|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 5:43 am
wilkus Zimtca Hm, widocznie nie kazdy rodzic ma dominujaca osobowosc i zdarzaja sie tacy wyrozumiali sweatdrop ale my mamy tych samych rodzicow sweatdrop W takim razie to faktycznie ciekawe... Byc moze Twoje poprzednie przypuszczenie bylo w takim razie sluszne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 2:06 am
opcy ZebraDeath Justinka To sie ciesz kolezanko whee Ja jak mial lat 12 powiedzialam moim,ze jak tylko napisze mature to sie wyprowadze i tak wlasnie bedzie. Bo zycie w moim domu jest totalnie ograniczajace i wyczerpujace i co ty kochanie będziesz po maturze robić, żeby zarobić na utrzymanie i wynajem jakiegoś dachu nad głową... ja tez po maturze chciałam sie wyprowadzić i oczywiście nic z tego nie wyszło. Praca, kochanie praca. i to nie pół-wolontariat za 200 złotych, bo tym to sobie można zarobić na lizaki tak naprawdę... ciii Zebroidzie.. nie niszcz jej mlodzienczych idei.. mrgreen muszę. to przyprawia mnie o perwersyjne samozadowolenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 3:45 am
moja matka wyleciała na mnie z mordą, że jej soczek otworzyłam i trochę wypiłam... a potem zobaczyłam ten soczek w zlewie, wylany, bo jej nie smakował rolleyes . nie mogła oddać mnie neutral ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 4:23 am
nie, bo to by ugodzilo w jej dume xd ja dostalam opierdziel, za laze w sandalach, jak jest 10st. C ze tak powiem, i tak jest mi goraco i to chyba jest moja sprawa >.< juz pomijajac fakt, ze mi schowali glany, jak szlam na poczatek roku do liceum stressed [i tak je znalazlam]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|