|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 4:27 am
Silvery the Alchemist eej ale mam nadzieje ze wampirki mozna bedzie wesprzec nawet jak sie w quescie z powodu braku kasy nie wzielo razz jestem po stronie wampirzej bo Louie jest fajny cool ale Louie będzie przeciwko siostrzyczkom.... tak mnie się zdaje, bo on chyba bedzie chciał pomścić mamuśkę (bo to jego mamusię zabił jego tatuś)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:25 am
"Charakterstyka socjopatologii w rodzinach klas wyższych na podstawie interaktywnej historii forum internetowego Gaia Online : dzieci żyjące w cieniu swoich rodziców (Gino G.), funkcjonowanie rodzin niepełnych (znów Gino G. - nie miał mamy...), morderstwa w rodzinie (żona Vladimira, przy okazji matka Damiana i Loui), nienawiść w rodzinie zazębiająca się z wrogością na tle rasowym (wampiryczne Helsonki kontra Loui)"
doktor Zebra już niedługo napisze o tym dłuzszy wywód.... i nie tylko o tym cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:41 am
ZebraDeath doktor Zebra już niedługo napisze o tym dłuzszy wywód.... i nie tylko o tym cool bardzo chetnie przeczytam xd matko! Gino to nepokalane poczecie u ojca rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:17 am
wilkus ZebraDeath doktor Zebra już niedługo napisze o tym dłuzszy wywód.... i nie tylko o tym cool bardzo chetnie przeczytam xd matko! Gino to nepokalane poczecie u ojca rofl a mi się zdaje, że on jest klonem rodzica... nie wiem czemu, zdaje się gdzieś w starszych komiksach z plot update była taka niezwykle efemeryczna sugestia... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:29 am
nie wiem.. nie czytalam wszystkich. to znaczy, ze wczeniej umrze i bedzie taki sam, jak stay? bleee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:30 am
wilkus nie wiem.. nie czytalam wszystkich. to znaczy, ze wczeniej umrze i bedzie taki sam, jak stay? bleee nie bój żaby, umrze dopiero, jak mu adminy pozwolą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:32 am
ja kce byc wampirem!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:38 am
Daedhel nie bój żaby, umrze dopiero, jak mu adminy pozwolą wink to 1 z 2 Comatusow. Comatusy nie moga ginac xd Gem_ma ja kce byc wampirem!!! crying troszku poczekasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:56 am
Gem_ma ja kce byc wampirem!!! crying jest tylko jeden mały szkopulik. Zombiaki dało się zrobić bez problemu, ufole też. Ale jak sprodukować wampirze avy? ciężka sprawa, wampiry wyglądają prawie jak ludzie, a różnica co najwyżej w sporadycznie pojawiających się ząbkach, które zresztą będą słabo widoczne w dostępnej rozdzielczości avów. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:18 am
Daedhel Gem_ma ja kce byc wampirem!!! crying jest tylko jeden mały szkopulik. Zombiaki dało się zrobić bez problemu, ufole też. Ale jak sprodukować wampirze avy? ciężka sprawa, wampiry wyglądają prawie jak ludzie, a różnica co najwyżej w sporadycznie pojawiających się ząbkach, które zresztą będą słabo widoczne w dostępnej rozdzielczości avów. domokun kurde flak nie obchodzi mnie to ! ja kcem i juz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 11:38 am
Gem_ma Daedhel Gem_ma ja kce byc wampirem!!! crying jest tylko jeden mały szkopulik. Zombiaki dało się zrobić bez problemu, ufole też. Ale jak sprodukować wampirze avy? ciężka sprawa, wampiry wyglądają prawie jak ludzie, a różnica co najwyżej w sporadycznie pojawiających się ząbkach, które zresztą będą słabo widoczne w dostępnej rozdzielczości avów. domokun kurde flak nie obchodzi mnie to ! ja kcem i juz! rofl uspokój się, duszyczko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:05 am
wilkus Daedhel nie bój żaby, umrze dopiero, jak mu adminy pozwolą wink to 1 z 2 Comatusow. Comatusy nie moga ginac xd Absolutnie nie! hmm, może jakieś yaoi z Comatusami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:33 am
ZebraDeath Absolutnie nie! hmm, może jakieś yaoi z Comatusami...za co crying nienawidze yaoi crying poza tym Gambino jest bezydki xd swoja droga mogliby event z wilkolakami kiedys poczynic heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 1:57 am
coś ty, Gino jest słodki whee i Loui też....
z wilkołakami? świetnie by było... (wróciła mania na Remusa Lupina whee whee whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|