest narzekajacy i jakos mnie tak na mdlosci zbiera whee hehehe, moze za malo ich znasz xd zapewniam, ze sa tacy, dla ktorych narzekana to plama na honorze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:50 am
wilkus Yajo Pewnie jej chodzi o tego pirata, bo jak ostatni to zawsze (wg ełropejskiej wizji) się liczy od lewej (; A mi sie najbardziej podoba ten pierwszy, niuuu heart Drugi tak nie do konca, ale tez jest fajny. Tez chcem tak rysowac... czemu tylko ja brzydko rysuję? crying dziwne... nie wiem czemu... hehehe, mitakze, ale ciiii... w tym srodkowym jest taki problem, ze rysunek byl mniej wiecec 20x20cm i glupio wyglada pomniejszony crying musisz znalezc fantastycznego Mistrza xd Tobie to tak łatwo mówić stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:00 am
czemu...? przeciez zawsze mozesz znalezc kogos, kto Ci powie, co jest zle i da jakas prace... tylko on/ona sie musi na tym znac 3nodding Mistrz nie ma czegos takiego, jak talent. jest tylko silna wola i ciezka praca i tutaj ma swieta racje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:02 am
Jasne ~.~ *idzie na ulicę i znajduje sobie mistrza* A jak cięzka praca nie daje efektow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:26 am
moze bez przesady, ale ne masz jakiegos znajomego, ktory ogolnie zna sie na czyms takim? ale to musi byc chora praca... nie mam za genialnych wynikow, a zapewniam Cie, ze rysuje praktycznie zawsze, nawet na maturze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:46 pm
wilkus Baranina nie wiem jakos zaczelam miec uprzedzenia do facetow z dlugimi kudlami... mam wrazenie ze kazdy jest narzekajacy i jakos mnie tak na mdlosci zbiera whee hehehe, moze za malo ich znasz xd zapewniam, ze sa tacy, dla ktorych narzekana to plama na honorze xd stressed poka mi takiego faceta to ci oddam wszystkie drobniaki ze skarbony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|