|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:10 pm
wilkus hehehehe, z Twoja dociekliwoscia, bedzie musiala duzo umiec, czy chce, czy nie chce xd takie pytanie z innej beczki. czy dziala Ci moze tektek? bo nie moge wlezc na niego w ogole sweatdrop nie no, bedzie mnie uczyla tego, czego sie aktualnie bedzie uczyc xD. a tektek nie wiem, ale moze bedzie dzialal... pozniej xP.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:18 pm
Andareen po studiach tez stare . sa ludzie, ktorzy po studiach zarabiaja tyle, co ludzie po szkole sredniej... Nie zarabiam wcale tyle co osoby po szkole średniej. neutral A osób które ze średnim wykształceniem odniosły sukces jest bardzo mało, dlatego też się o nich mówi. Rezygnując z edukacji z góry skazujesz się na mniejsze szanse na rynku pracy. 3nodding Przemyśl to jeszcze, czy na pewno taka bumelantka Ci się opłaca. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:18 pm
Będę na Gai. (: Ja o tej porze prawie zawsze przed kompem jestem. xD No chyba, że jest sprawdzian ... Piękna grafika, ciociu Zeberko. (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:27 pm
Evil123Angel Będę na Gai. (: Ja o tej porze prawie zawsze przed kompem jestem. xD No chyba, że jest sprawdzian ... Piękna grafika, ciociu Zeberko. (; whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:28 pm
degenerat Evil123Angel Będę na Gai. (: Ja o tej porze prawie zawsze przed kompem jestem. xD No chyba, że jest sprawdzian ... Piękna grafika, ciociu Zeberko. (; whee a co myslales ?! ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 2:26 am
a ja bede bede bede ! mam nadzieje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 8:16 am
Postaram się być, ale nie obiecuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 9:22 am
Ja z pewnoscia bede. Od 19 na pewno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:32 am
ja też postaram się być, bo chcę dostać darmowego itema biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 2:35 am
To mam nadzieje, ze sie panowie technicy postaraja, bo jak sie przeciazy serwer to bedzie lipa confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 5:04 am
Bede nabede.
Pytanie tylko czy dobrze rozumiemy 8.00 czasu wschodniego jako nasza 20 biggrin bedzie numer jak to bedzie coś innego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 5:17 am
no jak juz znalazlam kafejke w tych ******* Miedzyzdrojach, to jest czynna tylko do 20:00. normalnie szlag mnie trafil...a net dziala z pradkoscia beznogiego zolwia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 5:22 am
mnie o 20 raczej nie będzie. dupa rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 10:17 am
jestem juz i sciagnelam opere. szczesliwie latwa w obsludze xp nie wiem, czy to przypadkiem nie jest tak, ze itemy dostaje sie, jezeli sie bylo w tym dniu a nie w danej chwili. swoja droga... ciekawe, czy zostanie pobity rekord. mam wlasnie 3 konta online xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|