Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
SZUkAM ZAMIESZKANIA Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

slyszal kto ze cos moze gdzies jest wolne?
  tak
  nie
  mozecie spac ze mna
View Results

Yajo

PostPosted: Wed Sep 12, 2007 12:12 pm

Pewnie jej chodzi o tego pirata, bo jak ostatni to zawsze (wg ełropejskiej wizji) się liczy od lewej (;
A mi sie najbardziej podoba ten pierwszy, niuuu heart Drugi tak nie do konca, ale tez jest fajny.
Tez chcem tak rysowac... czemu tylko ja brzydko rysuję? crying
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 12:18 pm

wilkus
nie-e rofl
[swoja droga ostatni z ktorej strony] e, daj spokoj... takie rzeczy nie wywoluja agresji zazwyczaj.
wiesz, jaka jest moja wizja na ten temat xp
ten z zarostem.. on mi zardzo kogos przypomina, a tym samym agresje wyzwala stare

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

wilkus
Crew

PostPosted: Wed Sep 12, 2007 12:19 pm

Yajo
Pewnie jej chodzi o tego pirata, bo jak ostatni to zawsze (wg ełropejskiej wizji) się liczy od lewej (;
A mi sie najbardziej podoba ten pierwszy, niuuu heart Drugi tak nie do konca, ale tez jest fajny.
dziwne... nie wiem czemu...
hehehe, mitakze, ale ciiii... w tym srodkowym jest taki problem, ze rysunek byl mniej wiecec 20x20cm i glupio wyglada pomniejszony crying
musisz znalezc fantastycznego Mistrza xd
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 12:21 pm

Baranina
ten z zarostem.. on mi zardzo kogos przypomina, a tym samym agresje wyzwala stare
*mysli* oz, juz wiem, o kogo chodzi... no ale jak inaczej narusowac stereotypowego zeglarza? poza tym... masz do niego dalej jakis uraz? przeciez to wszystko bylo dawno i ... on wlasciwie nic nie zrobil, z tego, co kojarze

wilkus
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 12:52 pm

wilkus
Baranina
*mysli* oz, juz wiem, o kogo chodzi... no ale jak inaczej narusowac stereotypowego zeglarza? poza tym... masz do niego dalej jakis uraz? przeciez to wszystko bylo dawno i ... on wlasciwie nic nie zrobil, z tego, co kojarze
nie mam urazow, poprostu dzila na mnie irytujaco chwilami, wszysko jest ok jak go nie widze, nie pisze do mnie na gg, nie pisze smsow, nic o demnie nie chce, nie ma zadnych pytan no i rzecz jasna nie malkontenci. wtedy jest cudowie i nawet moge sie z nim wowczas przyaznic xd
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 1:04 pm

hehehe, brzmi ciekawie xd ale nadal nie jarze, czemu Ci sie kojarzy z moim sigiem. przeciez oni nie sa nawet podobni sweatdrop

wilkus
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 1:36 pm

wilkus
hehehe, brzmi ciekawie xd ale nadal nie jarze, czemu Ci sie kojarzy z moim sigiem. przeciez oni nie sa nawet podobni sweatdrop
nie wiem jakos zaczelam miec uprzedzenia do facetow z dlugimi kudlami... mam wrazenie ze kazdy jest narzekajacy i jakos mnie tak na mdlosci zbiera whee
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 2:04 pm

Jesli o mnie chodzi to sprzedam mieszkanie w Zielonej. Chce kto? tanio sweatdrop
Jedyne 180tys. razz

Ktsune

wilkus
Crew

PostPosted: Wed Sep 12, 2007 2:24 pm

Baranina
nie wiem jakos zaczelam miec uprzedzenia do facetow z dlugimi kudlami... mam wrazenie ze kazdy jest narzekajacy i jakos mnie tak na mdlosci zbiera whee
hehehe, moze za malo ich znasz xd zapewniam, ze sa tacy, dla ktorych narzekana to plama na honorze xd
PostPosted: Thu Sep 13, 2007 9:50 am

wilkus
Yajo
dziwne... nie wiem czemu...
hehehe, mitakze, ale ciiii... w tym srodkowym jest taki problem, ze rysunek byl mniej wiecec 20x20cm i glupio wyglada pomniejszony crying
musisz znalezc fantastycznego Mistrza xd
Tobie to tak łatwo mówić stare

Yajo

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Sep 13, 2007 10:00 am

czemu...?
przeciez zawsze mozesz znalezc kogos, kto Ci powie, co jest zle i da jakas prace... tylko on/ona sie musi na tym znac 3nodding
Mistrz
nie ma czegos takiego, jak talent. jest tylko silna wola i ciezka praca

i tutaj ma swieta racje 3nodding
PostPosted: Thu Sep 13, 2007 11:02 am

Jasne ~.~ *idzie na ulicę i znajduje sobie mistrza*
A jak cięzka praca nie daje efektow?

Yajo

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Sep 13, 2007 11:26 am

moze bez przesady, ale ne masz jakiegos znajomego, ktory ogolnie zna sie na czyms takim?
ale to musi byc chora praca... nie mam za genialnych wynikow, a zapewniam Cie, ze rysuje praktycznie zawsze, nawet na maturze sweatdrop
PostPosted: Thu Sep 13, 2007 12:46 pm

wilkus
Baranina
hehehe, moze za malo ich znasz xd zapewniam, ze sa tacy, dla ktorych narzekana to plama na honorze xd
stressed poka mi takiego faceta to ci oddam wszystkie drobniaki ze skarbony xd

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Sep 13, 2007 12:47 pm

hehehe, nie potrzebuje pieniedzy, tylko jego xd
moj Mistrz taki jest 3nodding